Dodaj do ulubionych

My tu pierdu pierdu

17.11.09, 13:30
a niedawno Włodek Szaranowicz został szefem sportu w tvp
ciekawe co to będzie co to będzie?

dla tych co ostatnie 60 lat spedzili w lasach lubelszczyzny bez dostepu do mediów - Włodek to taki Szpaku tyle że Włodek :]

dobra, tu jest,komentuje
TU

szczyt jest około 50 sekundy, kocham ten styl:DD
Obserwuj wątek
    • puszysta_gimnazjalistka Re: My tu pierdu pierdu 17.11.09, 13:34
      W Fifie ten duet komentuje wszystkie mecze :)

Czasem sobie włączam tę grę tylko po to aby ich posłuchać.
      • thank_you Re: My tu pierdu pierdu 17.11.09, 13:37
        A weź. Raz brałam prysznic i słyszę Szpakowskiego i Szaranowicza. Drę się z pytaniem: kto gra?????? Tu pada odpowiedź. Jaki wynik???????? Pada odpowiedź. Wyskakuję jak torpeda z łazienki, biegnę na dół...i co? Mój facet zadowolony gra w Fifę. K...!
        • thank_you Re: My tu pierdu pierdu 17.11.09, 13:38
          Aaa, i chciałabym się pochwalic, że rozegrałam swój pierwszy mecz. Ja byłam Brazylią, on Polską. Wygrał 5:0 i twierdził, że nawet nieźle się trzymałam. :D
    • baba_krk Re: My tu pierdu pierdu 17.11.09, 13:50
      Ja ostatnio nie mogłam się do końca skupić na grze mojego boskiego Djoko, bo
      rżałam słuchając komentarzy starszego pana Tomaszewskiego. Oczywiście dźwięk na
      full, bo on zasadniczo stawia na szept ;)
    • stedo Trochę faktów biograficznych 17.11.09, 18:09
      z życia Włodka vel Nemroda, jak go nazywała matka. Kilka lat z Bebą pracowałam i inaczej o nim nie mówiła, ale nie wiem czy to jest jego 2gie imię czy taka ksywa rodzinna.Jakby nie było, to świadczy o tym jakie nadzieje i aspiracje wiązała z nim rodzina.A w ogóle to Szaranowicz jest z właściwie Szaranovićem/z ptaszkiem nad c/, bo jest z pochodzenia Jugosłowianinem. Jego rodzice musieli ewakułować się z titowskiej Jugosławii tuż po wojnie, bo mieli to nieszczęście należeć do ugrupowania partyzanckiego w czasie wojny skonfliktowanego z armią partyzancką Tito. Wielu Jugosłowian to spotkało i znaczna ich część wylądowała w Polsce, między innymi rodzice Włodka, który już tu urodził się.
      A co do stylu komentowania.Teraz to wszystko zunifikowało się i wszyscy oni to robią podobnie, jedni z większym inni z mniejszym talentem.Bo to podoba się szarej braci kibiców.A Darek i Włodek to zupełnie inne typy prywatnie.I o ile ten styl jest bliski Darkowi z usposobienia/raczej zabawowego, rozrywkowego/ to Włodek musiał go wypracować, bo z natury jest raczej poważny, zdyscyplinowany, wręcz ascetyczny , czasami.
    • kadfael Re: My tu pierdu pierdu 17.11.09, 18:40
      Oni sie tym różnia, że jeden ma szpare między przednimi zębami, a
      drugi nie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka