hsirk 17.02.11, 17:44 nasza cywilizacja. od dawna. ale ostatnio coraz bardziej zabawnie. www.rp.pl/artykul/606729_Bezplciowe-przedszkole.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
berta-live Re: wali sie 17.02.11, 18:38 To w sam raz dla tego 6-latka, co to go koledzy dźgnęli nożem za to, że chodził ubrany w różowe sukienki i miał polakierowane paznokcie. Też w Szwecji się to działo. A dzieciaki na zdjęciu mają całkiem niezłe obrazki. Zastanawiam się czy to są kolorowanki, czy taka utalentowana grupa. Odpowiedz Link
wilowka No pięknie, chyba u siebie wprowadzę ;) 17.02.11, 19:48 Samiec mi ostatnio czytał fragment książki SF (nie pomne tytułu teraz niestety) gdzie cielątko podeszło do stołu w restauracji i rzekło: - Czy mogłobym się zaproponować na obiad? Zaproponuję u siebie - Czy mogłobym iść siku? - bo co mi tu będę płcią epatować! A co do rysunków - na pewno taka zdolna grupa! :D Odpowiedz Link
berta-live Re: No pięknie, chyba u siebie wprowadzę ;) 17.02.11, 20:26 > Zaproponuję u siebie - Czy mogłobym iść siku? - bo co mi tu będę płcią epatować! Byle nie dodało potem "wolałobym do pisuarka" Chyba Dukaj napisał jakąś książkę, gdzie tak do siebie mówili. Nie wiedziałam, że maleństwo gustuje w SF. Z wyglądu to bardziej przypomina miłośnika literatury pięknej, XIX-wiecznej poezji miłosnej, itp. Odpowiedz Link
wilowka Re: No pięknie, chyba u siebie wprowadzę ;) 17.02.11, 20:56 berta-live napisała: Nie wiedziałam, > że maleństwo gustuje w SF. Z wyglądu to bardziej przypomina miłośnika literatur > y pięknej, XIX-wiecznej poezji miłosnej, itp. :D No, jeśli Lema, Dicka itp zaliczyć by do XIX wiecznej poezji... Nie no, nie da się ;) Cielątko było tu: Zdajemy sobie sprawę, że prezencja Maleństwo sugeruje jakoby właśnie zwiał z tajnych kompletów i z Baczyńskim szedł rzucać kamienie, na szaniec. Ale to tylko doktor Jekyll :) Odpowiedz Link