ryniena 14.12.09, 16:47 Prawie zasnęłam na porannych zajęciach, a potem zasnęłam w autobusie w drodze do domu (fuks, że korek był to przystanku nie przegapiłam). Potrzebuję więcej godzin w dobie, bo ómrem żem no :/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ryniena Re: Sen. 15.12.09, 08:00 W imię kij wie jakich wartości wyższych :/ Chyba jednak wolę być zdrowa i mieć czas na sen, niż być wykształconą poliglotką, skoro i w jednej i w drugiej opcji się na...lam :/ Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Sen. 15.12.09, 09:18 Ja mam na przykład wykład od godziny, ale nie udało mi się wstać. Tzn. budzik zadzwonił, wszystko cacy, tylko chyba przymknęłam oczy na 3 minutki i jak otworzyłam, to już było za późno na wyjście z domu;/ Odpowiedz Link
ryniena Re: Sen. 16.12.09, 01:03 Na wykłady w ogólę nie chodzę a na cudowne ćwiczenia jedne jak mam iść to dostaję drgawek i konwulsji, oraz robię się zielona, więc przygotowuję się do bitwy w czwartek, bo mam 5 nieobecności. Tylko wciąż nie wiem, czy robię sobie na złość, czy komuś coś udowodnić chcę, czy po prostu masochistką jestem. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Sen. 15.12.09, 09:27 ryniena napisała: > W imię kij wie jakich wartości wyższych :/ Chyba jednak wolę być zdrowa i mieć > czas na sen, niż być wykształconą poliglotką, skoro i w jednej i w drugiej opcj > i się na...lam :/ a po jakiemu bedziesz spikać? Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Sen. 15.12.09, 10:39 Że tak się nieelegancko wetnę pod nieobecność: Jak pociągnie chociaż 3 lata przy takim trybie życia, w co wątpię, to po rosyjsku. Odpowiedz Link
funny_game Re: Sen. 15.12.09, 11:03 Tiaaaa, i ciekawe, na co byś wykorzystała te dodatkowe godziny, bo że na sen, to prawie pewne ;))) Odpowiedz Link
ryniena Re: Sen. 16.12.09, 01:00 Prawdopodbnie masochistycznie zaczęłabym więcej pracować i żyć sobie w takim przewidywalnym nudnym trybie, tyle, że spała bym więcej, tego bym nie odpuściła. Odpowiedz Link
ryniena Re: Sen. 16.12.09, 01:06 U mnie to coś co się ciągnie jak brudny ogon od lat. Już nawet nie wiem jaki w tym wszystkim sens. Odpowiedz Link