17.02.11, 17:44
nasza cywilizacja. od dawna. ale ostatnio coraz bardziej zabawnie.

www.rp.pl/artykul/606729_Bezplciowe-przedszkole.html
Obserwuj wątek
    • berta-live Re: wali sie 17.02.11, 18:38
      To w sam raz dla tego 6-latka, co to go koledzy dźgnęli nożem za to, że chodził ubrany w różowe sukienki i miał polakierowane paznokcie. Też w Szwecji się to działo.

A dzieciaki na zdjęciu mają całkiem niezłe obrazki. Zastanawiam się czy to są kolorowanki, czy taka utalentowana grupa.
      https://grafik.rp.pl/grafika2/606729,629464,9.jpg
      • wilowka No pięknie, chyba u siebie wprowadzę ;) 17.02.11, 19:48
        Samiec mi ostatnio czytał fragment książki SF (nie pomne tytułu teraz niestety) gdzie cielątko podeszło do stołu w restauracji i rzekło:
        - Czy mogłobym się zaproponować na obiad?

Zaproponuję u siebie - Czy mogłobym iść siku? - bo co mi tu będę płcią epatować!

A co do rysunków - na pewno taka zdolna grupa! :D
        • berta-live Re: No pięknie, chyba u siebie wprowadzę ;) 17.02.11, 20:26
          > Zaproponuję u siebie - Czy mogłobym iść siku? - bo co mi tu będę płcią epatować!

Byle nie dodało potem "wolałobym do pisuarka"

Chyba Dukaj napisał jakąś książkę, gdzie tak do siebie mówili. Nie wiedziałam, że maleństwo gustuje w SF. Z wyglądu to bardziej przypomina miłośnika literatury pięknej, XIX-wiecznej poezji miłosnej, itp.
          • wilowka Re: No pięknie, chyba u siebie wprowadzę ;) 17.02.11, 20:56
            berta-live napisała:

Nie wiedziałam,
            > że maleństwo gustuje w SF. Z wyglądu to bardziej przypomina miłośnika literatur
            > y pięknej, XIX-wiecznej poezji miłosnej, itp.

:D No, jeśli Lema, Dicka itp zaliczyć by do XIX wiecznej poezji... Nie no, nie da się ;)

Cielątko było tu:
            https://empikmedia.pl/c/trylogia-autostopem-przez-galaktyke-bprod20700269.jpg

Zdajemy sobie sprawę, że prezencja Maleństwo sugeruje jakoby właśnie zwiał z tajnych kompletów i z Baczyńskim szedł rzucać kamienie, na szaniec.
            Ale to tylko doktor Jekyll :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka