baba_krk Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 13:37 no to zaczynaj adorować ;) Odpowiedz Link
andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 13:39 no dobra: jak ślicznie dzisiaj wyglądasz ;-))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:10 niekoniecznie miałam siebie na myśli, no ale dobra! niech już Ci będzie :P Odpowiedz Link
andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:20 no dobra, spróbuję inaczej, masz piękne zdanie w podpisie i niestety prawdziwe Odpowiedz Link
baba_krk Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:29 no niestety niestety też bym wolała, żeby to był niewinny żarcik Odpowiedz Link
mala_mee Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 13:38 Tak od razu??? Bez gry wstępnej??? Odpowiedz Link
andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 13:41 no jak, a adoracja to nie gra wstępna? co jest wstępem zatem do adoracji? Odpowiedz Link
tora83 Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 13:41 mala_mee napisała: > Tak od razu??? > Bez gry wstępnej??? A moze trzebaby jakis test dla nowych nickow wymyslec, co? :D Np na spotkaniu forumowym :D Odpowiedz Link
andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 13:45 oki, lubię testy, tylko wymyślajcie szybko Odpowiedz Link
staryigruby Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:19 "Brzuch przy brzuchu, sierść przy sierści A pośrodku dyszel wierci...." O czym mowa? ;) Odpowiedz Link
andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:28 nie mam pojęcia, za dużo sierści ;) może koniki Odpowiedz Link
staryigruby Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:30 Z konikiem ci się kojarzy...;) Powiadasz :))))) Faktycznie - pasujesz do naszego kółka. :) Brawa dla tej Pani...chodziło o parę koni w zaprzęgu. O cóż by innego? :D Odpowiedz Link
staryigruby Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 13:41 Wpierw cie musi jakis forumowicz zaliczyć, zdać relację...., tfu...chciałem powiedzieć, ze milo mi i mozesz u nas liczyc na dobra zabawe...:) Odpowiedz Link
tora83 Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 13:42 staryigruby napisał: > Wpierw cie musi jakis forumowicz zaliczyć, zdać relację...., > > tfu...chciałem powiedzieć, ze milo mi i mozesz u nas liczyc na dobra > zabawe...:) No ladnie ladnie :D Glodnemu chleb na mysli, co? :D Odpowiedz Link
staryigruby Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 13:45 "Uderz w stół, a nożyce się odezwą" :) Odpowiedz Link
andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 13:43 ładne rzeczy, a może ja kogoś "zaliczę" i zdam relację? ;-P Odpowiedz Link
staryigruby Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 13:45 Zatem.....oczekujemy z niecierpliwością :D Odpowiedz Link
andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:32 ok, ale muszę wcześniej wiedzieć, o jakie elementy chodzi w relacji i czy to dotyczy tylko forumowiczów ;-)))) Odpowiedz Link
staryigruby Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:39 Jak chcesz wyjść poza ramy forum, chcesz wiecej o sobie opowidzieć, to nic nie stoi na przeszkodzie. Nie wahaj się! Zacznij od seksu, jak przebrniesz przez te nudy, to znaczy, że masz osobowość :). Odpowiedz Link
andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:41 :D chyba nie dam rady przez te nudy seksu przebrnąć ;))))) Odpowiedz Link
simon_r Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:47 Zawsze możesz też zacząć się odchudzać na www.chudszy.simons.pl :D tak jak my ze starym Odpowiedz Link
andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:49 ale ja nie chcę schudnąć :( Odpowiedz Link
milleniusz Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 13:46 A za co Cię można adorować? :) O, i byłem tak miły i nie zadałem pytania "po co". Doceń. :D Odpowiedz Link
staryigruby Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:03 Jak cię polubi, to za co zechcesz będziesz mógł poadorować :D Odpowiedz Link
andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:06 święte słowa! za co? po co? a czy ja pisałam, że to ja muszę być adorowana...? Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:11 andergrantka napisał(a): > święte słowa! za co? po co? a czy ja pisałam, że to ja muszę być adorowana...? nie musisz pisać, wszyscy dobrze znamy kobiecą naturę .... Odpowiedz Link
andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:18 jasne jasne, znacie, a potem opowiadacie, że Wam to trzeba jasno mówić o co chodzi i czego chcemy, bo nas nie rozumiecie, coś tu się nie zgadza ;-) Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:27 co innego wiedzieć, lub domyślać się, co innego usłyszeć wprost jakąś deklarację, słowo mówione ma w tym przypadku rangę dowodu .... Odpowiedz Link
andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:29 no proszę, już zmieniasz zdanie Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:41 czyżby ? na samym wstępie wątku stwierdziłaś, że chcesz do kółka wzajemnej adoracji - wzajemna czyli obustronna - Ty adorujesz i Ciebie adorują :) Odpowiedz Link
andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:50 proszę, jaki szczegółowy, właśnie to miałam na myśli, kiedy pisałam, że nie tylko ja chcę być adorowana Odpowiedz Link
stedo Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:56 Chodż na stronę;).Powiem Ci coś na osobności;). Zauważyłaś że wzbudziłaś zainteresowanie przede wszystkim męskiej części forum?:) Otóż uważaj z tym adorowaniem, bo tu, jak wszędzie, zapewne wiesz, są "układy";) I jak wybierzesz, być może nieświadomie jakiś obiekt to może okazać się już zajęty, upatrzony przez kogoś innego i niechcący dostaniesz łomot forumowy, bez powodu, nie znając przyczyny.Więc najpierw trzeba popatrzeć, zorientować się who is who and why i dopiero potem wyrażać swoje zainteresowanie;)A może już przeprowadziłaś rozeznanie z ukrycia?;) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 14:58 już się boję! niczego nie rozeznałam, ale też nikogo nie wybrałam, przeżyję zatem czy nie? Odpowiedz Link
stedo Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:01 No wiesz, jak będziesz sprawiedliwie i po równo rozdzielać swoje względy i nie zdradzisz preferencji to w początkowym stadium może się uchowasz;) Odpowiedz Link
andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:14 a ja nie chcę sprawiedliwie rozdzielać, przeciwnie, mam ochotę bardzo niesprawiedliwie, i co będzie? Odpowiedz Link
stedo Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:27 Ale jak w życiu, jak masz coś do rozdzielania i chcesz to robić niesprawiedliwie to musisz liczyć się z konsekwencjami;).Chyba że uprzednio zapewnisz sobie zaplecze i PR;) Odpowiedz Link
andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:31 o zaplecze dziś ciężko, PR ciągle czarny, chyba będą konsekwencje ;) Odpowiedz Link
milleniusz Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:42 > Jak cię polubi, to za co zechcesz będziesz mógł poadorować :D Mnie się nie da nie lubić. Ale też lubić się nie powinno. A co do meritum, to przed dotarciem do fazy, o której wspominasz wartoby wiedzieć, czy jest za co, a nie "za co zechcę". :) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:52 > Mnie się nie da nie lubić. Ale też lubić się nie powinno. Podpisuję się 4-ma łapami pod obiema częściami. :-) A co Ty tak szybko wróciłeś, leśny ludku? Za mało piwa wziąłeś? ;-) Odpowiedz Link
milleniusz Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 16:10 > > Mnie się nie da nie lubić. Ale też lubić się nie powinno. > Podpisuję się 4-ma łapami pod obiema częściami. :-) Prawda, jaka to ładna prawda? :D > A co Ty tak szybko wróciłeś, leśny ludku? Za mało piwa wziąłeś? ;-) No bo ja do lasu na weekend jechałem. Wczoraj wróciłem w nocy. Piwa nie za mało, nawet trochę przywiozłem z powrotem, za to się trochę winem podtrułem w pierwszy dzień. Słaby organizm już. :D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 16:13 > Prawda, jaka to ładna prawda? :D Trochę nieładna. :-| Fajny faceci, których się lubi mimo, że nie powinno to najgorsze co może spotkać. :-) > No bo ja do lasu na weekend jechałem. A mówiłeś, że na tydzień jedziesz. Odpowiedz Link
milleniusz Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 16:15 > Fajny faceci, których się lubi mimo, że nie powinno to najgorsze > co może spotkać. :-) Ej, niekoniecznie. Bywa gorzej - np. fajne kobiety. :D > > No bo ja do lasu na weekend jechałem. > A mówiłeś, że na tydzień jedziesz. A nie. Pomyliły Ci się osoby. Nie jechaliśmy razem. :) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 16:21 > Ej, niekoniecznie. Bywa gorzej - np. fajne kobiety. :D Nie znasz się. :-) Fajny, ale z jakichś względów zakazany, facet to większy problem niż kobieta. Bo nas łatwiej omotać a my głupie potem cierpimy katusze. ;-) > A nie. Pomyliły Ci się osoby. Nie jechaliśmy razem. :) Nie, nie. Widocznie źle Cię zrozumiawszy. :-) Przekonana byłam, że pisałeś mi na czacie, że na tydzień wybywasz. Odpowiedz Link
milleniusz Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 17:09 > Nie znasz się. :-) Czasem wydaje mi się, ze coraz mniej się znam, rzeczywiście. :) > Bo nas łatwiej omotać a my głupie potem cierpimy katusze. ;-) Ej, Kitek, ja przecież nic nie motam. No powiedz, że nie. :) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 17:20 > Ej, Kitek, ja przecież nic nie motam. No powiedz, że nie. :) Nie motasz. Ale omotać potrafisz. ;-) Odpowiedz Link
milleniusz Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 17:56 > Nie motasz. Ale omotać potrafisz. ;-) Ale nie w niecnych zamiarach. A przynajmniej nie w jednostronnie niecnych. :D Zresztą, ustatkowałem się, no. Odpowiedz Link
stedo Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 18:06 milleniusz napisał: > Zresztą, ustatkowałem się, no.< I trwasz w tym postanowieniu?:)Czyli stracony jesteś dla ogółu? Żeby była jasność;) Odpowiedz Link
wiarusik Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:00 z przyczyn obiektywnych jest to niemożliwe kwa tworzyły avital84,elucha i kittek_maly ale niestety panienki się poprztykały i kółko pękło,poszło się "kochać" Odpowiedz Link
andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:16 zaczynacie mnie przerażać, myślałam, że to miejsce, w którym ma być fajnie a nie jak w życiu Odpowiedz Link
stedo Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:21 No z jednymi jest fajnie, z innymi trochę mniej, a jeszcze z innymi wcale;) Jak w życiu:) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:22 Kochana, ale my się dalej kochamy. Wiarus to po prostu niedochędożone, niedopieszczone, zakompleksione coś co chodzi w spodniach. Przywykniesz do jego retoryki :) Odpowiedz Link
andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:23 ok, zatem się przyzwyczajam :) Odpowiedz Link
wiarusik Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:28 elucha,próbujesz mnie obrazić ale mnie to zlew tylko udowadniasz mi,że czujesz się z tym nieswojo bo demolkę kwa...rozpoczęłaś właśnie ty Odpowiedz Link
andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:32 luuuuuudzie nie kłóćcie się !!!!!!!!! Odpowiedz Link
wiarusik Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:34 musisz jej wybaczyć już taka urodziła się kłótliwa Odpowiedz Link
stedo Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:36 Nieee przejmuj się!;)) Masz przykład na zawołanie układów forumowych. Dlatego mówiłam, że trzeba zrobić rozeznanie by mieć właściwy ogląd;) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:45 Ja i układ? I to z Wiarusem? Oj, Stedo, bo się gniewać będziem :D Z każdym tylko nie z nim... A tak poza tym ja jestem poza układami - jako klasyczny przykład narcyza. Tylko z Ines mam układ, że w lipcu w podróż poślubną jedziemy, a ciocia Fany będzie nam konserwy taszczyć. Odpowiedz Link
stedo Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:50 Liiska przeca siem chyba rozumiemy?;).Układy, w potocznym słowa rozumieniu, mogą być dobre lub złe.Inaczej mogą być zwane stosunkami, choć te niektórym kojarzą się tylko pozytywnie;) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:59 Stosunki.. :O jeszcze gorzej... Wolę układy, choć koło Wiarusa się nie układałam... Odpowiedz Link
wiarusik Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 17:15 wiesz...nikt cię nawet nie zapraszał kłodo Odpowiedz Link
liisa.valo Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:36 Ale Wiarusik tak rozmawia właśnie z osobami, od których albo dostał kosza, albo po gębie. Uprzedzałam: przyzwyczaj się :) A, ale do forum się nie zniechęcaj, bo taki jełop tu tylko jeden jest. Odpowiedz Link
wiarusik Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:41 elucha ha ha ha,nie schlebiaj sobie słoneczko :P Odpowiedz Link
liisa.valo Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:35 wiarusik napisała: > elucha, Kto taki? > próbujesz mnie obrazić ale mnie to zlew No, nareszcie zaczynasz nabierać dystansu. > tylko udowadniasz mi,że czujesz się z tym nieswojo > bo demolkę kwa...rozpoczęłaś właśnie ty Wiarusiku, nie było żadnej demolki i twoje próby rozdmuchania pewnego nieporozumienia są z góry skazane na niepowodzenie. Zaskakujące, jak ludzie dla ratowania własnej psychiki wyolbrzymiają niektóre rzeczy. Bo było owszem, ostro, ale przez jakieś 2 godziny, a to na demolkę trochę za mało. Odpowiedz Link
wiarusik Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:38 2 h tutaj to qpa czasu robienie ze mnie wariata nic ci nie pomoże.ludzie swoje wiedzą Odpowiedz Link
liisa.valo Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:43 wiarusik napisała: > ludzie swoje wiedzą Właśnie. Odpowiedz Link
stedo Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:45 Oooj, wiedzą, wiedzą i to nie jedno na twój temat,)Ooo, pardon, miałam nie wchodzić w kontakt słowny z tym osobnikiem, a i autorce wątku radzę omijać szerokim łukiem;) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:51 > kwa tworzyły avital84,elucha i kittek_maly > ale niestety panienki się poprztykały i kółko pękło,poszło > się "kochać" Wiarus, twa dalej się trzyma. Oraz: dlaczego jestem przez dwa T? :-> Odpowiedz Link
liisa.valo Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:56 Bo mu się popierdoliło z liisą przez dwa "i" :) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:58 Najwyraźniej coś mu się pierdzieli. ;-) Odpowiedz Link
stedo Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 16:07 Stan chroniczny w tym przypadku;) Odpowiedz Link
staryigruby Dzięki! 12.11.08, 15:10 za zdjecia zapoznawcze, co mi je na priva wysłałaś :). Świetne, szczególnie to drugie...chyba w wannie robione. Moje uznanie...zdjecia podowodne są dośc trudne technicznie :D Odpowiedz Link
andergrantka Re: Dzięki! 12.11.08, 15:13 no tak, w ten sposób to łatwo o kłótnie ;)))) Odpowiedz Link
stedo Re: Dzięki! 12.11.08, 15:15 A nie mówiłam!;) Ja jestem bezstronna, ponad, że tak powiem, albo poza;) Odpowiedz Link
andergrantka Re: Dzięki! 12.11.08, 15:20 jak tu jesteś to już nie całkiem bezstronnie.. Odpowiedz Link
andergrantka Re: Dzięki! 12.11.08, 15:29 no bo ciężko być bezstronnym i poza, jak się jest w środku Odpowiedz Link
milleniusz Re: Dzięki! 12.11.08, 15:32 > no bo ciężko być bezstronnym i poza, jak się jest w środku Stedo jest bezstronna. I sobie obserwuje. A poza tym ma rację. :) Odpowiedz Link
staryigruby Re: Dzięki! 12.11.08, 15:17 Jakie kłótnie? :) Ja tu z uznaniem o twoich umiejętnościach fotograficznych, a ty o kłótniach. Chyba, ze ktoś ci trzymał aparat, bo jak nie, to jestem pełen podziwu :D. No i musisz być naprawdę wygimnastykowana...ćwiczysz coś ? :) Odpowiedz Link
staryigruby Re: Dzięki! 12.11.08, 15:26 Też na tej...rurze, tak, jak asque by chciała? Kurde, może i ja się zakręcę? A jak w tym coś jednak jest? Jakiś głębszy sens, lub myśl tajemna a radosna ukryta? Zajrzę dziś do garażu, coś po robieniu ogrodzenia powinno jeszcze leżeć :) Odpowiedz Link
simon_r Re: Dzięki! 12.11.08, 15:51 OOO... ja też chce zdjęcie podwodne!!.. moje jest w wizytówce Odpowiedz Link
simon_r Re: Dzięki! 12.11.08, 15:55 jak nie ma jak jest.. no może nie podwodne ale jest! Odpowiedz Link
stedo Re: Dzięki! 12.11.08, 16:38 Łojesssu, no w wizytówce!:).Czyżbyś na serio była świeżynką?;) Odpowiedz Link
funny_game Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:16 Ja też chcę, ale tylko w dni nieparzyste :) Odpowiedz Link
staryigruby Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:18 Moja trąbka czeka na ciebie w parzyste również :)...obiecałaś ;) Odpowiedz Link
funny_game Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:20 W parzyste kąsam, trąbkę Ci pokąsać? :F Odpowiedz Link
andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:22 ale parzyste tygodnia czy miesiąca? Odpowiedz Link
funny_game Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:24 Nie wiem, jeszcze nie dopracowałam tej metody ;) Odpowiedz Link
andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:27 nie no, metoda jest super, sporo miejsca na dowolność interpretacji, dziś na przykład jest i parzysty i nie Odpowiedz Link
funny_game Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:28 QRDE! Zdemaskowałaś mnie :D Odpowiedz Link
andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:35 psieplasiam ;) Odpowiedz Link
funny_game Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:37 No plosie, plosie, gadaś tak, jakbyś ścieniaćka Akity ziobaciła :D Odpowiedz Link
andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:52 mam kociaćka na komutezie leziąciego :-) Odpowiedz Link
funny_game Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:57 Ciuuupiiiinka takiego siu siu siu? :DDD Odpowiedz Link
andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 16:00 dobra, już jestem poważna, plawie ;) Odpowiedz Link
staryigruby Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:24 Ty zawsze, Funny :) Przy tobie czuję się bezpiecznie, nim poczuję kąśnięcia znieczulisz mnie humorem :D Odpowiedz Link
funny_game Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:25 Nie no, wąpierz idealny ze mnie :D Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:26 a ja w płodne:) Odpowiedz Link
funny_game Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:27 Kłaczek :) Od razu mam płodne, no od razu, czuję to :D Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:29 Funny:))))))) krzywde mi woko zrobili:)pocałuj:) Odpowiedz Link
funny_game Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:36 Co Ci zrobili, jacy oni??? Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:39 w piłkie żem se grał normalnie meczyka, i okieć w oko:) grubasy:) ale żyję:) Odpowiedz Link
funny_game Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:43 Ale masz limo pod okiem, czy coś z okiem? Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:45 trochę było chyba wszy zdjete juz:) nieno jest oki:) Odpowiedz Link
funny_game Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:48 Aż szwy były??? Pokaż mi tego okcia, złoczyńcę, to mu nogi z dupy powyrywam! Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:50 no:)ale nie płakałem:) dobra, jutro grają przede mną:) Odpowiedz Link
funny_game Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:51 3.14-czy-klak napisała: > no:)ale nie płakałem:) Jakiś Ty dzielny, no z krzesła zaraz spadnę z wrażenia! :F > dobra, jutro grają przede mną:) Masz plan? Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:53 a jaką uwagę mam po dzielną:) mam, będzie grał to przyjde wcześniej i mu skórke od banana rzucę:) a potem okrakiem na klatę i w ryj w ryj w ryj:) Odpowiedz Link
funny_game Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:57 3.14-czy-klak napisała: > a jaką uwagę mam po dzielną:) Oćko Ci lata? :D > mam, będzie grał to przyjde wcześniej i mu skórke od banana rzucę:) > a potem okrakiem na klatę i w ryj w ryj w ryj:) Total brutal zwierz, no kto by pomyślał :D > Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:59 nie wlata:)no mówię ze jest oki:) jaki zwierz, ochraniacz na zeby założę, spoko:) Odpowiedz Link
andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:39 no no, jednak tu u Was wesoło, czy Wyście sobie mężów i żony pozabierali......? czy gorzej? Odpowiedz Link
funny_game Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:44 Nie rozumiem pytania, więc odpowiem: gorzej ;) Odpowiedz Link
andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:48 rozumiem, że jakaś bitwa była między Wami i katharsis nie nastąpiło Odpowiedz Link
funny_game Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 15:49 Gdzie, co, jak? A katharsis nie mam, dziękuję, gardło tylko trochę boli :D Odpowiedz Link
stedo Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 16:48 andergrantka napisała: > no no, jednak tu u Was wesoło, eee, to tylko mała próbka, takie demo:).Zapraszamy na więcej.Ale nie rób sobie zbyt dużego smaka. Nie zawsze jest zajmująco:) Chyba że będziesz takim świeżym spiritus movens, bo tu nie zawsze jest wena i klimat, ale czasem zdarza się;) Odpowiedz Link
andergrantka Re: ja też chcę do kółka wzajemnej adoracji..... 12.11.08, 17:08 zobaczymy ;) Odpowiedz Link