Gość: Justyna IP: 80.51.140.* 03.04.09, 22:23 Gdzie robią najlepsze tipsy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ata Re: Tipsy IP: *.gprs.plus.pl 05.04.09, 21:47 zdecydowanie nie polecam salonu "OLIVIA".Tandeta,pięknie to one wyglądały przez pierwsze dwie godziny a po tygodniu już same poodpadały (cale tipsy).Do kitu i nikomu nie polecam bo to tylko strata pieniędzy i szkoda nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Tipsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 09:48 zdecydowanie polecam panią Agnieszkę w salonie Donatella. Super - naprawdę warto, a do tego przemiła pani:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Tipsy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.09, 10:38 Fakt-Agnieszka jest bardzo profesjonalna! Potrafi zrobić pazurki pięknie!!!Ale niestety prawda jest też taka,że aby się do niej dodzwonić i doprosić o spotkanie w celu wykonania paznokci,trzeba trochę poczekać.Spotkania przekładane nierzadko,ale ogólnie opłaca się czekać:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oli-f-ka Re: Tipsy IP: 80.51.140.* 06.04.09, 14:28 Uważam,że z pazurkami tak jak z fryzjerem...jeden jest zadowolony inny nie...więc do tematu należy podchodzić indywidualnie...iść do jedego, drugiego, trzeciego salonu i na sobie sprawidzic kto najlepiej robi...50% zależy od tego kto jak zrobi, drugie 50% zależy też od klientki, jak również i jej paznokci, bo jak przyjdzie ktoś komu nie ma na co nakleic tipsów, bo obgryzuje po same skórki to sorry, cudów nie ma...trzymać, aż tak rewelacyjnie nie będą...albo...mnie krew zalewa, gdy skonczę robić 1 rękę...jeszcze dobrze nie zacznę drugiej, a klientka siedzi i kombinuje...tu skubie, tam zębami podważa żel...i dziwić się potem, że powietrze podchodzi i pazury nie trzymają...no i wtedy of course wina tej co założyła...dzięki Bogu moje klientki wiedzą co i jak mogą przy pazurkach robić...;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allegro Re: Tipsy IP: 80.51.140.* 06.04.09, 19:39 zestw z lampą itd. na allegro zwraca się po 2-3 razach. Żona kupiła i robi sobie sama. Pierwszy link z brzegu.. allegro.pl/item599118200_zestaw_do_tipsow_4_x_zel_lampa_uv_tipsy_gilotyna.html#gallery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Tipsy IP: 89.231.149.* 04.05.09, 10:54 ja bylam zadowolona z pazurkow u takiej kobitki w lumpku na torunskiej jak mi zrobila :) trzymaly ladnie 3 i pol tygodnia :) 45zł Odpowiedz Link Zgłoś