Dodaj do ulubionych

Czas Chełmna

IP: *.play-internet.pl 14.02.18, 23:04
Zrobił się totalny brukowiec. Zauważyliście że coraz mniej można fajnych rzeczy przeczytać? Tylko głównie szczucie na policję i tych co krytykują gazetę. Dno. Dobrze że więcej wyborczej to więcej do palenia
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Czas Chełmna IP: *.dynamic.mm.pl 15.02.18, 07:47
      Nie kupuje. I Tobie radze to samo.
      Samo padnie....
      • Gość: satyr Re: Czas Chełmna IP: *.dynamic.mm.pl 15.02.18, 09:16
        Co do oceny Czasu - zgoda, ale po co kupować ci Wyborczą, zrzuć się na Pallotyna albo Gościa Niedzielego - są na twoim poziomie, przy nich nie musisz szukać pokładów myślenia, których u ciebie trudno znaleźć jeśli w ogóle istnieją.
    • Gość: do satyra Re: Czas Chełmna IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.02.18, 10:12
      Gdzie w Twojej wypowiedzi jest "satyra"? Typowa wypowiedz człowieka nie mającego nic ciekawego do powiedzenia.
      • Gość: Dd Re: Czas Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.18, 22:22
        Dno
        • Gość: vvv Re: Czas Chełmna IP: *.tvgawex.pl 09.03.18, 17:40
          kto chce kupuje i tyle,,polak wiecznie oburzony
    • Gość: xyz Re: Czas Chełmna IP: *.play-internet.pl 18.03.18, 18:30
      Kiedyś kupowałam, ale już szmat czasu temu przestałam. Nie dość, że nie ma o czym poczytać to niewarta swojej ceny kompletnie
      • Gość: TARZAN Re: Czas Chełmna IP: *.25.157.50.static.3s.pl 20.03.18, 21:47
        A jest tam coś do czytania? Kiedyś przeglądałem to pisemko, wytwór naszych lokalnych marnych dziennikarzy, i muszę stwierdzić, że tam nie ma nic do czytania poza ogłoszeniami drobnymi. Każdy wpis zwany artykułem to: wytwór analfabetów, żałosna narracja, nuda. Czy coś takiego można czytać?
        • Gość: gość Re: Czas Chełmna IP: *.dynamic.mm.pl 20.03.18, 22:40
          Szkoda czasu, szkoda pieniędzy. Niskiego lotu i nijakie artykuliki, obrzydliwe peany na cześć burmistrza, zero krytycyzmu. Przestałem kupować i czytać jakieś dwa lata temu i jestem szczęśliwszy. No i zaoszczędziłem dużo kasy. Każdemu polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka