Dodaj do ulubionych

Pierdu pierdu.

12.01.09, 10:12
Tyle wam powiem, bo mnie mięśnie bolą.
Nie powiem Wam, czy wrzuciłam czy nie, ale mogę komuś nawrzucać.
Obserwuj wątek
    • justysialek Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 10:59
      Mi nawrzucaj, bo jeszcze sie nie obudziłam od rana, potrzebuję
      KOPA ;)
      • funny_game Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 12:34
        E, sprawdziłam w Twojej karmie i nie należy Ci się ;)
    • nuova Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 11:01
      Ty, cos dzis wisi w powietrzu, bo mnie sie tez nie chce mowic. hue hue
    • milleniusz Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 11:25

> Nie powiem Wam, czy wrzuciłam czy nie, ale mogę komuś nawrzucać.

Mi nawrzucaj, mi. Jak się nie boisz. :F
      • nexstartelescope Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 12:22
        I mnie, i mnie!!! Mnie nawyrzucaj, ja jestem najwdzięczniejszym
        obiektem, do nawyrzucowywania! A jak wątpisz, to moge Cie
        sprowokować: "Fónny nie umie wyrzucać!!!"
        • funny_game Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 12:33
          :D
          Widziałaś ten film:
          www.filmweb.pl/f410528/Umowa,2008
          ?

Polecam ogromnie, bo jest do świetnego uśmiania się, William H. Macy jak zwykle
          rewelacyjnie zajebisty, no a scenę wyrzucania granatu przez pewną uzdolnioną
          inaczej aktorkę puściliśmy sobie trzy razy pod rząd turlając się ze śmiechu :D

A więc: kocham słowo "wyrzucać" od tego czasu :D
          • milleniusz Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 12:36
            No właśnie. Tak myślałem. Tylko klepać po tyłkach się umią. Idę gdzieś, gdzie są
            prawdziwi faceci. :P
            • funny_game Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 12:41
              Idź, idź, może się czegoś nauczysz.
          • nexstartelescope Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 12:45
            A co, myslisz, że se nie obejrzę?? A właśnie, że obejrzę, jeszcze
            dziś, jak repidszer się nie zbuntuje. Ot, co. Nie czuję się jeszcze
            nawyrzucana, nie zaspokoiłaś mnie :P
            • funny_game Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 13:11
              Uspokój się, to się zaspokoisz ;)
              • nexstartelescope Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 13:16
                Sama się óspokój. Ja jestem chodzącym Yin :P
                • funny_game Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 13:21
                  Yin to samica Yaka? :F
                  • nexstartelescope Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 13:28
                    Nie wymądrzaj się, wiesz??
                    • funny_game Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 13:32
                      Wię, ale nie ómię się powstrzymać :)
    • 3.14-czy-klak Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 12:30
      ketonal se bolonce mięsnie kup,
      ja wczoraj troche wrzuciłem:)
      • funny_game Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 12:35
        W dópie mam ketonal, dziś też będę mięśniami ruszać :)
        • 3.14-czy-klak Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 12:37
          to ten pachnący inaczej? tylko dla prawdziwych twierdzieli:)
          • funny_game Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 12:42
            Chcesz trochę? :D
            • 3.14-czy-klak Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 12:43
              przypomniał mi sie odcinek z fantazjami - "nie sikaj na mnie";)
              • funny_game Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 12:44
                Nie mam sikawkowych fantazji, choć strażackie i owszem ;)
                Ale Twoja scenka rodzajowa pt. "I coś najlepszego zrobiła?!" mnie wtedy za-bi-ła
                :DDD
                • 3.14-czy-klak Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 12:47
                  ale kojarzysz z californication jak agent z zoną umawiali się na
                  hasło które pozwoli zatrzymac zbyt wybujałe fantazje?:) i ona mu z
                  tym wyjechała:)
                  zawsze mówiłem że czysta abstrakacja to jest to:)
                  • funny_game Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 13:11
                    Nioch :D

Zapomniałam o tym :D
                    • 3.14-czy-klak Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 13:15
                      a ja na szczęście nie zapomniałem:)
                      agent wogóle przejął teraz przewodnictwo chyba nie?:)
                      • funny_game Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 13:21
                        To zależy. Córka rulez, Davidem dosłownie ;)
                        • 3.14-czy-klak Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 13:23
                          pewnie sie ożenią na koniec:PPPPPPPPPPPP
                          • funny_game Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 13:25
                            Zboczeniec za stówę z Ciebie :P
                            • 3.14-czy-klak Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 13:27
                              w sensie? bo spektrum zboczeń tak szerokie mi sie ukazało ze nie
                              wiem za bardzo jak odpowiedzieć żeby byc w zgodzie z sumieniem:)
                              • funny_game Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 13:31
                                Jakie gópie pytanie.
                                W sensie fatalnym: że tatuś z córką?! Łe :/
                                • 3.14-czy-klak Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 13:35
                                  nie zauważyłem, chyba ze pasierbicę matki swojej córki aaaaaaaaaaa
                                  to taaaak to co innego ale on go zbiła strasznie:)
                                  • funny_game Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 13:42
                                    Kłaczek, skup się, bo Ci przy...lę po dobroci :D
                                    To Ty napisałeś, że on się z córką ożeni!!!
                                    • 3.14-czy-klak Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 13:58
                                      a Ty w to uwierzyłas tak? to qrd normalny skrót myslowy wiadomo ze
                                      chodzi o ta laskę z która ma dziecko a nie o córkę
                                      • funny_game Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 14:04
                                        A kto Cię tam wie, o czym Ty myślisz. Za dużo koszykówki, meeeeen :F
                                        • 3.14-czy-klak Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 14:07
                                          no tego akurat nie wie nikt:) ale sprawach prostych i oczywistych
                                          jakos moglibysmy się już dogadywac nie?:)
                                          • funny_game Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 14:12
                                            Nuda by była i o czym Ty w ogóle do mnie rozmawiasz? :D
                                            • 3.14-czy-klak Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 14:20
                                              jak o czym qrd o ketonalu na mięśnie nie?:)
                                              • funny_game Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 14:25
                                                Ale ten ketonal to strasznie dawno był, gdzieś na początku wątku!
                                                • 3.14-czy-klak Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 14:33
                                                  i co z tego? myslisz ze zapomniałem?:)
                                                  słonie nie zapominaja:)
                                                  • funny_game Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 15:05
                                                    Ja zapomniałam. Chyba jestem makakiem :F
                                                  • 3.14-czy-klak Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 15:09
                                                    masła mniej cza:)
                                                    albo mandrylem nawet bo makaki to małpiatki tylko:)
                                                  • funny_game Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 15:14
                                                    Lubię masło, ale nie do arbuza na przykład.
                                                    No bo ja jestem tylko.
                                                  • 3.14-czy-klak Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 15:17
                                                    orzechowe z arbuzem ujdzie:)
                                                    gibon ma fajny ogon-bądź gibonem:)
                                                  • funny_game Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 15:22
                                                    Nie-e. Z arbuzem ujdzie albo wódka z lodem, albo feta, czerwona cebula, pieprz i
                                                    sos sojowy :)
                                                    Nie mam ogonka, Jancio ;)
                                                  • 3.14-czy-klak Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 15:27
                                                    melon jest jeszcze dobry z arbuzem i wódką
                                                    a moze byś wykształciła se zamiast ogonka palec jak ma palczak?
                                                    pl.wikipedia.org/wiki/Palczak_madagaskarski
                                                  • funny_game Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 15:35
                                                    3.14-czy-klak napisała:

> melon jest jeszcze dobry z arbuzem i wódką

Melon jest też pycha z dojrzewającą szynką :)

> a moze byś wykształciła se zamiast ogonka palec jak ma palczak?
                                                    > pl.wikipedia.org/wiki/Palczak_madagaskarski

Sam se wykształć palec. Na doktora nawet! :P
                                                  • 3.14-czy-klak Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 15:40
                                                    wiem wiem, nawet jeden kelner się zapytał kiedys czy szynki na
                                                    penisie (bo tak sie to nazywa w jednej knajpie) nie zamówił dla
                                                    pieska? powiedziałem ze jak poda na swoim to zamawiam:)

a mnie na psi ch taki palec?:)))))))
                                                  • funny_game Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 15:43
                                                    3.14-czy-klak napisała:

> wiem wiem, nawet jeden kelner się zapytał kiedys czy szynki na
                                                    > penisie (bo tak sie to nazywa w jednej knajpie) nie zamówił dla
                                                    > pieska? powiedziałem ze jak poda na swoim to zamawiam:)

Podobał Ci się ten kelner? :F

>
                                                    > a mnie na psi ch taki palec?:)))))))

Ja też sobie radzę bez niego!
                                                    Oddajmy go potrzebującym.
                                                    >
                                                  • 3.14-czy-klak Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 15:46
                                                    nie, żelowany łeb miał:)
                                                    na licytację:) tylko które z nas go wykształci?
                                                  • funny_game Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 15:48
                                                    3.14-czy-klak napisała:

> nie, żelowany łeb miał:)

Czyli podobał Ci się kadłubek :)

> na licytację:) tylko które z nas go wykształci?

Ja jestem mądrzejsza, więc ja powinnam. Ale mieszka i stołuje się u Ciebie :P
                                                  • 3.14-czy-klak Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 15:52
                                                    nie lubie żelowanych, sliscy mi się wydają:)
                                                    oki, dam jeść i spać tylko nie przyzwyczaj go do grzebania w tyłku
                                                    bo nie zasnę:)))))
                                                  • funny_game Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 15:53
                                                    3.14-czy-klak napisała:

> nie lubie żelowanych, sliscy mi się wydają:)

Tors miał też nażelowany? :>

> oki, dam jeść i spać tylko nie przyzwyczaj go do grzebania w tyłku
                                                    > bo nie zasnę:)))))

Wykształć se zatyczkę :P
                                                  • 3.14-czy-klak Re: Pierdu pierdu. 12.01.09, 15:56
                                                    psa musze spytac:)
                                                    wykształcę, a(przepraszam za trudne słowo:) zaimplemetujesz u
                                                    Siebie?:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka