funny_game 04.10.08, 19:02 żeby konsumować, tylko, żeby tworzyć. Czy pójdę do nieba? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
8n Re: Nie chcę być bogata, 04.10.08, 19:06 pojdziesz. ja chce byc bogata. kupilam dzisiaj podłoge, było super. Odpowiedz Link
funny_game Re: Nie chcę być bogata, 04.10.08, 19:11 Po pięknej podłodze to łatwo pójść do nieba. Dziękuję :) Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: Nie chcę być bogata, 04.10.08, 19:11 funny_game napisała: > Czy pójdę do nieba? Biorąc pod uwagę Twoją sygnaturkę, to szczerze w to wątpię ;), czy ktoś dopuści Cię do nieba bram ;P Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Nie chcę być bogata, 04.10.08, 19:12 zapomnij.. nie masz wiekszych szans na niebo i 40 dziewc.. tfu.. to chyba nie ta religia.. anyway i tak zapomnij :) Odpowiedz Link
trypel Re: Nie chcę być bogata, 04.10.08, 21:11 tak a'propos Konitk, myslisz że tymi dziewicami to mozna z kimś negocjować? Bo zamiast 40 dziewic to ja bym wybrał 5 niedziewic ale za to podałbym konkretne nazwiska. Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Nie chcę być bogata, 04.10.08, 21:13 haha.. no ja Cie prosze, oplulem sobie ekran.. :) Dokonaj zakupu paru lasek dynamitu, wysadz palac prezydencki i wtedy zobaczysz czy sa sie negocjowac :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Nie chcę być bogata, 04.10.08, 22:14 Moje zaczyna się na Jot, ale wybacz, stary, ja jeszcze chcę trochę pożyć :F Odpowiedz Link
trypel Re: Nie chcę być bogata, 04.10.08, 22:23 że niby Ty powiesz że na Jot a ja mam sie reszty domyslec????? o takiego.... wole pójść w pewniaka a nie strzelać i zamiast Skorupco dostać Sobecką Odpowiedz Link
funny_game Re: Nie chcę być bogata, 04.10.08, 22:29 Przy Sobeckiej to byś miał o tyle dobrze, że forma by Ci się poprawiła w zaświatach. Tyle byś przed nią uciekał, że nabiegałbyś się za wszystkie czasy ;) Odpowiedz Link
trypel Re: Nie chcę być bogata, 04.10.08, 22:35 bez róznicy. Przed Sobecką ja bym uciekał a Skorupco przede mną.... tu i tu forma by była odpowiednia Odpowiedz Link
funny_game Re: Nie chcę być bogata, 04.10.08, 22:15 A poza tym już się z paroma osobami w piekle umówiłam ;) Odpowiedz Link
menk.a Re: Nie chcę być bogata, 04.10.08, 21:20 funny_game napisała: > żeby konsumować, tylko, żeby tworzyć. Czy pójdę do nieba? > Nie! Niebo jest dla grzeszników. ;)))) Odpowiedz Link
trypel Re: Nie chcę być bogata, 04.10.08, 21:25 do nieba???? Ty Funny rób wszystko żeby tam nie pójść!! Wyobrażasz sobie wieczność w jednym domu z Rydzykiem? a możesz trafić jeszcze gorzej. Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Nie chcę być bogata, 04.10.08, 21:26 Rydzyk jak Rydzyk.. ale taki Petz.. to dopiero masakra.. po mydlo sie czlowiek boi schylic :( Odpowiedz Link
menk.a Re: Nie chcę być bogata, 04.10.08, 21:27 kontik_71 napisał: > Rydzyk jak Rydzyk.. ale taki Petz.. to dopiero masakra.. po mydlo sie > czlowiek boi schylic :( > Spoko, spoko panowie. On w innym przedziale wiekowym rozrzuca mydła. Wy się nie łapiecie.;) Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Nie chcę być bogata, 04.10.08, 21:29 No przeprawszam.. to ja nie bede znowu piekny, mlody i z taaaakim apartem w tym niebie? Odpowiedz Link
trypel Re: Nie chcę być bogata, 04.10.08, 21:32 weź nie strasz!! masz jakies sprawdzone informacje? To w jakim przedziale wiekowym tam wyląduje? Odpowiedz Link
menk.a Re: Nie chcę być bogata, 04.10.08, 22:17 trypel napisał: > weź nie strasz!! masz jakies sprawdzone informacje? > To w jakim przedziale wiekowym tam wyląduje? Nie na darmo mówią: żyj szybko, umrzyj młodo. :PP Ciała zmartwychwstanie, ciała zmartwychwstanie, ciała... Jakie pogrzebiesz, takie zmartwychwstanie. :PPP Odpowiedz Link