thank_you 23.06.10, 06:12 Pytanko do Ciebie: W czym jeździsz na rowerze? Tzn. w jakiej czapce? I w jakim sklepie ją kupiłeś? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niski.oktan Re: Mason! 23.06.10, 22:32 Ja bym obstawiał, że w kasku jeździ gośció. A pod kask wkłada jakiegoś kondona. Ewentualnie, w zależności od warunków. W ten deseń: klik. Zasadniczo, ma się rozumieć. :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Mason! 24.06.10, 00:19 No i o to mi właśnie chodzi. Szukam, szukam i znaleźc nie mogę. W żadnym sklepie sportowym nie mają tych windstopperów pod kask. ;/ Wiem, jest allegro. Ale ja nie wiem, czy mi to coś na łepetynę wejdzie. P.S. Ścięłam włosy. Wyglądam dramatycznie. Czuję się jak Samson (nie mylic z Andrew). Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Mason! 24.06.10, 00:47 Dziecko, co ty podajesz mie tutej? W rowerowych nie mają? A jak w którymś nie mają, to nie potrafią powiedzieć, gdzie szukać??? A takie coś testowałaś pod kątem hasła "czapeczka pod kask, warszawa"? klik Odpowiedz Link
niski.oktan PS. 24.06.10, 01:27 Łómen, jaja se robisz, czy jak? >:( Pińć minut z Góglem: klik Odpowiedz Link
thank_you Re: PS. 24.06.10, 01:32 No dobra, nie szukałam w sklepach rowerowych. :D Tylko w tych ogólnosportowych. Dziękuję!!! Odpowiedz Link
thank_you Re: Mason! 24.06.10, 01:29 Byłam w tych GoSportach, InterSportach, Rossignolach, Adidasach, TNF. Ni ma, posucha. Mówili, że były, ale nie wiedzą, kiedy będą. :-) Odpowiedz Link
thank_you Re: Mason! 24.06.10, 01:45 No dobrze, dobrze. Nie. Chciałam pójśc na łatwiznę, ale wypunktowałeś mnie... :-))) W sklepie nurkowym nie mają czapek na "po" nurkowaniu. Odpowiedz Link
thank_you Re: Mason! 24.06.10, 01:46 Ale ja nawet zwykłą czapkę bym wzięła. I nigdzie nie było!!! Odpowiedz Link
thank_you Re: Mason! 24.06.10, 01:48 Na allegro znalazłam te: klik1 i klik2 W akcie desperacji to którąś z nich bym wzięła. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Mason! 24.06.10, 03:19 Co, zwykłej czapki nie było? =O Takiej z byle czego? Kiedyś to nawet wełniane w łeb nie gryzły. Nawet jak się miało bardzo krótkie włosy. :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Mason! 24.06.10, 11:22 No najpierw szukałam zwykłej, potem dowiedziałam się o tych windstopperach i nie było ani jednego ani drugiego. Bo ja swoją czapkę zgubiłam po jakiejś imprezie. A jeśli chodzi o włosy, to zaczynam rozumiec osiemen. :-))) Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Mason! 24.06.10, 11:59 To jak krótkie masz? Ja zapuszczam i jestem na etapie, że związać się nie da, a już wku#wiają;/ Odpowiedz Link
thank_you Re: Mason! 24.06.10, 21:53 Z włosów do pasa każda długośc wydaje się dramatyczna. Mam do ramion. Ale przynajmniej nie będę przeszkadzały w nurkowaniu. Tak to sobie tłumaczę... A Ty masz jeszcze krótsze ode mnie... :-) Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Mason! 28.06.10, 09:43 Teraz już w ogóle nie chodzę od zimy i mam takie, że z taką szeroką opaską da radę chodzić. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Mason! 24.06.10, 23:04 w kasku jezdze. jak mi zimno w głowe to zakładam czapeczkę kolarską: wygrałem kiedyś taką na wyścigu, tylko ona nie chroni uszu jak sie robi na prawde zimno to stosuję buffa klik kiedys miałem kominiarkę z windstoperem, ale było mi w niej za ciepło. potem ją zgubiłem i się problem sam rozwiązał Odpowiedz Link
thank_you Re: Mason! 28.06.10, 00:53 Przymierzałam tego buffa w sklepie. Jak Ty to zawiązujesz?? Rozwiązałam już swój problem - po wizycie w kolejnych sklepach zamówiłam zimową czapkę z windstopperem na allegro. Jeśli nie wejdzie mi na łepetynkę, to pojadę na nurkowanie z czapką z futra i najwyżej będą się ze mnie śmiac. :-) Odpowiedz Link