8n 31.05.10, 13:45 chciałabym kupić rower, który musi być piękny ogarnełam, że oni robią tylko piękne rowery czy wiesz cos o tej firmie, czy warta jest wyboru? ja nigdy wczesniej slowa nie slyszalam o nich Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
berta-live Re: masonie 01.06.10, 20:58 O ile dobrze pamiętam, to Mason strzelił focha i przestał pisać na 69i pół. ;) Odpowiedz Link
zoofka Re: masonie 02.06.10, 19:32 przecudne! ale pod sklepem bym go nie zostawiła :) tak że zakupy rowerem odpadają Odpowiedz Link
funny_game Re: masonie 02.06.10, 21:27 Elektry są prześliczne :) Te, które linkujesz to miejskie (specyficzna rama, kierownica, brak amo w widelcu i przerzutek, no, są góra 3 zazwyczaj). Doda ma elektrę :D Ładniusie miejskie mają też Nirve oraz Gazelle, Sparta i Batavus. www.nirve.com/ www.gazelle.nl/nl/ www.batavus.com/ a to moja upatrzona Sparta Silver Bullet :F Odpowiedz Link
wilowka Re: masonie 02.06.10, 22:07 Nie oglądam, bo jeszcze na któryś zachorzeję :P Cudne są! Odpowiedz Link