Dodaj do ulubionych

Ja pierdzielę.

19.10.10, 19:40
Jak to możliwe, że osoba ewidentnie chora psychicznie nadal pełni w Polsce władzę i nikt tego nie powie wprost? Odpierdala mu coraz bardziej, manie prześladowcze, urojenia, schizy, nerwice, i jeszcze połowa Polski słucha tych jego bredni z uwielbieniem :/
Obserwuj wątek
    • wilowka Re: Ja pierdzielę. 19.10.10, 19:50
      Nie ukrywam, że jestem lekuchno przerażona. Jeszcze do puczu namówi, słowo daję

Felieton co mi się podoba
    • puszysta_gimnazjalistka Re: Ja pierdzielę. 19.10.10, 19:54
      A będzie jeszcze gorzej !
      • nexstartelescope Re: Ja pierdzielę. 19.10.10, 20:06
        Tym prędzej trza się ewakuować :) Wilówko - o to własnie co w tym felietonie piszą mnie się rozchodzi, jeno ja nie umiem tak ładnie ubrać w słowa :)
        • wilowka Re: Ja pierdzielę. 19.10.10, 20:32
          Jaruś K. Ładnie trafił słowem prawdaż?
          Bidok ma inicjały takie same, pewnikiem cierpi.
    • stedo Re: Ja pierdzielę. 19.10.10, 21:08
      A co powiesz o tym?:
      wiadomosci.onet.pl/raporty/katastrofa-smolenska/nasz-dziennik-laczy-zabojstwo-e-wrobla-z-katastrof,1,3737420,wiadomosc.html
      Wszystko teraz uchodzi,np. podawanie jako fakt że oficer BORu , który zginął w katastrofie, już po niej dzwonił do żony.Nie liczą się uczucia bliskich, byle zasiać podejrzenia. Nawet gdy takie naiwne kłamstwo tak łatwo zdemaskować. Nieważne wszak, poszło w lud radiomaryjny i może zakiełkuje.I potem trudno się dziwić że co bardziej niezrównoważonym nerwy puszczają.
    • hsirk Re: Ja pierdzielę. 19.10.10, 21:40
      swiat jest pelen idiotow, a nieproporcjonalna ich czesc dostaje sie w szeregi zarzadzania

/scott adams, autor dilberta/
    • qw994 Re: Ja pierdzielę. 20.10.10, 06:41
      Ja chyba przestanę czytać wiadomości. Powiadomcie mnie, jak się zacznie wojna domowa, dobrze?
    • lupus76 Re: Ja pierdzielę. 20.10.10, 08:50
      Możesz napisać o kogo Ci chodzi?
      Bo ja w szeregach osób sprawujących władzę nikogo zdradzającego symptomy choroby psychicznej.
      • redundant Re: Ja pierdzielę. 20.10.10, 09:17
        Całkiem niedawno całkiem udatnie dokonałeś rozróżnienia pomiędzy urzędem i władzą. :P

Chociaż, prawdę mówiąc, ja też tylko się domyślam, o kogo chodzi w starterze. :|
        • nexstartelescope Re: Ja pierdzielę. 20.10.10, 13:47
          Oczywiście chodzi o Jarka prezesa. I mam na myśli głównie władzę, którą Jarek niezaprzeczalnie posiada nad ciemną masą. Albowiem co powie prezes, a czemu przytaknie ociec, staje się natychmiast prawdę objawioną nie podlegającą żadnej dyskusji :) Choćby to były brednie o zamachu na na prezesa, który zaplanował Tusk, co ma krew na rękach.
          • lupus76 Re: Ja pierdzielę. 20.10.10, 17:35
            Masz jakiś pomysł na pozbawienie kogoś tego typu władzy?
            Jeśli tak, to będziesz kandydatem do Nagrody Nobla. Przy dobrych wiatrach w 3 kategoriach:
            pokojowa, z ekonomii i z medycyny :]
            • nexstartelescope Re: Ja pierdzielę. 20.10.10, 19:12
              Mam, ale nie zdradzę tutaj, bo po pierwsze ktoś mi ukradnie pomysł i dostanie Nobla zamiast mnie, po drugie nie wolno takich rzeczy mówić na forum, bo admini doniosą i będzie ze mną źle :D
              Było przez chwilę na głównej gazety coś o kolejnym szalonym pomyśle pana prezesa, mianowicie o pomyśle kontrolowania przez administratorów, czy internauci nie grożą PISiakom i obowiązku donoszenia o tym, ale znikło :/
              • lupus76 Re: Ja pierdzielę. 20.10.10, 22:20
                Obawiam się, że konieczna jest nieco bardziej ogólna reguła z poszanowaniem praw człowieka. Nawet, jeśli "zainteresowani" tymi prawami gardzą.
        • lupus76 Re: Ja pierdzielę. 20.10.10, 17:33
          redundant napisał:

> Całkiem niedawno całkiem udatnie dokonałeś rozróżnienia pomiędzy urzędem i władzą. :P
          >
          To nie ja, Panie Psorze. To Weber, Marx, Pareto, Tocqeville i jeszcze paru innych przede mną.
          Zaś władzy charyzmatycznej nie sposób odebrać.
          • redundant Re: Ja pierdzielę. 25.10.10, 12:48
            Ja nie o tym, że to ty opracowałeś pierwszą w naukach społecznych teorię władzy.
            Ale że wydawałeś się świadomy istnienia dystynkcji urząd-władza parę dni przed tym, jak sceny zacząłeś robić tutej. :P
            • lupus76 Re: Ja pierdzielę. 25.10.10, 18:58
              Sceny?
              Na problem postawiony tak, jak w starterze nie sposób odpowiedzieć inaczej.
    • sexuarium Re: Ja pierdzielę. 26.10.10, 20:32
      a kogo konkretnie masz na mysli?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka