Dodaj do ulubionych

FOTORADAR!!!

09.11.04, 12:22
Witam od niedzieli nasza policja szaleje z nowym fotoradarem..
widziano ich juz w 4 miejscach strategicznych:
ul. Dworcowa, Polna, Torunska, 3-go Maja ...
no no podobno w sama niedziele zrobili 80 zjec :)
pozdro
Obserwuj wątek
    • qualin Re: FOTORADAR!!! 09.11.04, 14:12
      ten fotoradar jest wypozyczony, maja go juz od dluzszego czasu wiec ameryki nie
      odkryles.
      • wladcamuch Re: FOTORADAR!!! 09.11.04, 16:01
        qualin napisał:

> ten fotoradar jest wypozyczony, maja go juz od dluzszego czasu wiec ameryki
        nie
        > odkryles.

Ten fotoradar wcale nie jest wypożyczony, tylko jest własnością chełmińskiej
        Policji, zakupiony został z tego co wiem z budżetu miasta. Takze strzeżcie się
        kierowcy swoim aut... można słono przypłacic za jazde 80tką wzdłuż ulicy
        Dworcowej!!!

• Gość: ja Re: FOTORADAR!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 18:05
          a ja wam mowie ze jest wypozyczony, wiem to z pewnego zrodla !
          • Gość: nubira Re: FOTORADAR!!! IP: 81.210.32.* 09.11.04, 18:32
            Ten fotoradar to dramat. Czy ktos wyobraza sobie jazde w miescie 50 h? Przeciez
            w szczycie jest to niemożliwe bo zakorkuje miasto. No ale skoro nasi pilicjanci
            to naprawde ludzie malo inteligentni i niekontatkowi to bedzie wiele problemow.
            Gdyby w Warszawie na marszalkowskiej postawili radat to dziennie robiliby po
            100 tysiecy zdjec, ale tam nikt nie wpadl na taki pomysl bo miasto utoneloby w
            korkach. A teraz mozna sie spodziewac sie tego w chelmnie. Ja bede przezorny i
            bede jezdzil 30 h i zobaczymy kto na tym ucierpi.
    • Gość: lanos Re: FOTORADAR!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 19:37
      nubira, trzepiesz bzdury. jadac prawidlowo na pewno nie zablikujesz ruchu w
      miescie, ale z pewnoscia przyczynisz sie do polepszenia bezpieczenstwa -
      swojego i innych. a tak na marginesie myslisz bardzo prymitywnie. wiecej oleju,
      ale nie do samochodu, tylko do glowy.
      • Gość: MAJA Re: FOTORADAR!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 09:07
        MIESZKAM NA RASZEI I TAM TEZ STOJĄ!!!POTWIERDZAM NA 100%
        • Gość: nubira Re: FOTORADAR!!! IP: 81.210.32.* 10.11.04, 13:29
          Ty lanos, to nie moje wina że nigdy nie byles w Warszawie. Jak twierdzisz ze
          nie mam racji to przedstaw jakies argumenty. A jeździc wolniej wcale nie
          oznacza bezpieczniej. Podejrzewam ze jak jedziesz do duzego miasta to
          zastawiasz samochod przed bialą tablica.
    • Gość: Kierowca Re: FOTORADAR!!! IP: 57.67.141.* 10.11.04, 14:14
      Czegoś tu nie rozumiem. Jak nie było fotoradaru to policji z normalnym radarem
      na ulicach nie było a teraz podobno z fotoradarem szaleją,
      Generalnie kontrola radarowa jest po to aby kierowcy jeźdzli wolniej, czyli
      jeśli nie było kontroli to jeździliśmy wolno, a więc po co fotoradar za cięzkie
      pieniądze,
      Chyba, że chodzi o kasę bo na zdjęcie łatwiej klienta złapać.
      A co będzie jak będziemy jeździć 50 i fotoradar nie zarobi
      tabliczka 40 a może 20 po znakiem z napisem Chełmno
    • Gość: lanos Re: FOTORADAR!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 15:02
      nubira nie porownuj chelmna do warszawy. spojrz na te rozniece i na drogi.
      a skoro wczesniej nie bylo fotoradaru, to z pewnoscia nie swiadczy to o tym, ze
      kierowcy jezdzili prawidlowo. taki tok myslenia jest smieszny.
      chelmno na pewno sie nie zablikuje od wolniejszego jezdzenia.
      • Gość: Nubira Re: FOTORADAR!!! IP: 81.210.32.* 10.11.04, 16:46
        Ty chyba czlowieku nie wiesz w ogole o co chodzi. Proponuje Tobie abys
        porozmawial z policjantami z Warszawy co sądzą o ograniczeniu prędkosci do 50
        h. A ponadto tego nie jest w stanie wytrzymac zaden samochod bo silnik sie dusi
        przy takiej predkosci. Mozna jechac albo 40 albo 60. Ponadto w wielu miejscach
        w Chelmnie sa ograniczenia do 40 h. Jesli tam zostanie postawiony radar i
        kierowcy zostana zmuszeni zeby tyle jezdzic to miasto sie zakorkuje!
    • Gość: lanos Re: FOTORADAR!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 20:51
      nubira, ty napewno w wielu sprwach sie nie orientujesz. policja nie ustawia
      znakow. robia to bezmyslne urzedasy. tak samo zadecydowali chelminscy radni.
      wola wydac gruza forse na fotoradar, niz poswiecic troche grosza na rozwoj
      fizyczny dziaciakow. gdyby znaki stawiane byly tam, gdzie trzeba, a kierowcy to
      rozumieli i przestrzegali, to nie bylyby potrzebne fotoradary. chelmno nie
      zakorkuje sie od 40-ki. sa tylko krotkie odcinki i nie jest ich duzo. natomiast
      dzienna 50-ka, to faktyczny niewypal.
      • Gość: S600V12 [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 17:54
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: internetdsl.pl Re: FOTORADAR!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 09:05
          ty to nawet chlopie samochodem nie jechales nigdy. nie wypowiadaj sie .
    • Gość: d0kladnie taki Re: FOTORADAR!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 12:39
      a ja chce miac taka fitka:D zrobie ksero i porozdaje znajomym:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka