puszysta_gimnazjalistka 27.11.08, 13:30 Można tam wrzucać atrakcyjne zdjęcia, pochwalę się nowym w mojej galerii Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puszysta_gimnazjalistka Re: Foto forum jest fajne 27.11.08, 13:49 Uważam, że świetnie mi wyszło, choć największym ostatnim osiągnięciem był zapach przeterminowanej bryndzy w lodówce, niestety nie mam środków technicznych aby móc zapach zamieścić na forum, pozostało mi pochwalić się pomidorkiem. Odpowiedz Link
milleniusz Ale to jest spleśniały pomidor? 27.11.08, 13:34 Co w nim takiego atrakcyjnego? :D A co do forum, to może też coś wrzucę od czasu do czasu. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Ale to jest spleśniały pomidor? 27.11.08, 13:43 Aaa, rzeczywiście działa. :) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Ale to jest spleśniały pomidor? 27.11.08, 13:51 A skąd ta fioletowo-różowa poświata? Odpowiedz Link
milleniusz Re: Ale to jest spleśniały pomidor? 27.11.08, 13:57 puszysta_gimnazjalistka napisał: > A skąd ta fioletowo-różowa poświata? Nie wiem, szczerze mówiąc. To było światło zastane, wieczorem, w zasadzie już było ciemno - może odbicie żarówek w tej ślicznej nawierzchni. Poniżej jeszcze jedno, z lampą, więc kolory powinny być wierniejsze, ale za to głębia ostrości całkiem nietrafiona. :) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Ale to jest spleśniały pomidor? 27.11.08, 14:02 Ale za to możesz się w jego oczach przejrzeć :) Przyglądałeś się im w powiększeniu? Odpowiedz Link
milleniusz Re: Ale to jest spleśniały pomidor? 27.11.08, 17:25 > Przyglądałeś się im w powiększeniu? Tak, przyglądałem, bo to zdjęcie ma z 3,5 tys. pikseli szerokości. No ale aż tak ostre w pełnym powiekszeniu to nie jest. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Ale to jest spleśniały pomidor? 27.11.08, 17:23 > Pokaż pająka :D O, właśnie, racja. :) Proszę Państwa, oto pająk. :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Ale to jest spleśniały pomidor? 27.11.08, 17:28 Masochistka jestem. On jest obleśny, te włoski, fuuj Odpowiedz Link
milleniusz Re: Ale to jest spleśniały pomidor? 27.11.08, 17:33 > Masochistka jestem. On jest obleśny, te włoski, fuuj Myślałem, że zamkniesz oczy. :P A pająk ładny, tak się w słońcu błyszczał wisząc na kaktusie, że nie mogłem przejść obojętnie. Wrażliwy taki jestem. :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Ale to jest spleśniały pomidor? 27.11.08, 17:41 Nie zdążyłam :-( Pająk z racji bycia pająkiem nie może być ładny, to się wyklucza :-) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Foto forum jest fajne 27.11.08, 13:47 Spójrz na tą uroczo pomarszczoną skórkę i biały puszek na górze, jak dla mnie to idealna robota (moja), złoty środek, nie przesadzone. I na koniec - POMIDOR Odpowiedz Link
funny_game Re: Foto forum jest fajne 27.11.08, 13:55 No widzę, że się postarałeś. Wizażysta owoców i warzyw - myślałeś o takim zawodzie? A w ogóle z tą pomarszczoną skórką i puszkiem to już myślałam, że to o mnie :D Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Foto forum jest fajne 27.11.08, 14:04 Hmm, nie kojarzysz mi się ani z warzywami ani z owocami, ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link
funny_game Re: Foto forum jest fajne 27.11.08, 14:07 Nie wiem. Ze złamanym bananem się nie kojarzę? Odpowiedz Link
i.nes Re: Foto forum jest fajne 27.11.08, 14:13 funny_game napisała: > Nie wiem. Ze złamanym bananem się nie kojarzę? no właśnie to chciałam napisać ;> Odpowiedz Link
funny_game Re: Foto forum jest fajne 27.11.08, 14:16 Dojrzewam do zmiany swojego wizerunku na malinowy, bylebym tylko dojrzewając nie spleśniała :F Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Foto forum jest fajne 27.11.08, 13:49 Ja wam chciałam dynię wrzucić zarośnięta, ale coś mi nie idzie. fotoforum.gazeta.pl/photo/6/si/di/uao6/tZjLLtPCRxGvSCjOBB.jpg Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Foto forum jest fajne 27.11.08, 13:54 Wejdź sobie w mój pierwszy post, kliknij "Odpowiedz" to poniżej okienka w którym wpisuje się tekst będzie cytat mojego postu a w nim składnia linka do obrazka. Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Foto forum jest fajne 27.11.08, 15:43 O, dziękować. A ja pierdoła na testowym kombinowałam z html i nic z tego nie wychodziło. Odpowiedz Link
thank_you Re: Foto forum jest fajne 27.11.08, 14:10 A jak można wrzucić jakieś zdjęcie na serwer? Bo kiedyś widziałam nieudolne próby linkowania zaczynające się od D:\Zdjęcia\coś tam coś tam ;-) Odpowiedz Link
i.nes Re: Foto forum jest fajne 27.11.08, 14:12 thank_you napisała: > A jak można wrzucić jakieś zdjęcie na serwer? po prawej stronie ekranu masz okienko, a pod nim 'Twoje zdjęcia' Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Foto forum jest fajne 27.11.08, 14:22 Przecież wrzuciłaś jakoś swoje zdjęcie do wizytówki, więc musiałaś dać radę, kolejne wrzuca się identycznie. A potem tylko kopiujesz link i wklejasz do posta. I dzięki temu reszta może podziwiać Twoje pomidory i banany :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Foto forum jest fajne 27.11.08, 14:39 Myślałam, że te zdjęcia są na jakichś serwerach czy coś w tym stylu :D Nie wiedziałam, że to tak samo jak z wizytówką. Ale teraz już wiem. Nie mam bananów. Ani spleśniałych pomidorów. Nie jestem was godna :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Foto forum jest fajne 27.11.08, 14:51 Mam nadzieję, że nie masz tak jak ja, że w środku nocy wstajesz i jesz coś po ciemku. Bo jakbyś tak trafił na takiego pomidora z niespodzianką to klops :P Odpowiedz Link