IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 10:44
kto znowu zwinal pileczke z fontanny?
Obserwuj wątek
    • Gość: rick Re: fontanna IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 22:16
      jakiś idiota który miał trudne dzieciństwo
    • Gość: xxxx Re: fontanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 22:30
      tak to tylko idiota to zrobił bo mądry człowiek napewno nie
      • Gość: rick Re: fontanna IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 22:37
        a teraz pewnie siedzi i wpatruje się w tą piłkę zastanawiając się jak to się
        dzieje, że unosi się ona w powietrzu
    • Gość: ... Re: fontanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 23:29
      to nie idiota to wasz szef który moze na was nasikac
    • Gość: rick Re: fontanna IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 07:32
      a jednak się odezwał kolekcjoner piłek. Jedz gdzieś na duży plac zabaw lub do
      centrum zabaw rodzinnych w Bydgoszczy , tam wykup sobie wejściówkę do tzw.
      chińskiego basenu który jest ułożony z tysięcy piłeczek. Będziesz w żywiole
      IDIOTO !!!!!!!!!
    • Gość: magda Re: fontanna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 22:50
      a ja slyszalam ze to jarek g znacie go moze???
    • Gość: ghyg Re: fontanna IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 13:05
      pewnie konkurencja z innego miasta ;p obojetnie kiedy przechode to wszyscy
      gapia sie na ta fontanne jakby czegos takiego w zyciu nie widzieli katastrofa w
      chelmnie trza cos zrobic bo tu nie maja innych rozrywek
      • kowal28 Re: fontanna 06.09.05, 10:26

• Gość: gość Re: fontanna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 13:14
      Legenda jeszcze rodem z czasów średniowiecza, głosi, że jeżeli z chełmińskiej
      fontanny zginie piłeczka - stanie się coś złego...
      Straszne czasy nadchodzą, brr!!!
    • Gość: rick Re: fontanna IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 09:53
      nie będzie już nikt zabierał piłeczki, przynajmniej na razie ponieważ ktoś w
      nocy całkowicie rozwalił fontannę
      • Gość: ala Re: fontanna IP: 81.210.32.* 28.08.05, 11:45
        Fontanna w w drobnym maku zobaczcie zdjecie na www.chelmno.glt.pl co
        za idiota to zrobił
      • Gość: Smooth Re: fontanna IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 16:03
        No to już głupota...kto jest tak niedorozwinięty, żby w ramach rozrywki
        rozwalić fontanne... zenada
    • Gość: szamanka Re: fontanna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 16:57
      Zastanawiam sie czy to z braku rozrywki czy z braku... mózgu:| Szlag mnie
      trafia!! Ręce poobcinać!
      • Gość: leeloooo Re: fontanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 17:12
        takich idiotów to od razu do świecia na sądową.co komu przeszkadza fontanna?to
        pewnie sprawka pijanych gó..arzy albo jakichs buraków z manhattanu
        • Gość: Sandra* Re: fontanna IP: 81.210.32.* 29.08.05, 14:54
          No to trzeba być jednak idiotą by sadzić się na piłke która kosztuje okoóło 7
          złoty a zniszczyć fontanne za wartą o wiele wiele więcej...Niewiem dlaczego
          większości naszego chełmińskiego społeczeństwa jarała tak bardzo ta zwykła dla
          niektórych bardzoo niezwykła biała piłeczka ...hehe.Ledwo co zrobili ładną
          fontanne a juz jej niem:(no cóż wkońcu Chełmno ...wiedzialąm ze długo ona sobie
          tam niepostanie bo znajdzie sie jakis kretyn co skusi się ją
          rozwalić..Pozdrawiam normalnych!
          • Gość: DBamMastaOfDizasta Re: fontanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 22:56
            Tak to jest jak ktos chce zrobic jakas akcje a sie na tym nie zna...ja mam
            monopol na koszenie pileczki z fontanny;P Przynajmniej mialem do czasu kiedy
            jakis laps nie rozwalil fontanny:/ Do kogos kto napisal ze nie wiem dla czego
            pileczka sie unosila- bo miala dziury przez ktore przenikal skoncentrowany
            strumien wody i powodowalo to jej unoszenie sie- zadna tajemnica.

P.S. Mialem plan zeby oddac pileczki...wtedy bylyby 3, a efekt bylby jeszcze
            fajniejszy ( cos a'la zonglerka) no ale buc fontanne rozjebal i po zabawie.
    • Gość: szamanka Re: fontanna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 11:33
      ma koles za swoje- peknieta sledzione i połamane zebra. bez dalszych komentarzy :|
      • Gość: :P Re: fontanna IP: 81.210.32.* 31.08.05, 12:31
        a ja wiem kto to zrobił ale nie powiem:P:P:P
    • Gość: ZLOSLIWIEC Re: fontanna IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 14:14
      Podobno konstrukacja fontanny miala byc wykonana z twardszych materialow a nie
      z gipsu.
      Podobno wyszlo na jaw ze nie wszystkie pieniadze zostaly wykorzystane do budowy
      fontanny, jesli to prawda to ktos dostanie po glowie.
      • Gość: słuchacz Re: fontanna IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 12:29
        Tak właśnie pieniądze które urząd miasta dostał na budowe tej fontanny były
        znacznie większe niż teraz się szacuje.Pytanie gdzie jest reszta kasy? Kto lub
        którzy wzieli reszte? Zrobili fontanne z gipsu to normalne że się rozpadła
        dobrze że nie stało się to w dzień jak dzieci tam biegali i że jak ktoś sobie
        nie robił przy niej zdięcie.O tym nikt nie pomyślał,a gość który to zrobił
        napewno ma wyżuty więc dajcie mu już spokuj.Zapłaci za szkody i będzie nowa
        fontanna,mam nadzieje ze teraz zrobią ją pożądnie i nie runie na jakieś dziecko
        albo pod podmuchiem silniejszych wiatrów.Pozdrawiam
        • Gość: do słuchacza Re: fontanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 12:47
          polecam lekture słownika ortograficznego,a tak poza tym facet powinien sie
          ubiegac o odszkodowanie za to ze fontanna go przygniotła,jak juz ktos napisał
          wielkie szczescie ze nie skończylo się to śmiercia albo kalectwem moze twoim
          albo moim albo kogoś z naszych bliskich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka