Dodaj do ulubionych

Nowy Dyrektor CHDK

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 18:49
Nowy dyrektor CHDK- no właśnie kto powinien nim zostać. Ja sądzę,że młody
człowiek który wie co to kultura przez wielkie "K". Napewno nie Napora.
Piszcie jakie powinny zajśc zmiany w CHDK i kto waszym zdaniem powinien
zajmować się kulturą w Chełmnie. Dość układów, układzików, zwłaszcza z
władzam!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: dupa [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 22:34
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: robi Re: Nowy Dyrektor CHDK IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 09:30
        Nowy dyrektor powinien być bardzo blisko kultury a nie władzy jak w przypadku
        miłościwie na (szczęście już niedługo) panującego dyr Napory
        • Gość: xyz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 10:12
          • Gość: do xyz Re: Nowy Dyrektor CHDK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 11:17
            temat o nowym dyrektorze kultury,mam nadzieje że to nikt z pracowników ani broń
            boze sam dyrektor nie napisał tego postu bo do kultury to mu bardzo daleko
    • Gość: racja Re: Nowy Dyrektor CHDK IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 11:11
      własnie- wytykac łatwo, ale jak przychodzi co do czego, ciekawe co byscie
      zrobili-jak by wam łatwo szło zdobycie jakiejs kasy na różne występy, koncerty
      itp?!
      a niby kiedy ma sie zmieniac dyr.,bo nic mi na ten temat nie wiadomo!
      • Gość: xyz Re: Nowy Dyrektor CHDK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:21
        Ja tego nie rozumiem!Macie coś do Dyrektora Napory to ruszcie dupy i idzcie do
        Chdk'u i mu wyznajcie swoje problemy!!A nie na forum.!! Na forum każdy głupi
        potrafi!! Ciekawe jak Tobie Drogi KORELU byłoby łatwo zorganizować kasę na
        jakieś imprezy a co dopiero gwiazdy! Więc radzę każdemu wcisnąć SKASOWANIE
        POSTU!!!
        • Gość: kasia Re: Nowy Dyrektor CHDK IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:48
          Prawda boli bardzo...Już słyszałam,że są nowe typy na dyra CHDK,. Pani
          Fijałkowska to super kobieta zna temat kultury , jest swietnym menago i to ona
          powinna kierować CHDK. Napora sie już wypalił. Jak Kędzierski przestanie być
          burmistrzem, to on dyrektorem,
          • Gość: xyz Re: Nowy Dyrektor CHDK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:52
            Ludzie żeby Wam dogodzić to tutaj do Chełmna powinni przyjeżdzać tacy ludzie
            jak np. Britney Spears , Avril Lavigne , Gorge Michael!! Czego Wam brakuje??
            Szczerze to zazdroscicie ;)) I proszę o wciśniecie KOSZA!!!
            • Gość: zygi$ Re: Nowy Dyrektor CHDK IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 17:03
              co tak panikę siejesz! Komuna tylko nie wie co to wolność słowa i demokracja.
              Temu panu poprostu czas podziękować to wszystko dlka naszego dobra.Też tak
              myślę,że Anka Fijałkowska- Wyrosławska powinna zostać szefem CHDK jest tam od
              zawsze i świetnie radzi sobie prowadząc zaspół z całym CHDK by dała radę
              • Gość: xyz Re: Nowy Dyrektor CHDK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 17:09
                Hmm :) A wczym Wam Dyr. Napora przeszkadza, co??? Przecież miastem i jego
                kuluturą zajmóje się dobrze :D Nie znacie a oceniacie :P
    • Gość: errrrrrrrorix Re: Nowy Dyrektor CHDK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 17:12
      • Gość: errrrrrorix Re: Nowy Dyrektor CHDK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 17:13
        xyz to pan Napora i mu cisnienie skacze !!!!
        Panie Napora, niech pan da sobie spokoj...
    • Gość: Hmmm Re: Nowy Dyrektor CHDK IP: 81.210.32.* 26.08.05, 07:57
      Jesli chodzi o nawego dyrektora CHDK'u ktory powinien juz dawno zmienic
      dzisiejszego dyrektora to sadze ze powinien to byc czloweik ktory nie tylko
      cale zycie ma doczynienia z kultura ale przede wszytskim czlowiek wiele lat
      pracujacy z dziecmi, bo przeciez to dla nich najbardzije jest przeznaczony
      CHDK, ktory uczyc ma ich KULTURY! a latwo mozna przeczytac czy samemu zauwazy
      jaka kultura panuje w naszym domu "kultury". Dym papierosowy we wszytskich
      pomieszczeniach, pijani pracownicy co na pewno bardzo sprzyja wychowywaniu
      dzieci, niewychowana mlodziez. Mozna to latwo zauwazyc przebywajac tam przez
      rok nawet jeden dizen w tygodniu. Jedyne czego brakuje to silnej reki ktora
      wymusi na burmistrzu miasta Chełmna nowe wybory dyrektora CHDKU, bo przeciez to
      on to organizuje, on jest wladza miasta i on za to odpowiada, za KULUTRE
      naszego miasta, a co tkaiego u nas sie dzieje? Kilka koncertow na amfiteatrze
      na ktore przychodzi garstka ludzi bo taka jest tego reklama ze nikt o niczmym
      nie wie, jednej na rok festiwal orkiestr detych w jakims stopniu organizowany
      sam przez CHDK, bo reszta imprez to sie tylko tak nazywa ze organizatorem jest
      chdk np: koncerty organowe (glowny organizator Fara i PSM). Niestety dopoki
      wladza sie nie zmini nie zmieni sie takze dyrektor CHDKU, dopoki ktos nie zorbi
      czegos nie bedzie lepiej z kultura u nas (i tu porownanie np. do Swiecia w
      ktorym funkcjonuje to o wiele lepiej. Człowiekiem ktory powiniem zostac
      dyrektorem CHDK'u jest Zbigniew K. (ochrona danych osobowych :])czlowiek, ktory
      ma z kultura przede wszytskim muzyka i z dziecmi wieloletnie doswiadczenia. To
      jest tafny wybor na dyrektora normlanego Chełminskiego Domu KULTURY.
      • Gość: iga i my Re: Nowy Dyrektor CHDK IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 10:25
        napora powinien dać sobie spokój to kiepski dyrektor, nigdy się nie uśmiecha ,
        wprowadza terror wśród pracowników, facet jest poprosu okropny odpycha nas
        młodych ludzi z CHDK. Mamy apel do pana burmistrza o zorganizowanie konkursu na
        dyretora CHDK. Będziemy nawt zbierać pdpisy jak trzeba..
    • Gość: Nina Zawadzka [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 10:30
      • Gość: Dave Re: Nowy Dyrektor CHDK IP: 81.210.32.* 26.08.05, 11:05
        Czytając niektóre wypowiedzi skręcają mnie wnętrzności. Czy wy ludzie nie
        zauważacie że dyrektorzy instytucji nie zmieniają się przy zmianach władzy?
        Nowa władza nie zmieniła nikogo bo widocznie nie było zastrzerzeń.A co wy tu
        tak krzyczycie za wielką kulturą? Chcecie wielkiej kultury to jechać do
        filharmonii albo teatru. Cieszcie się z tego co jest. Myślicie że nowa dyrekcja
        wszystko diametralnie zmieni i polepszy? Że na amfiteatr przyjedzie Metallica?
        Jak chcecie coś lepszego to płacić trzeba za wstępy, a jak był odpłatny koncert
        w rondzie to była połowa sali bo ludziom trudno wydać 5 zł. W Świeciu za wstęp
        na gwiazdy się płaci konkretną kasę to mają gwiazdy.
    • Gość: yyy Re: Nowy Dyrektor CHDK IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 14:06
      widzę tu wypowiedź o "pijanych pracownikach chdk-u"!!!! nie uogólniajcie
      ludzie, bo krzywdzicie tych, co tam NIE PIJĄ! mogło się to zdarzyć dwóm osobom,
      ale nie wszystkim!więc nie piszcie tak, bo to krzywdzące dla tych normalnych!
      • Gość: ^&^% Re: Nowy Dyrektor CHDK IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 09:22
        burmistrz musi zmienić dyrektora to śmiech na sali
        • Gość: izy Re: Nowy Dyrektor CHDK IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 18:51
          Oczywiście ,że powinien być już nowy dyr. CHDK, ten jest beznadziejny!!!!!!
          • Gość: Igor_ka Re: Nowy Dyrektor CHDK IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 23:53
            Dyrektor beznadziejny- fakt. Ze swoim podejsciem do pracownikow...... to chyba
            lepiej , zeby w wojsku zostal. Nie mowmy zle o calej zalodze. Podziwiam tych
            zapalencow, ktorzy w takiej atmosferze chca tam jeszcze pracowac. Skoro nie
            mialabym prawa do wlasnej inicjatywy, to chyba dawno bym zrezygnowala.
            trzymajcie sie.
            • Gość: 000 Re: Nowy Dyrektor CHDK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 15:40
              Ja bym zrzucił bombe na ten cały syf i raz by był święty spokoj. Jak by
              w....bało to nareszcie skończył by się problem z dyrektorami, pijanymi
              pracownikami, całym tym bajzlem!
              • Gość: zmieniacz Re: Nowy Dyrektor CHDK IP: 83.238.146.* 11.12.05, 16:10
                powiem wam jedno chdk to bagno gdzie z ludzi robi sie pajacy! pan D. nie ma
                podejscia to ludzi i napeno robi zly klimat wsrod zespolow rockowych!! dyrektor
                nic nie wie co sie dzieje na probach i co ludzie robia ze sprzetem! a to co sie
                dzieje przed koncertami ..... to jest zenada! pochwalam swiecie bo tam kultura
                sie rozwija bardzo szybko!! a nie wszystkie koncerty sa platne!!
                Dyr. Napora powinien sie wstydzic i przede wszystkim odejsc!!!
                odejsc jeszcze w tym roku!!!! perkusista............
                • Gość: mcbet Re: Nowy Dyrektor CHDK IP: *.stacje.agora.pl 11.12.05, 19:04
                  Ja mam pomysl! NIe trzeba zadnego nowego dyrektora. Po prostu oddajcie ten
                  chelminski ChDK pod wladanie OKSiR w Swieciu. Bedziecie mieli wiecej imprez,
                  mniej powodow do narzekania.
      • Gość: Gero Re: Nowy Dyrektor CHDK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 02:59
        Ci co tam nie pija, powinni zadbac, zeby Ci , co pija, juz tam nie pracowali. To
        proste i logiczne.
        Pozdrawiam
        Gero
    • Gość: One Re: Nowy Dyrektor CHDK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 18:10
      Co do p. Ani Wyrosławskiej myślę, że na pewno by sprostała takiemu wyzwaniu.
      Pytanie, czy by tego chciała. To wykluczyłoby możliwość kierowania "Pomorzem" a
      wątpię czy by się na to zdecydowała, bowiem jest związana z zespołem od
      dłuuugiego czasu. Myślę że nie będzie zdolna do takiego poświęcenia, a szkoda.
      Co do obecnego dyrektora- mi on nie przeszkadza. Stara sie dofinansować różne
      imprezy, jak na 20tysięczne miasteczko w Chełmnie dzieje się dosyć dużo. Nie
      porównujmy się ze Świeciem- po pierwsze jest to trochę większe miasto, po drugie
      dużo sponsoruje tam zakład celulozy. Nowowybrany dyrektor dużo nie zmieni. Nie
      weźmie różdżki i nie wyczaruje pieniędzy na zaproszenie do miasta jakiś
      "Gwiazd". Ludzie, trochę realizmu. Niby jesteśmy dorośli, a niektórzy piszą
      jakby nie znali realiów. Najłatwiej ponarzekać...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka