Dodaj do ulubionych

Nocleg w Chełmnie

IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.06, 17:02
Hejka, dużo słyszałem o waszym pięknym mieście, tylko nie wiem gdzie się
zatrzymać. Proszę o namiary na jakieś hotele, hoteliki. Które z nich mają
najlepsze warunki(atmosferkę) i oczywiście ceny. Kraków pozdrawia "mały"
Kraków (bo chyba tak nazywają Chełmno :-)))
Obserwuj wątek
    • Gość: misio pysio Re: Nocleg w Chełmnie IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.06, 17:21
      nie polecam Hotelu Centralnego (wysokie ceny i w tych tańszych pokojach nie ma
      łazienek), no chyba że tęsknisz za PRL. W Karczmie Chełmińskiej jest głośno, bo
      na dole mają restaurację. Może Centrum Wymiany Młodzieży, ale tylko dla
      zmotoryzowanych, bo to parę km jest od miasta. Z tego co wiem najlepiej by ci
      było w Gościńcu pod Różą, bo to jest czasowo najmłodszy obiekt. Ceny
      przyzwoite, cicho i przytulnie, a parę metrów dalej jest lokal gastronomiczny w
      kt podają b. dobre jedzonko.
    • Gość: xvz Re: Nocleg w Chełmnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 17:42
      www.agroresmer.republika.pl
    • Gość: ktoś Re: Nocleg w Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 17:46
      Ja polecam Ci "hotelik" ul. Podmurna, miła atmosferka, cana przyzwoita no i spokój... A do tego Hotelik jest w samym cenrum miasta... Saredecznie zapraszam!!!
      • Gość: ymm Re: Nocleg w Chełmnie IP: 83.2.10.* 07.10.06, 17:51
        a ja polecam ławki w cenrum miasta:) są bardzo wygodne do tego darmowe!
        Ewentualnie nocleg na KMP -p*
        • Gość: gość [...] IP: 83.2.9.* 07.10.06, 17:52
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Sara Re: Nocleg w Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 20:01
      No Karczma Chełmnińska, ale tam raczej są wysokie ceny. No i jeszcze Penscjonat
      pod Różą na prostej, ale tam nie wiem jakie są ceny
      • Gość: kinuh Re: Nocleg w Chełmnie IP: 83.2.9.* 08.10.06, 18:22
        Polecam Pensjonat pod Różą wysoki standart niskie ceny.W każdym pokoju
        telewizor i łazienka.
        • Gość: ja Re: Nocleg w Chełmnie IP: *.versanet.de 10.10.06, 10:35
          Polecam Gosciniec pod roza
    • Gość: mieszkanka Chełmna Re: Nocleg w Chełmnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 14:24
      zapraszam na stronę www.chelmno.glt.pl
    • ktusik1 Re: Nocleg w Chełmnie 10.10.06, 16:49
      osobieście polecam gościniec pod różą tam są najlepsze pokoje i wydaje mi się że
      najniższe ceny a obok jest pizzeria w której podają bardzo smaczne jedznie. a
      jeśli nie gościniec pod róża to może karczma
    • Gość: chełmnianin Re: Nocleg w Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 19:58
      www.gosciniec-pod-roza.pl/
      www.karczmachelminska.pl/
      te dwie miejscówki polecam
      Chełmno wita Kraków :)
    • Gość: Basia Re: Nocleg w Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 12:42
      Witaj!!!
      Zaliczam się raczej do zwolenników wygody i spokoju, dlatego polecam Gościniec
      pod różą.Co prawda mieszkam niedaleko Chełmna, ale bardzo czesto kiedy razem z
      moim chłopakiem marzy nam się chwila prywaty zawsze tam uderzamy. Ceny pokoi to
      ob 80 do 120 zł ale to juz za pokój dwuosobowy.W każdym pokoju jest łazienka i
      telewizor, a rano serwują świetne śniadania wliczone w cene pokoju. Niedaleko
      jest restałracja Mamarossa gdzie można zjeść i szybko i dobrze,
      wykwintnie.Jeżeli natomiast chciałbyś zatrzymać się grdzieś bliżej miasta to
      zapraszam do Hoteliku na Podmurnej, niedaleko Bramki Chełmińskiej. Miła
      atmosfera, a hotel urządzony w stylu renesansowym.Wypas!!!! Pozdrawiam i życzę
      miłego spędzania czasu w Naszym pięknym Chełmnie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka