Dodaj do ulubionych

Wariaci w samochodach

IP: *.tktelekom.pl 13.12.16, 09:48
Co to się wyprawia na tych chełmińskich dziurach? Bo ulicą tego nazwać nie można. Dziura dziurę pogania. Młode knypki w super furach, co jest grane? Jakieś czarne audi a8, które terroryzuje ulicę i zajmuje cała drogę tylko dla siebie, rozpychając wszystkich po kątach i warcząc silnikiem na każdym zakręcie, jakieś a3 małe z łysolami w środku, których swoją drogą ostatnio zatrzymała policja na polnej. Jakieś mercedesy z ogromnymi silnikami, oczywiście bez oznaczeń ale każdy widzi jak to przyśpiesza... I same młode typy w tym jeżdżą! Co tu się wyprawia? Jako przeciętny polak i posiadacz opla PYTAM JAK TO MOŻLIWE ŻE TAKIE KNYPKI JEŻDŻĄ FURAMI Z SUPER SILNIKIEM? Co na to ubezpieczenia? Przecież oni muszą płacić po 5 tysięcy ubezpieczenia. DOKĄD TA POLSKA ZMIERZA
Obserwuj wątek
    • Gość: Hero Re: Wariaci w samochodach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.12.16, 11:23
      Nie tylko oni tak zasuwają po Chełmnie i okolicach. Łepki co mają Audi a4 i a6 nie dostosowują się do znaków drogowych i łamią nawet przepisy. A po co??? Po to aby się poscigac po tych dziurach i zwrócić na siebie uwagę. Panowie ... Brawo! Udało się. Półmózgi z was i nic więcej. Zero odpowiedzialności.... ja się pytam gdzie nasze służby??? Chcecie pozwolić aby kolejna osoba zginęła przez wyczyny niedojrzałych osłów???
    • Gość: Robert Re: Wariaci w samochodach IP: 165.225.64.* 13.12.16, 15:50
      Gangsterka pełną pizdą !
      • Gość: Hero Re: Wariaci w samochodach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.12.16, 18:34
        Ale mi gangstera....Kozak za kierownicą a jak co do czego dochodzi to się jeden z drugim kumplami się bronią. Pizdy jedne :-D
    • Gość: ją Re: Wariaci w samochodach IP: *.tvgawex.pl 13.12.16, 20:57
      DO ROBOTY się weż leniu śmierdzący to też takim będziesz jeżdżił.
      • Gość: Jarek Re: Wariaci w samochodach IP: *.tktelekom.pl 14.12.16, 11:13
        ZAPIERDALAM po 10h dziennie i co miesiąc dostaję 1800zł na rękę, ledwo z tego wyżyję a co dopiero sobie kupić super furę.
        • Gość: audi Re: Wariaci w samochodach IP: *.static.plusnet.pl 14.12.16, 15:12
          Trzeba bylo sie uczyc...
          • Gość: KASA Re: Wariaci w samochodach IP: *.tvgawex.pl 14.12.16, 19:10
            albo mieć głowę na karku a nie piwko z kumplami i od 10tego do 10tego. Narzekać ojj jaki to szef niedobry jak on to ma fajnie a ja zapieprzam...TO WEŻ OTWÓRZ WŁASNY INTERES i tez miej tak dobrze.
            • Gość: Ja Re: Wariaci w samochodach IP: 78.11.123.* 14.12.16, 19:13
              A ja mam bmw e38.
            • Gość: volf Re: Wariaci w samochodach IP: *.play-internet.pl 14.12.16, 19:29
              Sorry ale to nie jest temat dla blachar...
              • Gość: Ja Re: Wariaci w samochodach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.12.16, 02:03
                Volf takich widac jak ty. Uhahaha
    • Gość: Coda Re: Wariaci w samochodach IP: *.play-internet.pl 14.12.16, 15:32
      Ludzie !? o czym wy piszecie ???? super bryki, super silniki ? Toż to stare padliny z duzymi silnikami i nic wiecej Przejedzie taki pare przecznic z piskiem i czeka do nastepnego dnia by mu choc na pare dni starczylo paliwa .....jak zacznie brykac czerwone audi R8 to wtedy mozecie sie podniecac, cala reszta nadaje sie na puszki do kociej karmy
      • Gość: Buu Re: Wariaci w samochodach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.12.16, 16:00
        Dokładnie!!!! Kretyni i nic więcej
        • Gość: Jaca Re: Wariaci w samochodach IP: *.play-internet.pl 14.12.16, 16:57
          Ile debilizmu trzeba miec, zeby za cale pozyczone 12 tys kupic jakas A8, a ostatnie zakopane w ogrodku grosze wydac na glosniki😂 nie stac was nawet na amory, czy opony do takich fur. Tak niestety koncza piekne klasyki
          • Gość: uuuuu Re: Wariaci w samochodach IP: *.tvgawex.pl 14.12.16, 17:34
            Albo nie ma to jak kupić czerwone audi a4 za kredyt. :D
            Co niektórym to by się przydał dobry fryzjer, porządne buty... a przede wszystkim dobry prysznic . Sorry chłopaki ale wali od was samymi zgniłymi skarpetami. Zmieniacie je chociaż codziennie?
            • Gość: jaca Re: Wariaci w samochodach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.16, 19:55
              a to Camaro na CCH jak przeszło badanie techniczne biorąc pod uwagę światła i wydech?:)
              podaj kolego VIN, popatrzymy na carfax jak zajefajnie wyglądało before:P
              • Gość: Maciej Re: Wariaci w samochodach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.16, 18:43
                Jak bedziesz chciał kupić to Ci podam VIN no problem;)
                Ps. nie wydawaj 30$ na Carfax, przyjedź do mnie pokażę Ci zdjecia jak jesteś taki ciekawski:D
    • Gość: 4liga Re: Wariaci w samochodach IP: *.dynamic.chello.pl 14.12.16, 17:27
      Sprzedam Opla!
      • Gość: Refl Re: Wariaci w samochodach IP: *.centertel.pl 14.12.16, 22:09
        Jest prawda w stwiedzeniu, że historia lubi się powtarzać jako farsa. Przypomnijcie sobie stare amerykańskie filmy z lat 60-tych . Tam też znudzeni bezczynnością i brakiem perspektyw młodzieńcy dorzynali dobrze wyglądające rzęchy śpiac z łatwymi dziewczynami a u nas po ponad pół wieku - zblazowani młodzieńcy dorzynaja niemiecki szrot imponujac łatwym prekariatkom. Ładna perspektywa tego powstającego miasteczka.
    • Gość: ese Re: Wariaci w samochodach IP: *.tktelekom.pl 15.12.16, 09:53
      Sto lat za murzynami jesteśmy
    • Gość: Jarek Re: Wariaci w samochodach IP: *.tktelekom.pl 15.12.16, 09:59
      "TRZEBA BYŁO SIĘ UCZYĆ" - mam magistra, ale co w tym kraju po tym że człowiek jest wykształcony, skoro tych wykształconych chce się udupić jak najbardziej.
      • Gość: Refl Re: Wariaci w samochodach IP: *.centertel.pl 15.12.16, 13:19
        Jarek - z jednej strony masz rację - już od czasów Tuska władza bardziej ceniła spawacza od politologa. Teraz jest tak samo - im większy cep tym łatwiej nim sterować , szczególnie przy udziale niedzielnych sterowników. Z drugiej strony przyznasz, że "nowa Polska" narobiła quasi szkół wyższych, które produkują magistrów jak głupi klusek , licencjaty, cuda nie widy a poziom pożal się Boże. Nie wiem z której grupy jesteś, ale jak z drugiej to funkcje i stanowiska stoją u aktualnej wladzy przed tobą otworem.
        • Gość: audi Re: Wariaci w samochodach IP: *.146.163.192.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.12.16, 21:12
          "Trzeba bylo sie uczyc" napisalem z przekory, natomist prawda jest taka, ze trzeba miec glowe na karku zarowno przy poszukiwaniach pracy jak i otwieraniu wlasnego biznesu ;)
          • Gość: fhfhf Re: Wariaci w samochodach IP: *.tvgawex.pl 15.12.16, 22:04
            A Ty swój własny otworzyłeś???? Darmowy sex u sb w pokoju z kim popadnie? DObre :D
      • gosc196306 Re: Wariaci w samochodach 19.12.16, 15:52
        To wypie...j za granicę jak Ci tutaj tak źle typowy cebulak tylko narzeka
    • Gość: Beata Re: Wariaci w samochodach IP: *.tktelekom.pl 16.12.16, 06:37
      Dziś jeden idiota NA RYNKU szedł bokiem. A co gdyby akurat pieszy wszedł na pasy?!
      • Gość: Gwiazda Re: Wariaci w samochodach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.12.16, 12:19
        Nic... To samo byłoby co w marcu odnośnie wypadku za nowym cmentarzem. Więcej nie trzeba pisać . Niektórzy nie mają sumienia ..
        • Gość: Ja Re: Wariaci w samochodach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.12.16, 19:08
          Do gwiazda. A ty takim cwaniakiem jestes? Widac jezdzisz rowerem. A od tego wypadku sie odczep bo to mój kolega. Nikt nie jest idealem i może w ciebie jeżdżąc rowerem jebnie auto.
      • gosc196306 Re: Wariaci w samochodach 19.12.16, 15:54
        Co to za samochód ?
    • gosc196306 Re: Wariaci w samochodach 19.12.16, 15:51
      Ale Chełminiacy zalatuja cebulą to jest masakra, jak ktoś ma lepszy samochód od was to już jest źle jeszcze do tego jakiś vw albo a4 to już całkiem zazdrościć o takie auto to może tylko Polak. Co z tego że młody w fajnym samochodzie (fajny np audi a8 a nie a4) szkoda mi was skoro dajecie się dymac i robicie po 10 godzin za 1500zł i dajecie się wykorzystywać nie każdy jest tak głupi jak wy i potrafi się ustawić.
      • Gość: Keke Re: Wariaci w samochodach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.12.16, 16:22
        Zazdrościć??? Czego? Cwaniarstwa za kółkiem? Głupoty? Daj spokój
        • gosc196306 Re: Wariaci w samochodach 19.12.16, 17:27
          Nie chodzi mi o cwaniakowanie to swoją drogą ale chodzi mi o to że w tym kraju młody człowiek nic nie może mieć bo zaraz jest jeden wielki hejt i żal dupe ściska. A cwaniaki to nie tylko młodzi :)
          • Gość: młody bogaty :) Re: Wariaci w samochodach IP: *.tvgawex.pl 20.12.16, 09:54
            Dokładnie....zapie...ją - bo inaczej tego nazwać nie idzie jak niewolnicy po 10 godzin za 1400zł bo są za głupi i bojażliwi żeby coś z życiem zrobić a winią wszystkich dookoła którym powiodło się lepiej bo zaryzykowali. Usiąść na dupie, ryczeć i patrzeć z zazdrością na sąsiada oto co 99% z tego forum potrafi....
            • Gość: Idzie nowe Re: Wariaci w samochodach IP: *.centertel.pl 20.12.16, 10:40
              Synek - masz sporo racji w tym co piszesz o nieudolności i zawiści tubylców i o przenoszeniu własnych frustracji z nieudanego życia, o pretensjach do wszystkich za wszystko. Nie możesz jednak zaprzeczyć że sytuacja, o której prubujesz powiedzieć należy do marginalnych bo tu mamy do czynienia z sytuacją , że albo po ulicach szaleją rzechy ze szrotów , albo karki - i tu pytanie skąd mają pieniądze na pojazdy - albo synusie bogatych tatusiów, których bogactwo też ma często szemraną przeszłość.
              • gosc196306 Re: Wariaci w samochodach 20.12.16, 17:22
                To już ich sprawa skąd mają na to pieniądze wy im na to nie dajecie a skoro mamy takie prawo które nie może ich ukarać to niech korzystają :)
              • Gość: stara_konstytucja Re: Wariaci w samochodach IP: 62.29.134.* 05.01.17, 22:20
                Mają nieudane życie, bo zamiast myśleć jak samemu sie jakoś wybić i zarobić, to patrzą tylko by innemu zabrać. Myślą tylko, że jak ktoś jeździ lepszym autem i ma więcej pieniędzy od nich, to na pewno je zarobił nieuczciwie. A jak nie umieją ruszyć głową by jakoś zmienić swoje życie i sie żalą, że tak zapieprzają za 1500 zł, to niech lecą za granice, będą zarabiać tyle samo w innej walucie. Tylko przez to, że idzie nowe nawet taka możliwość może zostać nam odebrana.
    • Gość: zrozpaczony rowerz Re: Wariaci w samochodach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.17, 14:19
      Jeżdzoo tymi mercedesami i beemkami... no waryyyjaci !
      • Gość: Da Re: Wariaci w samochodach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.01.17, 16:09
        Audi to już w ogóle...
        Debil

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka