huf29 10.11.09, 14:38 HEJ Gwarantowana miła zabawa w najlepszej atmosferze. Poszukuję partnerki na sobotnią imprezę w klubie FKK Lord w Chorzowie. gg: 30 26 747 Gwarantowana miła zabawa w najlepszej atmosferze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niski.oktan Re: swingers 10.11.09, 15:07 HEJ Mówi lis do lisa: Mój ty drogi lisie... Gwarantowana miła zabawa w najlepszej atmosferze. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: swingers 10.11.09, 15:10 Chyba się pomyliłeś, powinno być: Mówi lis do lisa: Mój ty drugi lisie... Odpowiedz Link
niski.oktan Re: swingers 10.11.09, 15:20 Bóg cię opuścił??? Jest piąteczek po 15. (Nie wspominając, że popojutrzu będzie następny :cool:) Zamiast się wymądrzać tutej, lepiej dokończ frazę. :D Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: swingers 10.11.09, 15:49 Szczerze mówiąc to bardziej czekam na prawdziwy piątek za kilka dni, bo co ta za weekend składający się z samej środy ? Odpowiedz Link
niski.oktan Re: swingers 10.11.09, 16:08 Rzeczywiście strasznie się namordujesz, zanim nadejdzie. W dupach się temu narodu poprzewracało - to już nawet midweek składający się z wolnej środy nie pase? =O Odpowiedz Link
conena Re: swingers 10.11.09, 15:11 chorzów to taka wiocha, że pisząc jej nazwę nawet mi się nie chciało wciskać shiftu przy c. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: swingers 10.11.09, 15:18 A FKK w nazwie tej nory to też szwindel, gdyż we Freikörperkultur wcale się nie rozchodzi o pierdolenie, zasadniczo. Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: swingers 10.11.09, 15:31 Jak to nie chodzi o pierdolenie? To po co się rozbierać w takiej norze? :) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: swingers 10.11.09, 15:47 Zasadniczo rozchodzi się o to tutej, żeby się kurwy jeden z drugim nie próbowali podpinać pod FKK, zasadniczo. Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: swingers 10.11.09, 15:58 Si, si, senior. Ja po prostu myślałem że on reklamuje burdel. Wcześniej skrótu FKK nie znałem. Odpowiedz Link
conena Re: swingers 10.11.09, 15:34 jasne, kultura wolnych korpusów i pierdolenie mają się do siebie tak jak szambonurek do kanarka. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: swingers 10.11.09, 18:53 conena napisała: > chorzów to taka wiocha, że pisząc jej nazwę nawet mi się nie chciało wciskać shiftu przy c. Czyli biedak się machnął w tytule - zapewne miało być wsingers :D Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: swingers 10.11.09, 15:45 huf29 napisał: > Gwarantowana miła zabawa w najlepszej atmosferze. a nie w najlepszym towarzystwie? eeeee, to wybiorę inną Odpowiedz Link
thank_you Re: swingers 10.11.09, 16:13 Pff, nie ma promocji na Gang Bang. Nigdzie nie idę. Zapomnij. Odpowiedz Link
hsirk ale jaja 10.11.09, 17:34 chyba jestem za malo postepowy? jeszcze nie tam dawno temu na oglozenie tresci "szukam dziewczyny co ją sobote wyrucham ja i jeszcze paru innych facetow. za darmo" , nawet dziwki popukalyby sie w czolo. okazuje sie ze swiat z postepem idzie i skoro takie ogloszenia sie pojawiaja, znaczy odnosza skutek. i jeszcze podobno sie bawia. ale jaja. Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: ale jaja 10.11.09, 18:49 > chyba jestem za malo postepowy? Bo dziwki to element szowinistycznego społeczeństwa, stąd ich brak zrozumienia dla takiej propozycji. A ta propozycja jest skierowana do kobiet wyzwolonych... ... o bardzo niskiej samoocenie i zniekształconej potrzebie akceptacji. Odpowiedz Link