Dodaj do ulubionych

ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji.....

12.11.08, 13:34
Obserwuj wątek
    • baba_krk Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 13:37
      no to zaczynaj adorować ;)
      • andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 13:39
        no dobra: jak ślicznie dzisiaj wyglądasz ;-)))
        • baba_krk Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:10
          niekoniecznie miałam siebie na myśli, no ale dobra! niech już Ci będzie :P
          • andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:20
            no dobra, spróbuję inaczej, masz piękne zdanie w podpisie i niestety prawdziwe
            • baba_krk Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:29
              no niestety niestety
              też bym wolała, żeby to był niewinny żarcik
    • mala_mee Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 13:38
      Tak od razu???
      Bez gry wstępnej???
      • andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 13:41
        no jak, a adoracja to nie gra wstępna? co jest wstępem zatem do adoracji?
      • tora83 Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 13:41
        mala_mee napisała:

> Tak od razu???
        > Bez gry wstępnej???

A moze trzebaby jakis test dla nowych nickow wymyslec, co? :D
        Np na spotkaniu forumowym :D
        • andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 13:45
          oki, lubię testy, tylko wymyślajcie szybko
          • staryigruby Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:19
            "Brzuch przy brzuchu, sierść przy sierści
            A pośrodku dyszel wierci...."

O czym mowa? ;)
            • andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:28
              nie mam pojęcia, za dużo sierści ;) może koniki
              • staryigruby Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:30
                Z konikiem ci się kojarzy...;) Powiadasz :)))))
                Faktycznie - pasujesz do naszego kółka. :)
                Brawa dla tej Pani...chodziło o parę koni w zaprzęgu.
                O cóż by innego? :D
                • andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:34
                  :)
    • staryigruby Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 13:41
      Wpierw cie musi jakis forumowicz zaliczyć, zdać relację....,

tfu...chciałem powiedzieć, ze milo mi i mozesz u nas liczyc na dobra
      zabawe...:)
      • tora83 Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 13:42
        staryigruby napisał:

> Wpierw cie musi jakis forumowicz zaliczyć, zdać relację....,
        >
        > tfu...chciałem powiedzieć, ze milo mi i mozesz u nas liczyc na
        dobra
        > zabawe...:)

No ladnie ladnie :D Glodnemu chleb na mysli, co? :D
        • staryigruby Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 13:45
          "Uderz w stół, a nożyce się odezwą" :)
      • andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 13:43
        ładne rzeczy, a może ja kogoś "zaliczę" i zdam relację? ;-P
        • staryigruby Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 13:45
          Zatem.....oczekujemy z niecierpliwością :D
          • andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:32
            ok, ale muszę wcześniej wiedzieć, o jakie elementy chodzi w relacji i czy to
            dotyczy tylko forumowiczów ;-))))
            • staryigruby Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:39
              Jak chcesz wyjść poza ramy forum, chcesz wiecej o sobie opowidzieć,
              to nic nie stoi na przeszkodzie. Nie wahaj się!
              Zacznij od seksu, jak przebrniesz przez te nudy, to znaczy, że masz
              osobowość :).
              • andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:41
                :D chyba nie dam rady przez te nudy seksu przebrnąć ;)))))
                • simon_r Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:47
                  Zawsze możesz też zacząć się odchudzać na www.chudszy.simons.pl :D
                  tak jak my ze starym
                  • andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:49
                    ale ja nie chcę schudnąć :(
    • milleniusz Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 13:46
      A za co Cię można adorować? :)

O, i byłem tak miły i nie zadałem pytania "po co". Doceń. :D
      • staryigruby Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:03
        Jak cię polubi, to za co zechcesz będziesz mógł poadorować :D
        • andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:06
          święte słowa! za co? po co? a czy ja pisałam, że to ja muszę być adorowana...?
          • ravenheart1 Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:11
            andergrantka napisał(a):

> święte słowa! za co? po co? a czy ja pisałam, że to ja muszę być adorowana...?

nie musisz pisać, wszyscy dobrze znamy kobiecą naturę ....
            • andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:18
              jasne jasne, znacie, a potem opowiadacie, że Wam to trzeba jasno mówić o co
              chodzi i czego chcemy, bo nas nie rozumiecie, coś tu się nie zgadza ;-)
              • ravenheart1 Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:27
                co innego wiedzieć, lub domyślać się, co innego usłyszeć wprost jakąś
                deklarację, słowo mówione ma w tym przypadku rangę dowodu ....
                • andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:29
                  no proszę, już zmieniasz zdanie
                  • ravenheart1 Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:41
                    czyżby ?

na samym wstępie wątku stwierdziłaś, że chcesz do kółka wzajemnej adoracji -
                    wzajemna czyli obustronna - Ty adorujesz i Ciebie adorują :)
                    • andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:50
                      proszę, jaki szczegółowy, właśnie to miałam na myśli, kiedy pisałam, że nie
                      tylko ja chcę być adorowana
                  • stedo Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:56
                    Chodż na stronę;).Powiem Ci coś na osobności;). Zauważyłaś że wzbudziłaś
                    zainteresowanie przede wszystkim męskiej części forum?:) Otóż uważaj z tym
                    adorowaniem, bo tu, jak wszędzie, zapewne wiesz, są "układy";) I jak wybierzesz,
                    być może nieświadomie jakiś obiekt to może okazać się już zajęty, upatrzony
                    przez kogoś innego i niechcący dostaniesz łomot forumowy, bez powodu, nie znając
                    przyczyny.Więc najpierw trzeba popatrzeć, zorientować się who is who and why i
                    dopiero potem wyrażać swoje zainteresowanie;)A może już przeprowadziłaś
                    rozeznanie z ukrycia?;) Pozdrawiam:)
                    • andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:58
                      już się boję! niczego nie rozeznałam, ale też nikogo nie wybrałam, przeżyję
                      zatem czy nie?
                      • stedo Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:01
                        No wiesz, jak będziesz sprawiedliwie i po równo rozdzielać swoje względy i nie
                        zdradzisz preferencji to w początkowym stadium może się uchowasz;)
                        • andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:14
                          a ja nie chcę sprawiedliwie rozdzielać, przeciwnie, mam ochotę bardzo
                          niesprawiedliwie, i co będzie?
                          • stedo Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:27
                            Ale jak w życiu, jak masz coś do rozdzielania i chcesz to robić niesprawiedliwie
                            to musisz liczyć się z konsekwencjami;).Chyba że uprzednio zapewnisz sobie
                            zaplecze i PR;)
                            • andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:31
                              o zaplecze dziś ciężko, PR ciągle czarny, chyba będą konsekwencje ;)
        • milleniusz Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:42

> Jak cię polubi, to za co zechcesz będziesz mógł poadorować :D

Mnie się nie da nie lubić. Ale też lubić się nie powinno.

A co do meritum, to przed dotarciem do fazy, o której wspominasz wartoby
          wiedzieć, czy jest za co, a nie "za co zechcę". :)
          • kitek_maly Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:52

> Mnie się nie da nie lubić. Ale też lubić się nie powinno.

Podpisuję się 4-ma łapami pod obiema częściami. :-)
            A co Ty tak szybko wróciłeś, leśny ludku? Za mało piwa wziąłeś? ;-)
            • milleniusz Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 16:10

> > Mnie się nie da nie lubić. Ale też lubić się nie powinno.
              > Podpisuję się 4-ma łapami pod obiema częściami. :-)

Prawda, jaka to ładna prawda? :D

> A co Ty tak szybko wróciłeś, leśny ludku? Za mało piwa wziąłeś? ;-)

No bo ja do lasu na weekend jechałem. Wczoraj wróciłem w nocy. Piwa nie za mało,
              nawet trochę przywiozłem z powrotem, za to się trochę winem podtrułem w pierwszy
              dzień. Słaby organizm już. :D
              • kitek_maly Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 16:13

> Prawda, jaka to ładna prawda? :D

Trochę nieładna. :-|
                Fajny faceci, których się lubi mimo, że nie powinno to najgorsze co może
                spotkać. :-)

> No bo ja do lasu na weekend jechałem.

A mówiłeś, że na tydzień jedziesz.
                • milleniusz Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 16:15
                  > Fajny faceci, których się lubi mimo, że nie powinno to najgorsze
                  > co może spotkać. :-)

Ej, niekoniecznie. Bywa gorzej - np. fajne kobiety. :D

> > No bo ja do lasu na weekend jechałem.
                  > A mówiłeś, że na tydzień jedziesz.

A nie. Pomyliły Ci się osoby. Nie jechaliśmy razem. :)
                  • kitek_maly Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 16:21

> Ej, niekoniecznie. Bywa gorzej - np. fajne kobiety. :D

Nie znasz się. :-)
                    Fajny, ale z jakichś względów zakazany, facet to większy problem niż kobieta. Bo
                    nas łatwiej omotać a my głupie potem cierpimy katusze. ;-)

> A nie. Pomyliły Ci się osoby. Nie jechaliśmy razem. :)

Nie, nie. Widocznie źle Cię zrozumiawszy. :-) Przekonana byłam, że pisałeś mi na
                    czacie, że na tydzień wybywasz.
                    • milleniusz Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 17:09

> Nie znasz się. :-)

Czasem wydaje mi się, ze coraz mniej się znam, rzeczywiście. :)

> Bo nas łatwiej omotać a my głupie potem cierpimy katusze. ;-)

Ej, Kitek, ja przecież nic nie motam. No powiedz, że nie. :)
                      • kitek_maly Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 17:20

> Ej, Kitek, ja przecież nic nie motam. No powiedz, że nie. :)

Nie motasz.
                        Ale omotać potrafisz. ;-)
                        • milleniusz Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 17:56

> Nie motasz. Ale omotać potrafisz. ;-)

Ale nie w niecnych zamiarach. A przynajmniej nie w jednostronnie niecnych. :D
                          Zresztą, ustatkowałem się, no.
                          • kitek_maly Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 18:01

Wiem. :-)
                          • stedo Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 18:06
                            milleniusz napisał:

> Zresztą, ustatkowałem się, no.<
                            I trwasz w tym postanowieniu?:)Czyli stracony jesteś dla ogółu? Żeby była jasność;)
    • wiarusik Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:00
      z przyczyn obiektywnych jest to niemożliwe
      kwa tworzyły avital84,elucha i kittek_maly
      ale niestety panienki się poprztykały i kółko pękło,poszło
      się "kochać"
      • andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:16
        zaczynacie mnie przerażać, myślałam, że to miejsce, w którym ma być fajnie a nie
        jak w życiu
        • stedo Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:21
          No z jednymi jest fajnie, z innymi trochę mniej, a jeszcze z innymi wcale;) Jak
          w życiu:)
        • liisa.valo Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:22
          Kochana, ale my się dalej kochamy. Wiarus to po prostu niedochędożone,
          niedopieszczone, zakompleksione coś co chodzi w spodniach. Przywykniesz do jego
          retoryki :)
          • andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:23
            ok, zatem się przyzwyczajam :)
          • wiarusik Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:28
            elucha,próbujesz mnie obrazić ale mnie to zlew
            tylko udowadniasz mi,że czujesz się z tym nieswojo
            bo demolkę kwa...rozpoczęłaś właśnie ty
            • andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:32
              luuuuuudzie nie kłóćcie się !!!!!!!!!
              • wiarusik Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:34
                musisz jej wybaczyć
                już taka urodziła się kłótliwa
              • stedo Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:36
                Nieee przejmuj się!;)) Masz przykład na zawołanie układów forumowych. Dlatego
                mówiłam, że trzeba zrobić rozeznanie by mieć właściwy ogląd;)
                • liisa.valo Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:45
                  Ja i układ? I to z Wiarusem? Oj, Stedo, bo się gniewać będziem :D Z każdym tylko
                  nie z nim...

A tak poza tym ja jestem poza układami - jako klasyczny przykład narcyza. Tylko
                  z Ines mam układ, że w lipcu w podróż poślubną jedziemy, a ciocia Fany będzie
                  nam konserwy taszczyć.
                  • stedo Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:50
                    Liiska przeca siem chyba rozumiemy?;).Układy, w potocznym słowa rozumieniu, mogą
                    być dobre lub złe.Inaczej mogą być zwane stosunkami, choć te niektórym kojarzą
                    się tylko pozytywnie;)
                    • liisa.valo Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:59
                      Stosunki.. :O
                      jeszcze gorzej...
                      Wolę układy, choć koło Wiarusa się nie układałam...
                      • wiarusik Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 17:15
                        wiesz...nikt cię nawet nie zapraszał kłodo
              • liisa.valo Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:36
                Ale Wiarusik tak rozmawia właśnie z osobami, od których albo dostał kosza, albo
                po gębie. Uprzedzałam: przyzwyczaj się :)

A, ale do forum się nie zniechęcaj, bo taki jełop tu tylko jeden jest.
                • wiarusik Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:41
                  elucha ha ha ha,nie schlebiaj sobie słoneczko :P
            • liisa.valo Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:35
              wiarusik napisała:

> elucha,

Kto taki?

> próbujesz mnie obrazić ale mnie to zlew

No, nareszcie zaczynasz nabierać dystansu.

> tylko udowadniasz mi,że czujesz się z tym nieswojo
              > bo demolkę kwa...rozpoczęłaś właśnie ty

Wiarusiku, nie było żadnej demolki i twoje próby rozdmuchania pewnego
              nieporozumienia są z góry skazane na niepowodzenie. Zaskakujące, jak ludzie dla
              ratowania własnej psychiki wyolbrzymiają niektóre rzeczy. Bo było owszem, ostro,
              ale przez jakieś 2 godziny, a to na demolkę trochę za mało.
              • wiarusik Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:38
                2 h tutaj to qpa czasu
                robienie ze mnie wariata nic ci nie pomoże.ludzie swoje wiedzą
                • liisa.valo Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:43
                  wiarusik napisała:

> ludzie swoje wiedzą

Właśnie.
                • stedo Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:45
                  Oooj, wiedzą, wiedzą i to nie jedno na twój temat,)Ooo, pardon, miałam nie
                  wchodzić w kontakt słowny z tym osobnikiem, a i autorce wątku radzę omijać
                  szerokim łukiem;)
      • kitek_maly Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:51

> kwa tworzyły avital84,elucha i kittek_maly
        > ale niestety panienki się poprztykały i kółko pękło,poszło
        > się "kochać"

Wiarus, twa dalej się trzyma.
        Oraz: dlaczego jestem przez dwa T? :->
        • liisa.valo Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:56
          Bo mu się popierdoliło z liisą przez dwa "i" :)
          • kitek_maly Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:58

Najwyraźniej coś mu się pierdzieli. ;-)
            • stedo Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 16:07
              Stan chroniczny w tym przypadku;)
    • staryigruby Dzięki! 12.11.08, 15:10
      za zdjecia zapoznawcze, co mi je na priva wysłałaś :).
      Świetne, szczególnie to drugie...chyba w wannie robione.
      Moje uznanie...zdjecia podowodne są dośc trudne technicznie :D
      • stedo Re: Dzięki! 12.11.08, 15:13
        Dobre, dobre, ani stary, ani gruby.Ciekawy manewr;)
      • andergrantka Re: Dzięki! 12.11.08, 15:13
        no tak, w ten sposób to łatwo o kłótnie ;))))
        • stedo Re: Dzięki! 12.11.08, 15:15
          A nie mówiłam!;) Ja jestem bezstronna, ponad, że tak powiem, albo poza;)
          • andergrantka Re: Dzięki! 12.11.08, 15:20
            jak tu jesteś to już nie całkiem bezstronnie..
            • stedo Re: Dzięki! 12.11.08, 15:24
              Nie rozumię;), że się przyznam skromnie;)
              • andergrantka Re: Dzięki! 12.11.08, 15:29
                no bo ciężko być bezstronnym i poza, jak się jest w środku
                • milleniusz Re: Dzięki! 12.11.08, 15:32

> no bo ciężko być bezstronnym i poza, jak się jest w środku

Stedo jest bezstronna. I sobie obserwuje. A poza tym ma rację. :)
        • staryigruby Re: Dzięki! 12.11.08, 15:17
          Jakie kłótnie? :)
          Ja tu z uznaniem o twoich umiejętnościach fotograficznych, a ty o
          kłótniach. Chyba, ze ktoś ci trzymał aparat, bo jak nie, to jestem
          pełen podziwu :D. No i musisz być naprawdę
          wygimnastykowana...ćwiczysz coś ? :)
          • andergrantka Re: Dzięki! 12.11.08, 15:22
            ćwiczę, ale wstydzę się powiedzieć co..
            • staryigruby Re: Dzięki! 12.11.08, 15:26
              Też na tej...rurze, tak, jak asque by chciała?
              Kurde, może i ja się zakręcę? A jak w tym coś jednak jest? Jakiś
              głębszy sens, lub myśl tajemna a radosna ukryta?
              Zajrzę dziś do garażu, coś po robieniu ogrodzenia powinno jeszcze
              leżeć :)
              • andergrantka Re: Dzięki! 12.11.08, 15:34
                przy rurze jest łatwo, spróbuj bez ;))
      • simon_r Re: Dzięki! 12.11.08, 15:51
        OOO... ja też chce zdjęcie podwodne!!.. moje jest w wizytówce
        • andergrantka Re: Dzięki! 12.11.08, 15:53
          nie ma ;)
          • simon_r Re: Dzięki! 12.11.08, 15:55
            jak nie ma jak jest.. no może nie podwodne ale jest!
            • andergrantka Re: Dzięki! 12.11.08, 16:18
              a gdzie?
              • stedo Re: Dzięki! 12.11.08, 16:38
                Łojesssu, no w wizytówce!:).Czyżbyś na serio była świeżynką?;)
    • funny_game Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:16
      Ja też chcę, ale tylko w dni nieparzyste :)
      • staryigruby Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:18
        Moja trąbka czeka na ciebie w parzyste również :)...obiecałaś ;)
        • funny_game Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:20
          W parzyste kąsam, trąbkę Ci pokąsać? :F
          • andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:22
            ale parzyste tygodnia czy miesiąca?
            • funny_game Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:24
              Nie wiem, jeszcze nie dopracowałam tej metody ;)
              • andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:27
                nie no, metoda jest super, sporo miejsca na dowolność interpretacji, dziś na
                przykład jest i parzysty i nie
                • funny_game Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:28
                  QRDE! Zdemaskowałaś mnie :D
                  • andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:35
                    psieplasiam ;)
                    • funny_game Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:37
                      No plosie, plosie, gadaś tak, jakbyś ścieniaćka Akity ziobaciła :D
                      • andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:52
                        mam kociaćka na komutezie leziąciego :-)
                        • funny_game Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:57
                          Ciuuupiiiinka takiego siu siu siu? :DDD
                          • andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 16:00
                            dobra, już jestem poważna, plawie ;)
          • staryigruby Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:24
            Ty zawsze, Funny :) Przy tobie czuję się bezpiecznie, nim poczuję
            kąśnięcia znieczulisz mnie humorem :D
            • funny_game Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:25
              Nie no, wąpierz idealny ze mnie :D
      • 3.14-czy-klak Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:26
        a ja w płodne:)
        • funny_game Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:27
          Kłaczek :)
          Od razu mam płodne, no od razu, czuję to :D
          • 3.14-czy-klak Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:29
            Funny:)))))))
            krzywde mi woko zrobili:)pocałuj:)
            • funny_game Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:36
              Co Ci zrobili, jacy oni???
              • 3.14-czy-klak Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:39
                w piłkie żem se grał normalnie meczyka, i okieć w oko:)

grubasy:)
                ale żyję:)
                • funny_game Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:43
                  Ale masz limo pod okiem, czy coś z okiem?
                  • 3.14-czy-klak Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:45
                    trochę było chyba
                    wszy zdjete juz:)
                    nieno jest oki:)
                    • funny_game Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:48
                      Aż szwy były???
                      Pokaż mi tego okcia, złoczyńcę, to mu nogi z dupy powyrywam!
                      • 3.14-czy-klak Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:50
                        no:)ale nie płakałem:)
                        dobra, jutro grają przede mną:)
                        • funny_game Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:51
                          3.14-czy-klak napisała:

> no:)ale nie płakałem:)

Jakiś Ty dzielny, no z krzesła zaraz spadnę z wrażenia! :F

> dobra, jutro grają przede mną:)

Masz plan?
                          • 3.14-czy-klak Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:53
                            a jaką uwagę mam po dzielną:)
                            mam, będzie grał to przyjde wcześniej i mu skórke od banana rzucę:)
                            a potem okrakiem na klatę i w ryj w ryj w ryj:)
                            • funny_game Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:57
                              3.14-czy-klak napisała:

> a jaką uwagę mam po dzielną:)

Oćko Ci lata? :D

> mam, będzie grał to przyjde wcześniej i mu skórke od banana rzucę:)
                              > a potem okrakiem na klatę i w ryj w ryj w ryj:)

Total brutal zwierz, no kto by pomyślał :D
                              >
                              • 3.14-czy-klak Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:59
                                nie wlata:)no mówię ze jest oki:)
                                jaki zwierz, ochraniacz na zeby założę, spoko:)
    • andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:39
      no no, jednak tu u Was wesoło, czy Wyście sobie mężów i żony pozabierali......?
      czy gorzej?
      • funny_game Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:44
        Nie rozumiem pytania, więc odpowiem: gorzej ;)
        • andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:48
          rozumiem, że jakaś bitwa była między Wami i katharsis nie nastąpiło
          • funny_game Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:49
            Gdzie, co, jak?
            A katharsis nie mam, dziękuję, gardło tylko trochę boli :D
            • andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:50
              ;-)))
      • stedo Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 16:48
        andergrantka napisała:

> no no, jednak tu u Was wesoło,
        eee, to tylko mała próbka, takie demo:).Zapraszamy na więcej.Ale nie rób sobie
        zbyt dużego smaka. Nie zawsze jest zajmująco:) Chyba że będziesz takim świeżym
        spiritus movens, bo tu nie zawsze jest wena i klimat, ale czasem zdarza się;)
        • andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 17:08
          zobaczymy ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka