Dodaj do ulubionych

Lechia Gdańsk : arka gdynia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 14:48
piszcie co sadzicie o tym meczu....

Arka Dziw.o Derby Blisko!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: KIBIC WISŁY Re: Lechia Gdańsk : arka gdynia IP: *.cpe.marton.net.pl 10.07.07, 22:35
      LECHIA NAJLEPSZA JEST MUSZA ROZWALIC ARKE JAK NIE W MECZU TO PO MECZU
      ŚLĄSK WISEŁKA LECHIA GDAŃSK
      • Gość: Kibic Re: Lechia Gdańsk : arka gdynia IP: *.cpe.marton.net.pl 11.07.07, 09:40
        Zawisza ...
        • Gość: osir Re: Lechia Gdańsk : arka gdynia IP: *.cpe.marton.net.pl 11.07.07, 12:19
          oj lecia lechia-mam jedna flage zdobyta w tym sezonie po meczu arki i malym
          wypadzie na stadion lechii :)ale derby beda zapewne ciekawe :)
          • Gość: Lechista Re: Lechia Gdańsk : arka gdynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 13:52
            skad masz ta flage??? zajeba**s razem z arkowcami???
            • Gość: osir Re: Lechia Gdańsk : arka gdynia IP: *.cpe.marton.net.pl 11.07.07, 15:39
              sie "gra" sie ma :)
    • Gość: /R\ Re: Lechia Gdańsk : arka gdynia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 09:27
      No meczyk zapowiada się całkiem ciekawie. osobiście trzymam kciuki za Arkę, ale
      to są derby więc każdy wynik jest możliwy. Jeśli chodzi o trybuny ... no cóż tez
      wszystko jest możliwe, ale uważam że będzie bardziej gorąco niż na meczu Ruchem
      (z tej okazji pozdRo dla Elany i raz jeszcze dzięki za wsparcie wyjazdu).

Puki co czekam na meczyk Ruchu w Wa-wie :D
    • Gość: miś Re: Lechia Gdańsk : arka gdynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 12:57
      co to mni9e obchodzi
      • Gość: hools Re: Lechia Gdańsk : arka gdynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 16:54
        Lechia rozwali arke i na boisku i po za nim.Zapewne bedzie bijatyka i to
        napewno duza i hools lechii rozwalą arke i pokaza ze oni nie potrafia sie
        bic.Lechia Gdańsk!!!! Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk Trzej Królowie Wielkich Miast
        • Gość: Obiektywny Re: Lechia Gdańsk : arka gdynia IP: *.cpe.marton.net.pl 13.07.07, 22:37
          Przez takich dupków i chołote dzieją sie takie rzeczy jak w Wilnie starzy was
          nie wychowali i zachowujecie sie jak banda debili takich ludzi jak wy to bym do
          Oświęcimia wysłał na spalenie barany wynik 2-0 dla Arki za dobrą pake ma aby
          przegrać z Lechia (jestem kibicem Legii) ale mam sympatię także do lechii i
          arki i interesuje mnie wynik tylko sportowy
          • Gość: hools Re: Lechia Gdańsk : arka gdynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 23:25
            derby to nie tylko mecz sportowy ale takze zadyma i tego sie wyczekuje podczas
            takich meczy!!! Lechia wygra z arka i sportowo i hooligańsko.Lechia Gdańsk!!!
            Śląsk Wisełka Lechia
    • Gość: Chelmno+Lechia Re: Lechia Gdańsk : arka gdynia IP: *.cpe.marton.net.pl 16.07.07, 15:18
      Cześć mieszkam w chelmnie ale muj chrzesny mieszka w Gdansku i jest za Lechiai
      ja tez.lechia ma fajna Flage arki za..i im i dobrze wiem nawet kto za..
      tak trzemać Lechia wszystko im zajepta co sie da oki narka Lechia żądzi
      • Gość: Kibic Cracovii Re: Lechia Gdańsk : arka gdynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 14:00
        CRACOVIA PANY!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka