Gość: Lechista!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 14:48 piszcie co sadzicie o tym meczu.... Arka Dziw.o Derby Blisko!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KIBIC WISŁY Re: Lechia Gdańsk : arka gdynia IP: *.cpe.marton.net.pl 10.07.07, 22:35 LECHIA NAJLEPSZA JEST MUSZA ROZWALIC ARKE JAK NIE W MECZU TO PO MECZU ŚLĄSK WISEŁKA LECHIA GDAŃSK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Lechia Gdańsk : arka gdynia IP: *.cpe.marton.net.pl 11.07.07, 09:40 Zawisza ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osir Re: Lechia Gdańsk : arka gdynia IP: *.cpe.marton.net.pl 11.07.07, 12:19 oj lecia lechia-mam jedna flage zdobyta w tym sezonie po meczu arki i malym wypadzie na stadion lechii :)ale derby beda zapewne ciekawe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechista Re: Lechia Gdańsk : arka gdynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 13:52 skad masz ta flage??? zajeba**s razem z arkowcami??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osir Re: Lechia Gdańsk : arka gdynia IP: *.cpe.marton.net.pl 11.07.07, 15:39 sie "gra" sie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /R\ Re: Lechia Gdańsk : arka gdynia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 09:27 No meczyk zapowiada się całkiem ciekawie. osobiście trzymam kciuki za Arkę, ale to są derby więc każdy wynik jest możliwy. Jeśli chodzi o trybuny ... no cóż tez wszystko jest możliwe, ale uważam że będzie bardziej gorąco niż na meczu Ruchem (z tej okazji pozdRo dla Elany i raz jeszcze dzięki za wsparcie wyjazdu). Puki co czekam na meczyk Ruchu w Wa-wie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Lechia Gdańsk : arka gdynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 12:57 co to mni9e obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hools Re: Lechia Gdańsk : arka gdynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 16:54 Lechia rozwali arke i na boisku i po za nim.Zapewne bedzie bijatyka i to napewno duza i hools lechii rozwalą arke i pokaza ze oni nie potrafia sie bic.Lechia Gdańsk!!!! Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk Trzej Królowie Wielkich Miast Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: Lechia Gdańsk : arka gdynia IP: *.cpe.marton.net.pl 13.07.07, 22:37 Przez takich dupków i chołote dzieją sie takie rzeczy jak w Wilnie starzy was nie wychowali i zachowujecie sie jak banda debili takich ludzi jak wy to bym do Oświęcimia wysłał na spalenie barany wynik 2-0 dla Arki za dobrą pake ma aby przegrać z Lechia (jestem kibicem Legii) ale mam sympatię także do lechii i arki i interesuje mnie wynik tylko sportowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hools Re: Lechia Gdańsk : arka gdynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 23:25 derby to nie tylko mecz sportowy ale takze zadyma i tego sie wyczekuje podczas takich meczy!!! Lechia wygra z arka i sportowo i hooligańsko.Lechia Gdańsk!!! Śląsk Wisełka Lechia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chelmno+Lechia Re: Lechia Gdańsk : arka gdynia IP: *.cpe.marton.net.pl 16.07.07, 15:18 Cześć mieszkam w chelmnie ale muj chrzesny mieszka w Gdansku i jest za Lechiai ja tez.lechia ma fajna Flage arki za..i im i dobrze wiem nawet kto za.. tak trzemać Lechia wszystko im zajepta co sie da oki narka Lechia żądzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Cracovii Re: Lechia Gdańsk : arka gdynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 14:00 CRACOVIA PANY!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś