mason_i_cyklista 21.12.09, 10:02 do zakopanego na świenta hej nie wiem czy będę miał neta hej wszystkiego najlepsiejszego hej hej hej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
athroposs Re: spadam 21.12.09, 10:26 dziękujemy, życzymy wzajemnie oraz zazdrościmy, hej :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: spadam 21.12.09, 18:56 nawzajem i uważaj na bitnych górali po alku :) Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: spadam 21.12.09, 19:32 jeee, jest internet. w sensie ktoś ma niezabezpieczony internet i mu kradnę z okazji świąt. roweru oczywiscie nie wziąłem, tutaj poza ulicami się jeździć nie da, a po ulicach żadna przyjemność no to macie mnie na głowie w święta, o ile się właściciele interneta nie połapią. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: spadam 21.12.09, 19:42 w domku takim niedaleko krupówek. mamy jakichś forumki/forumów w zakopanem? Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: spadam 21.12.09, 19:51 Na święta z laptopem pojechałeś? A to ja ponoć uzależniona jestem. Odpowiedz Link
stedo Re: spadam 21.12.09, 19:55 No i chyba z osobą towarzyszącą. Oj żle to się może skończyć;) Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: spadam 21.12.09, 20:04 nie nie osoba towarzysząca pojechała do siebie na święta ja jestem z rodzicami a laptopa wziąłem bo optymistycznie zakładam popracować sobie troszkę korzystając z odosobnienia domku w górach;) Odpowiedz Link
elderlane Re: spadam 21.12.09, 20:19 brzmi filmowo:) zima,domek w górach,świąteczny nastrój,choinka,lampki..ech:))) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: spadam 21.12.09, 20:19 mason_i_cyklista napisał: > a laptopa wziąłem bo optymistycznie zakładam popracować sobie troszkę > korzystając z odosobnienia domku w górach;) dobrze brzmi, jak z pamietnika Johna Grishama ;) Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: spadam 21.12.09, 20:51 coś w ten deseń właśnie chociaż chyba maszyna do pisania byłaby bardziej klimatyczna, co? Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: spadam 21.12.09, 21:06 mason_i_cyklista napisał: > coś w ten deseń właśnie > > chociaż chyba maszyna do pisania byłaby bardziej klimatyczna, co? z maszyną to w pyte jebania sie ze tak powiem,laptok lepszy, chociaz tez nie lubie do pisania wiem, bo pisało sie kiedys.listy do Andropowa miedzy innymi oraz niejakiego Husaka ;] Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: spadam 21.12.09, 21:22 do tych czerwonych Andropowa i Husaka? ale to chyba nie pisałeś do nich listów na święta? Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: spadam 21.12.09, 21:35 mason_i_cyklista napisał: > do tych czerwonych Andropowa i Husaka? ale to chyba nie pisałeś do nich listów > na święta? no do nich, dawno temu, to były listy dzieciecej afektacji, nawet nie mam obowiazku sie wstydzic ;) ale generalnie chodzi tu o maszyne a nie o nich, ze z niej korzystałem i nie jest to tak banalne jak klawiaturka w kompie, nie? pisałes kiedys? Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: spadam 21.12.09, 22:19 pisałem, ale w formie zabawy, a nie czegoś co ma mieć ręce i nogi:D zresztą ja do pisania potrzebuję internetu, więc maszyna na wiele by mi się nie zdała;) ale klimaciku nie dałoby się odmówić;) Odpowiedz Link
stedo Re: spadam 21.12.09, 20:23 A to spoko.Wypoczniesz:) Tylko góralskiej herbaty nie nadużywaj. Odpowiedz Link