kitek_maly 19.01.11, 20:20 Cały dzień nie raportowałaś. Tak się nie godzi... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkuki Re: Kuki 19.01.11, 21:18 ŻYJĘ! :) Już nadrabiam. Więc jest jakby lekka poprawa ze starszym ( ale z nim siedzę tylko ze 2h dziennie), zaczął reagować na to co mówię odrobinę, łatwiej się z nim dogadać jakoś. On się chyba próbuje zakumplować teraz, w jakieś konspiry wchodzić itp. Na złość robi tylko w drodze do i ze szkoły, ale też ciut mniej. Ogólnie się odwróciło i wolałabym więcej czasu spędzać ze starszym, bo z nim można w coś pograć, on sobie sam siądzie i porysuje, pobawi się klockami, luz. Młody mnie wkurza. Nie mogę go zostawić nawet na 5 minut żeby iść do kibla. Mogę mu podsuwać milion zadań a on i tak nie chce. Czasem włącza mu się szajba, mętnieje wzrok, i zaczyna pluć albo inne dziwne rzeczy robić. I ryczy o byle co od dwóch dni, ale to i przy rodzicach. I skarżypytuje. Więc wciąż obstaję przy tym, że jak się cuś trafi to się ewakuuję. Odpowiedz Link
kkuki Re: Kuki 20.01.11, 09:26 Aaaaa! Labrador się odezwała jednak! :D Chce żebym wpadła obejrzeć dom i robotę w ten weekend! :D Odpowiedz Link
kkuki Re: Kuki 20.01.11, 11:51 To labradorzyca :D Muszę ciacha skombinować na wabik :D Jenyyyy, trzymać kciuki :D Odpowiedz Link
kkuki Re: Kuki 21.01.11, 09:50 I chuj. Dziś dostałam mejla, że wczoraj zatrudniła kogoś innego :( Odpowiedz Link
berta-live Re: Kuki 21.01.11, 10:03 Osz w mordę. Ale na świecie nie jeden labrador mieszka. Szukaj dalej, na pewno coś znajdziesz. Odpowiedz Link
kkuki Re: Kuki 20.01.11, 22:51 I tak jak postalkowałam Panią Od Labradora na fajsbuku to Wam powiem, że jeszcze bardziej tam chcę. Psica jest piękna, czarna. A dzieci pomieszane. Córka hindusowa. A syn azjata. Przystojny i pełnoletni :D A kobieta wydaje się być spoko, ma nie zablokowaną łolę :> Odpowiedz Link