Gość: fan IP: 83.2.8.* 05.03.07, 23:34 Ktorzy s ok? Idę tam we wrześniu. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: nauczycile z LO IP: 83.2.9.* 06.03.07, 08:31 Lehrke, Marks, Szymborska, JAK DLA MNIE SPOKO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: nauczycile z LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 09:50 wszyscy sa ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: nauczycile z LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 12:11 wszyscy na swój sposób są fajni i w porządku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O Re: nauczycile z LO IP: 83.2.9.* 06.03.07, 16:01 pani kelm nie jest na rzaden sposób ok ani w porządku Odpowiedz Link Zgłoś
d_o.o_b Re: nauczycile z LO 01.08.07, 15:02 Po pierwsze to się mówi dorotka, ewentualnie szymańska a nie kelm. Po drugie to z jej odchyłów czasem była totalna zwała xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: III kl Re: nauczycile z LO IP: 83.2.8.* 13.04.07, 22:53 pani Muszynska od angola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3g Re: nauczycile z LO IP: 83.2.9.* 14.04.07, 15:37 pani Rapicka jest poprostu THE BEST loozik bluzik z nia:D pozdrowionka dla niej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 11:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Power Re: nauczycile z LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 11:13 Pani profesor Jabczyńska od Języka Polskiego po prostu wymiata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: nauczycile z LO IP: 83.2.10.* 16.04.07, 23:32 Barczakowa jest suupeerrr!!! jak polak to tylko z nią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sama onma Re: nauczycile z LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 13:11 popieram. pani Barczak jest super. w zeszłym roku zdawałam maturę i miałam z ta panią język polski. dzięki jej wspaniałym lekcją maturka z tego przedmiotu poszła genialnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen Re: nauczycile z LO IP: *.dip.t-dialin.net 20.04.07, 22:47 mi tam odpowiada Szymczakowa od wf-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: nauczycile z LO IP: 83.2.11.* 05.06.07, 18:27 hehe maturka poszla wspaniale... a lekcje w l.mn.pisze się: lekcjom :P powodzenia :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajjjjjj Re: nauczycile z LO IP: 83.2.9.* 21.04.07, 11:04 TAK, JAK CHODZIŁAM DO TEJ SZKOŁY NAJBARDZIEJ LUBIŁAM PANIĄ Szymczak jest bardzo wyrozumiała, poprostu świetna, napewno byłaby (jest) dobra matką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: nauczycile z LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 18:35 Chodzilam tam co prawda 3 lata temu, ale moge powiedziec ze p.Barczak to nie tylko swietny pedagog, ale tez prawdziwy autorytet. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta Re: nauczycile z LO IP: 83.2.8.* 23.04.07, 20:00 pan prof. Lehrke od polaka. Surowy ale nauczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja :) Re: nauczycile z LO IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 26.04.07, 14:35 Dętkoś jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: nauczycile z LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 14:01 p.Hanna Barczak, Agnieszka Jakubowska, Magda Marks, Beata Wróbel....i jeszcze paru jak dla mnie sa suuuuper :D A no i jeszcze prof. Lerhke Odpowiedz Link Zgłoś
ajjjjjj Re: nauczycile z LO 05.06.07, 19:29 współczuje każdemu kto ma lekcje z panią KELM wybuchy agresji u niej na lekcji to byla norma, i ciągle gadała że nasza klasa smierdzi i mamy się kompać :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowy Re: nauczycile z LO IP: 80.51.140.* 15.06.07, 11:38 ta baba jest psychiczna i tyle na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczeń Re: nauczycile z LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 13:48 wszyscy są ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radzio Re: nauczycile z LO IP: 83.2.9.* 06.06.07, 00:14 ja powiem tak kończyłem tą szkołe rok temu.Szkoła naprawde jest super ale nie wybacze jednemu nauczycielowi który był moim wychowawcą mianowicie Dorota kelm poprostu poj.....na baba nikomu nie zycze takich nauczycieli.Reszta była nawet wpożo.Głoównie nauczyciele Wf-u,Pan Orłowicz i paru innych.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uza Re: nauczycile z LO IP: 83.2.8.* 07.06.07, 12:53 A co myslicie o panu od geografi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maturzystka Re: nauczycile z LO IP: 80.51.140.* 20.07.07, 18:10 Ja skonczylam w tym roku szkole i zdałam mature to wiem ze jest tych nauczycieli duuzzoo i kazdy na swoj sposob jest fajne ale szczegolne zaslugi naleza sie p. Andrysiak Nie dosc ze kobieta ma serce do tego co robi to jeszcze wie jak przygotowac ludzi do matury i za to serdecznie jej dziekuje Spoko jest tez p. Groszewski i p.Brembor pomimo jego zakreconego stylu bycia Nie bojcie sie ta szkola naprawde jest spoko i wiele was nauczy w przyszlosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były uczeń Re: nauczycile z LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 10:59 Potwierdzanm to co napisała maturzystka .Kończyłem szkołę dwa lata temu. , dostałem się na studia bez problemu. Ci nauczyciele naprawdę nauczą, a pani Andrysiak umie przygotować do matury, dobrze wie czego tr4zeba nauczyć, na co zwrócić uwagę i do tego przejmuje się tym co robi. Duże dzięki (zdałem na 90%) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MB Re: nauczycile z LO IP: *.netia.com.pl 23.07.07, 12:10 Pani Hania Barczak :) Bardzo miła i konkretna nauczycielka :) Pozdrowienia :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIb Re: nauczycile z LO IP: *.cpe.marton.net.pl 23.07.07, 17:29 Nasz były wychowawca P.prof.Lehrke. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufo4 Re: nauczycile z LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 17:43 Pozdrawki dla p.Ani od historii słodkiej trutki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka Re: nauczycile z LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 10:43 LO skończyłam już kilka lat temu. Widzę, że jest wielu nowych nauczycieli, głownie są to dawni uczniowie, moi koledzy z korytarza.Moją wychowawczynią była pani H.B od polskiego.Wy wypowiadacie się na jej temat pozytywnie jak widzę, ja i wiele innych z mojej klasy miałoby zupełnie odmienne zdanie.Lubiłam ją przez pierwsze pół roku, do czasu kiedy poniżyła ludzi dojeżdzających tj. ze wsi.Mogłabym przytoczyć wiele innych nieprzyjemnych sytuacji ale nie o to chodzi.Za nic w świecie nie chciałabym cofnąć się do tych czasów.Ale cóż, ludzie się zmieniają.Miejmy nadzieje że tak własśnie jest.Pozdrawiam wszystkich licealistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja Re: nauczycile z LO IP: *.cpe.marton.net.pl 01.08.07, 16:13 nie dogodzi nikt,no naprawdę nikt. oj ludzie, ludzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debi Re: nauczycile z LO IP: *.cpe.marton.net.pl 02.08.07, 10:01 Pozdrawiam panią Sylwię pedagog- fałsz zza okularków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remi Re: nauczycile z LO IP: *.cpe.marton.net.pl 03.08.07, 10:37 Potwierdzam, bardzo nieszczera osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly uczen Re: nauczycile z LO IP: *.cpe.marton.net.pl 20.08.07, 23:51 jestem ze wsi i nigdy ale to nigdy nie odczulem zeby pani Hania ponizala kogos z malych miejscowosci--pozdrawiam prof.HB -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: nauczycile z LO IP: 80.51.140.* 21.08.07, 23:53 chodzę do tej szkoły i po pierwszym roku twierdze ze trafiłam na nauczycieli naprawdę ok.ale jeden minus mają że bardzo cisną wszyscy z nauką wręcz przeginają niekiedy!!!ale szkoła ogólnie ok!!!pozdrawiam!!!pani Barczak uczy super!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: nauczycile z LO IP: *.cpe.marton.net.pl 22.08.07, 13:14 A czemu Wy zwracacie się do nauczycieli z liceum na prof.? Przecież tam nikt nie jest profesorem! To zwykłe liceum, a piszecie jakby o uniwersytet chodziło. To jest troszkę żenujące;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: nauczycile z LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 13:31 Ameryki nie odkryłes!!!!! pewnie ze nikt nie jest Prof.to wynika z tradycji.I juz teraz DEBILU bedziesz wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIG Re: nauczycile z LO IP: 80.51.140.* 23.08.07, 17:42 ja chodze do tej szkoły wiec powiem tak że fani są Hanna Barczak, niepamietam imienia ale wiem że nazwisko ma Wróbel i uczy infy, super kolesiówa, i Szwarocka-Lobo od niemieckiego też super baba tylko nie radze jej denerwować bo wtedy robi sie sssstttrrraassszznnniiee niemiła. Za to ci będę współczuła jeżeli będziesz mieź lekcje matematyki z Arkadiuszem Mocholem wkurzający zjeb normalnie z moimi psiapsiułami i z moją klasą mogłybyśmy go powiesić i zabic!!! Oraz fajna jest też niepamietam jak sie nazywa ale nauczycielka od angielskiego która uczy grupy mniej zaawansowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...uczen... Re: nauczycile z LO IP: *.cpe.marton.net.pl 23.08.07, 19:48 Wszyscy nauczyciele sa spoko... A najbardziej lubie p. Barczak jest ostra ale ta baba potrafi wiele nauczyc.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggim Re: nauczycile z LO IP: *.cpe.marton.net.pl 16.09.07, 21:54 Pan Lerke trochę za ostry ale spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIe Re: nauczycile z LO IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.07, 23:41 Dętkoś jest najlepszy!! Ale nie lubi palaczy!! <lol> A Mochola juz nie ma!! I dobrze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: nauczycile z LO IP: *.85-237-185.tkchopin.pl 17.09.07, 17:15 dętkoś to najwspanialszy człowiek na świecie i nie pali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,, Re: nauczycile z LO IP: *.cpe.marton.net.pl 17.09.07, 22:59 lubicie tylko takich co wam nr na swoje komórki dają?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KtOś Re: nauczycile z LO IP: 80.51.140.* 19.09.07, 17:09 P.Prof.Barczak P.Prof.Rapicka P.Prof.Marks P.Prof.Dętkoś I nowa p.Prof Wałęga od matematyki i fizyki jest O.K ostra, ale potrafi dobrze wytłumaczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfdfg Re: nauczycile z LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 21:09 p.Szwarocka Odpowiedz Link Zgłoś