2szarozielone 11.10.09, 15:12 Ktoś się może wybiera na koncert do Poznania? :) To chyba pierwszy taki koncert, na który pójdę sama, ale nie mogę go przegapić... A nie mam wśród znajomych nikogo, kogo mogłabym namówić :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Wayne Shorter 11.10.09, 16:24 leć sama, nie wiem co to za gosc ale chyba raczej spoko publika wiec co za problem samej skoczyc? Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Wayne Shorter 11.10.09, 16:38 Jazzowa legenda ;) No decyzja już podjęta, bilet dawno kupiony, pojedynczy, z miejscówką w dodatku. Chciałam się tylko dowiedzieć czy w ogóle ktoś znajomy na sali będzie ;) Bo jednak trochę mi głupi tak samej tam iść... Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Wayne Shorter 11.10.09, 16:44 oj, chyba jeszcze za mało zarabiam żeby słuchać jazzu:/ Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Wayne Shorter 11.10.09, 16:46 Eeeee, no zależy, ten koncert faktycznie drogi... Ale jak się poszuka to jazzu i za darmo można słuchać, i za grosze, na żywo... Albo się do NYC przeprowadzić, tam największe światowe sławy do kotleta grają :/ Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Wayne Shorter 11.10.09, 16:51 2szarozielone napisała: > Eeeee, no zależy, ten koncert faktycznie drogi... Ale jak się poszuka to jazzu > i > za darmo można słuchać, i za grosze, na żywo... podobnie jest z klasyczną jak sie pojawiają Berliner Philharmoniker to kilkaset koła bilety a z drugiej strony jest duzo fajnych koncertów darmo Albo się do NYC przeprowadzić, > tam największe światowe sławy do kotleta grają :/ Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Wayne Shorter 11.10.09, 16:51 no cóż, przeszedł bym się chętnie ale troszkę za drooo... że chory będę wtedy się znaczy.:P Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Wayne Shorter 11.10.09, 17:12 To jak coś fajnego jazzowego - ale tańszego - wyhaczę w Poznaniu to dam znać :) Jesień się zaczęła, pewnie trochę tego będzie :) Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Wayne Shorter 11.10.09, 17:13 teraz jakoś ma być chyba jakiś cykl w blue note. trzeba się tam zakręcić Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Wayne Shorter 11.10.09, 16:53 2szarozielone napisała: > Jazzowa legenda ;) No decyzja już podjęta, bilet dawno kupiony, pojedynczy, z > miejscówką w dodatku. Chciałam się tylko dowiedzieć czy w ogóle ktoś znajomy na > sali będzie ;) mnie nie będzie :] Bo jednak trochę mi głupi tak samej tam iść... e tam, idz i baw sie dobrze tzn słuchaj se muzyki albo postaw jakiemus znajomemu tiket ;) Odpowiedz Link
wiarusik Re: Wayne Shorter 11.10.09, 17:19 forumowicz_pospolity napisał: > albo postaw jakiemus znajomemu tiket ;) albo loda w wafelku Odpowiedz Link