vandikia 21.01.09, 20:20 czemu nie weszło? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=90152144&a=90159977 no popatrz :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: niski.oktan 21.01.09, 20:21 vandikia napisała: > no popatrz > jest wg Twojego opisu, zaczyna się od http konczy na jpg, nie ma zadnego syfu i na podglądzie ok, a po wyslaniu nie widac? Odpowiedz Link
niski.oktan Re: niski.oktan 21.01.09, 20:36 Dobra, a myślisz, że to <br> po .jpg w twoich postach to co to niby jest??? Syf, dziecinko. Syf, i to strasznie syfiasty. :D Koniec powinien być taki: blablabla.jpg[/img] Po img już nic. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: niski.oktan 21.01.09, 20:39 Po .jpg, ma się rozumieć. Jak w poprzednim poście - .jpg[/img] i szlus. Według mnie popełniasz ten sam błąd od początku świata. Odpowiedz Link
vandikia Re: niski.oktan 21.01.09, 20:40 a skad ja mam wiedziec jak to się robi? :P wpisuje [/img] i koniec, a to sie pojawia? no ja wiem, czary mary jakies czy co? :D Odpowiedz Link
vandikia Re: niski.oktan 21.01.09, 20:41 ale grunt, ze sie nie poddaję i dojdę w koncu do tego, dlaczego tak się robi :D Odpowiedz Link
niski.oktan Chętnie bym popodglądał... :) 21.01.09, 20:31 Vandzia, twojego podglądu to ja nie widziałem, muszę ci wierzyć na słowo. Ale w moim podglądzie, jak wklejałem, było to, co widać w poprzednim poście. :D Odpowiedz Link
vandikia Re: Chętnie bym popodglądał... :) 21.01.09, 20:34 nie kumam :/ tez bym spojrzala, jedna z ulubionych "bajek" :) jak wejdziesz w pierwszego linka i zrobisz odpowiedz cytując, to bedziesz widzial co i jak :P moim zdaniem wszystko w porządku, dlatego nie kumam. Odpowiedz Link
vandikia Re: Chętnie bym popodglądał... :) 21.01.09, 20:37 ha, odpowiadając Tobie, skopiowałam dokładnie Twój wpis :) no ciekawe gdzie jest pies pogrzebany, ze raz mi wchodzi, raz nie, to juz zagadka :) chyba napiszę na FoF Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Chętnie bym popodglądał... :) 21.01.09, 20:44 A myślisz, że skąd ja wziąłem ten adres, który łyknęło? Z twojego postu, nie? Skopiowałem adres samego obrazka - od http do .jpg i ręcznie dopisałem do niego img-i i włala! Zawsze tak robię i zawsze działa. :cool: Odpowiedz Link
vandikia Re: Chętnie bym popodglądał... :) 21.01.09, 20:47 aaaaaa toooo i juz mam to w nosie :P Odpowiedz Link
vandikia Re: Chętnie bym popodglądał... :) 21.01.09, 20:47 nie fair :( tamto ladniejsze bylo Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Z pewną taką nieśmiałością spróbuję ja... 21.01.09, 20:47 niski.oktan napisał: > Odpowiedz Link
vandikia Re: Z pewną taką nieśmiałością spróbuję ja... 21.01.09, 20:48 egallo.pontis.org.pl/images/stories/tworczosc/bylo_sobie_2.jpg" border="0" alt="egallo.pontis.org.pl/images/stories/tworczosc/bylo_sobie_2.jpg"> Odpowiedz Link
vandikia Re: Z pewną taką nieśmiałością spróbuję ja... 21.01.09, 20:50 hm gdy link lacznie z jotpegami miesci mi sie w 1 linijce, to wchodzi, jak sie rozlazi na 2 czy 3, to nie wchodzi dopra Odpowiedz Link
vandikia Re: Z pewną taką nieśmiałością spróbuję ja... 21.01.09, 20:50 no i juz, po sprawie tylko czemu Tobie wchodzi? Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Z pewną taką nieśmiałością spróbuję ja... 21.01.09, 20:57 1. Tylko skąd bierzesz takie długie linki? 2. Powinna być kaszana już na podglądzie. 3. Jeśli chce ci się bawić, wklej do Notepada cały link z pierwszego postu, pobierz jeszcze raz wszystko, co tam wrzuciłaś. Potem PrintScreen, wklej do Painta, zrób jpega, wrzuć na jakiś serwer i daj link. (Qmatemu bym powiedział, żeby wkleił ten obrazek z serwera, ale do tego trzeba umieć wklejać :D) Odpowiedz Link
vandikia Re: Z pewną taką nieśmiałością spróbuję ja... 21.01.09, 21:12 z gugla biorę te długie :) no dziękuję za pomoc i za to, ze sie dales tak niecnie wykorzystac ;) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Z pewną taką nieśmiałością spróbuję ja... 21.01.09, 21:33 To, co bierzesz z gugla, musisz tylko ociosać. I też będzie git. Instrukcję ciosania masz na samym dole, w poście "Laski, ..." . Odpowiedz Link
vandikia Re: Z pewną taką nieśmiałością spróbuję ja... 21.01.09, 22:13 ja się na cieślę tu nie najmowałam :P Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Z pewną taką nieśmiałością spróbuję ja... 21.01.09, 22:15 Ani ja na belfra. >:( Odpowiedz Link
vandikia Re: Z pewną taką nieśmiałością spróbuję ja... 21.01.09, 22:21 nie marudź :P kiedys sie odwdzieczę :) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Z pewną taką nieśmiałością spróbuję ja... 21.01.09, 22:25 Domowym specjałem? Jak nawet kot nie zechce wędliny tknąć. :D Odpowiedz Link
vandikia Re: Z pewną taką nieśmiałością spróbuję ja... 21.01.09, 22:32 domowe najlepsze som :) manio to wszystko wpieprzy, nie boj sie :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Z pewną taką nieśmiałością spróbuję ja... 21.01.09, 20:50 Jak widać, tu odpowiedziałem cytując na post z obrazkiem. Na żywca, nie zmieniłem nawet jednego znaku. Odpowiedz Link
vandikia Re: Z pewną taką nieśmiałością spróbuję ja... 21.01.09, 20:51 widocznie system Cię lubi :P :D jak się wkupiłeś w łachę? :> Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Z pewną taką nieśmiałością spróbuję ja... 21.01.09, 20:55 No popacz pani, mi tez na podglądzie wszystko gra, a po wysłaniu nie zawsze :/ Z fotoforum to mi chyba nigdy nie wyszło, a próbowałam na sto sposobów. Polecam fotosik, jak wgrasz zdjęcie (nie trzeba się logować), skopiuj ostatni chyba link (podpisany "link bezpośredni do zdjęć") i dalej tak, jak mówi Oktan. Zawsze wychodzi ;) Odpowiedz Link
vandikia Re: Z pewną taką nieśmiałością spróbuję ja... 21.01.09, 21:11 nie jestesmy same,konstancja tez tak ma :D no w kupie raźniej, uff :) Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Z pewną taką nieśmiałością spróbuję ja... 21.01.09, 21:20 Czymajmy się więc kupy, bo kupy nikt nie ruszy! ;) Odpowiedz Link
niski.oktan Laski, chono tutej se poczytajcie. 21.01.09, 21:22 1. Dlaczego nie weszło z sokratesa z pierwszego postu, chyba już wiadomo - chodzi o <br> na końcu, które należało wyciąć. Tak, żeby nic już nie było po .jpg 2. A odnośnie tego poniżej: HTTP://egallo.pontis.org.pl/images/stories/tworczosc/bylo_sobie_2.jpg" border="0" alt=" HTTP://egallo.pontis.org.pl/images/stories/tworczosc/bylo_sobie_2.jpg"> od razu widać, że to nie jest tylko pojedynczy adres, nie? Mówiąc w uproszczeniu to adres-syf-adres. A maszyneria działa niestety tak, że krztusi się syfem. Ale jeżeli z tego długaśnego weźmie się tylko jedno wyrażenie (z pierwszej, albo drugiej linijki) zaczynające się od http, a kończące na .jpg, będzie git. No. :) Odpowiedz Link
vandikia Re: Laski, chono tutej se poczytajcie. 21.01.09, 22:37 kurde dopiero teraz to widzę, zastanawialam sie gdzie ten post "laski" hehe.. no to poprobuję sobię, a niech tam.. Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: niski.oktan 21.01.09, 21:31 skup sie na pisaniu a nie na obrazkach:P Odpowiedz Link
niski.oktan Re: niski.oktan 21.01.09, 21:34 Najgorsze, że porażki jej nie zniechęcają. Znaczy się, chiba ją będę musiał wyuczyć. :( Odpowiedz Link
vandikia Re: niski.oktan 21.01.09, 22:12 piełdolisz :P się uodparniam na porażki cały czas, niektóre mnie ruszają i zniechęcają, ale generalnie coraz mniej rzeczy, które mnie mogą zniechęcić hihi Odpowiedz Link
vandikia Re: niski.oktan 21.01.09, 22:10 heloł jesteś, byles? czy bedziesz jeszcze? :D Odpowiedz Link
vandikia Re: niski.oktan 21.01.09, 22:14 aj si :) a mi papa przywiozl pizze hehe :P zara wracam jakby co :) Odpowiedz Link
vandikia Re: niski.oktan 21.01.09, 22:21 no juzzzz robie wędlinę i mi nie chce zalewa ostygnąc :) ja tez dlugo nie bede, czuje sie z lekka skonana, wrocilam ok 19.40 i zapieprzalam, pranie, gotowanie, sprzatanie itd.. usiadlam z pol godz temu Odpowiedz Link
vandikia Re: niski.oktan 21.01.09, 22:26 ha ha tym razem czosnek, ziele, listek laur, kolendra, pieprz, sol, cukier, majonez zadnej ce - bu - li :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: niski.oktan 21.01.09, 22:28 Poczekamy do degustacji. Na pewno się poskarżysz. :D Odpowiedz Link
vandikia Re: niski.oktan 21.01.09, 22:30 a co Ty, rzadko sie skarżę na swoje zarcie :P raz na milion nie wyjdzie i juz zapamietal nooooooo :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: niski.oktan 21.01.09, 22:37 Darłaś się na całą Polskę, aż nawet ja się obudziłem nooooooo :D Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: niski.oktan 21.01.09, 22:23 jak to robisz? Ty sama tymi rączkami?:) no ja też pekłem normalnie nie wiem czemu? taaa pół godz to ja siedze:) Odpowiedz Link
vandikia Re: niski.oktan 21.01.09, 22:27 no ja sama tymi suchelcami :D dam sprobowac, ale dopiero pojutrze, bo to sie tak dlugo robi :) moze za duzo tez dzis miales na glowie? aha, no nie wiem, ale tata przyjechal po meczu p. recznej, chwile pogadalismy i dopiero po usiadlam na dobre i odpoczywam, czas kurd szybko leci :( Odpowiedz Link
vandikia Re: niski.oktan 21.01.09, 22:31 no kupiles super sprzecior, to sie nie dziw, ze kolejka :P pa :) Odpowiedz Link