Gość: Ja to Ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 11:50 Czy wiecie gdzie w okolicy znajduje sie dermatolog? Najlepiej zeby przyjmowal prywatnie bo w twoim lekarzu trzebatroche czekac. Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: on-17 Re: Problem IP: 83.2.11.* 20.02.07, 19:10 W Twoim lekarzu trzeba czekać na wizyte około miesiąca, ale możesz iść do gabinetu i sie zapytać tej doktórki kiedy przyjmuje prywatnie bo taka możliwość jest.,... A co atak trądziku masz? hehe pozdro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 20:07 człowieku ty pytasz o dermatologa w Chełmnie!????????????????? Rok temu miałem okazje przekonać sie jak ta pani leczy. Krótko i do rzeczy - teraz lecze się w innym mieście. Polecam Klinike Wojewódzką w Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasdsd Re: Problem IP: 80.51.140.* 20.02.07, 22:50 A ja polecam dermatologa w swieciu tam na rynku nie wiem kiedy przyjmuje ale jest dobry podobno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Problem IP: *.gprspla.plusgsm.pl 21.02.07, 09:03 Przecież jest jeszcze dermatolog koło "niby dworca" PKS! przed tą budką z kredytami-ciżęko wytłumaczyć, bo mało widoczne... A poza tym nie wiem czy przypadkiem nie ma tez obok szkoły specjalnej! Bo tam też jest pełno lekarzy-co przyjmują prywatnie... Odpowiedz Link Zgłoś