milleniusz Ojej, to chyba powinienem odpowiedzieć :D 28.03.09, 00:48 Ale to jutro, bo podobno już śpisz. :] Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Ojej, to chyba powinienem odpowiedzieć :D 28.03.09, 00:48 Ojej, tzn że przeczytałeś. Tak, już śpię. Branoc. :) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Ojej, to chyba powinienem odpowiedzieć :D 28.03.09, 00:51 > Ojej, tzn że przeczytałeś. Tak, już śpię. Branoc. :) No pewnie, że przeczytałem. Ale muszę się trochę zastanowić. Kolorowych. :] Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Ojej, to chyba powinienem odpowiedzieć :D 28.03.09, 16:24 Mów mi! :P PS. Wysłałam też do Wandzi, ale ona pewnie dopiero po weekendzie przeczyta. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Ojej, to chyba powinienem odpowiedzieć :D 28.03.09, 16:33 Ej, miałaś pływać w zimnych mazurskich jeziorach. :P Myślę, nie widać? :] Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Ojej, to chyba powinienem odpowiedzieć :D 28.03.09, 17:25 > Ej, miałaś pływać w zimnych mazurskich jeziorach. :P Miałam, ale jednak nie udało mi się wjechać do kanału, tak jak pewnie przewidywałeś. :P > Myślę, nie widać? :] Jeszcze nie. :P Odpowiedz Link