puszysta_gimnazjalistka 08.04.09, 12:56 deser.pl/deser/1,97052,6478964,Seks_za_prezenty___szympansy_tak_robia___.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thank_you Re: Prostytucja. 08.04.09, 14:03 A jak ja podzielę się jedzeniem to zwiększę swoje szanse? :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Prostytucja. 08.04.09, 14:07 Wchodzisz na grząski grunt. A to może się zakończyc laniem :D Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Prostytucja. 08.04.09, 14:10 Nie doczytałaś, tam samce dzielą się żarciem ,a ty pewnie samica? Odpowiedz Link
thank_you Re: Prostytucja. 08.04.09, 14:33 Piję, szyję, podskakuję, Tańczę, głaszczę i haftuję :P Odpowiedz Link
baba_krk Re: Prostytucja. 08.04.09, 14:35 ale za miesiąc daj sobie na wstrzymanie, przynajmniej z haftowaniem ;))) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Prostytucja. 08.04.09, 14:40 Ucz się ,ucz ,to wymagający zawód.:-) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Prostytucja. 08.04.09, 14:06 Myślę, że nie jeden facet oddałby Ci się za mięso ;) Odpowiedz Link
thank_you Re: Prostytucja. 08.04.09, 14:07 Mhm... :-) To gdzie mam się ustawic ze swoją polową kuchnią? :D Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Prostytucja. 08.04.09, 14:12 Wszystko jedno gdzie, jak tylko samce poczują apetyczny zapach to same się zlecą :) Będziesz sobie mogła przebierać w nich do woli. Odpowiedz Link
thank_you Re: Prostytucja. 08.04.09, 14:16 Wiem. Pójdę pod straż pożarną. Albo pod AMW lub WSM !!!!!!!! Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Prostytucja. 08.04.09, 14:18 Proponuję AWF, tylko piłkarzy omijaj z daleka. Odpowiedz Link
thank_you Re: Prostytucja. 08.04.09, 14:23 Nie, AWF mnie nie kręci. A piłkarzy nie potrafiłabym ominąc :D Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Prostytucja. 08.04.09, 14:29 A, wolisz takich co chodzą we wdziankach :) Z nimi to chyba nawet łatwiej, wystarczy wydać odpowiedni rozkaz. Odpowiedz Link
llatarnik Re: Prostytucja. 08.04.09, 14:18 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Myślę, że nie jeden facet oddałby Ci się za mięso ;) I nawet będą udawać, że im jedzenie smakowało... Odpowiedz Link
lacido Re: Prostytucja. 08.04.09, 14:07 a mnie to wygląda na to, że jednak faceci łapią się na kobiety sierotki marysie ;) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Prostytucja. 08.04.09, 14:11 Najważniejsze aby kobieta potrafiła dobrze usmażyć kotleta, to czy jest sierotką czy nie to sprawa mniejszej wagi. Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Prostytucja. 08.04.09, 14:12 Frukty dostarczyć ty musisz ,niestety.:-D Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Prostytucja. 08.04.09, 14:13 Nie, nie. Chciałem napisać zdobyć mięcho i usmażyć kotleta :D Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Prostytucja. 08.04.09, 14:14 Nie licz na to .Mięcho to twoja działka ,a usmazyć kotleta ...też.:-D Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Prostytucja. 08.04.09, 14:17 To do czego w takim razie służy kobieta? Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Prostytucja. 08.04.09, 14:19 Ona nie służy ...jej trzeba służyć.:-D Odpowiedz Link
thank_you Re: Prostytucja. 08.04.09, 14:39 Przemawia przemawia, do mnie też przemawia. Szkoda, że to tylko deklaracje ;D Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Prostytucja. 08.04.09, 14:40 A ja z kolei mam szereg zastrzeżeń, jestem tą koncepcją ogólnie zaniepokojony ! Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: Prostytucja. 08.04.09, 17:20 puszysta_gimnazjalistka napisał: > To do czego w takim razie służy kobieta? a, do czego jest mężczyzna? oglądałeś "seksmisję"?:)) to jest wasza coraz bliższa przyszłość;) męski chromosom płci zanika. nawet nie macie YY, jak XX kobiety. tylko bez kobiecego X nie powstaniecie:))a, Y jeszcze jest mały:) Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: Prostytucja. 08.04.09, 17:24 kompleks maleńkości macie od zapłodnienia;) pewnie dlatego przez wieki ciągle musicie wywyższać wasze małe ego:)) dzięki in vitro nie jesteście nawet już potrzebni do zapłodnienia:) musicie bardziej starać się, bo będzie marny wasz los. zgodnie z naturą, co niepotrzebne musi wyginąć:)) Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: Prostytucja. 08.04.09, 17:09 lacido napisała: > a mnie to wygląda na to, że jednak faceci łapią się na kobiety sierotki marysie > ;) zawsze najłatwiej łapali się na "sierotki marysie". tylko kto tutaj jest naiwny?:)) Odpowiedz Link
funny_game Re: Prostytucja. 08.04.09, 14:16 Na mój umysł rudej małpy, to po prostu działa instynkt: rozmnażam się z zaradnym samcem (żeby potomstwo jego geny dziedziczyło i żeby był ktoś do przynoszenia żarła, jak ja będę u makikjurzystki), a nie z tym małpiszonem z najniższej gałęzi, co to tylko wiersze pisze, a nie jadł porządnie od dwóch dni. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Prostytucja. 08.04.09, 14:19 Ale szympansy są mocno poligamiczne, więc tu o seks tylko chodzi a nie jakieś tam mięcha przynoszenie gdy "królowa się upiększa" ;) Odpowiedz Link
funny_game Re: Prostytucja. 08.04.09, 14:25 Ale w ich przypadku poligamia to też wypadkowa ewolucji i instynktu. Przecież nie powstała tak ot sobie, uzasadnienie "ekonomiczne" musi być. Altruzim wśród zwierząt zdarza się przerzadko. Socjobiologia się kłania ;) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Prostytucja. 08.04.09, 14:33 Ekonomię też na nich badali i wyszło, że klasyczne prawo popytu-podaży u nich działa, jak mniej jest partnerek to seks jest droższy, jak partnerek dostępnych jest więcej to robi się taniocha :) Ach, ten wolny rynek to raj prawdziwy. A wracając do tematu, lepiej dać kawał mięcha i bzyknąć niż robić to "niby za darmo" czyli uwikłać się w związek i niańczyć dzieciaki. A ze strony samicy też nie jest źle, w końcu lepiej mieć ten kawał mięsa niż nic. :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Prostytucja. 08.04.09, 14:50 Bo w związku nie tylko o mięso i seks chodzi :) Oczywiście u małp. Odpowiedz Link
funny_game Re: Prostytucja. 08.04.09, 14:58 W sensie wymienisz mi teraz 7986 osób, którym zależy na czym innym, czy chcesz napisać, że szympansom tylko na tym, tym co nie mają pomysłu na fryzury i nie lubią trzymać się za ręce?????!!!!! ;) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Prostytucja. 08.04.09, 15:30 Chciałem wymienić siebie i szympansy, ale tak mała gromadka się z tego zrobiła i się spłoszyłem. Odpowiedz Link
funny_game Re: Prostytucja. 08.04.09, 15:42 Jak łania normalnie. Pisząc "szympansy" miałam na myśli facetów. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Prostytucja. 08.04.09, 15:50 Tobie pewnie chodziło o siłę fizyczną i zwierzęcą witalność, tak, jestem jak szympans. Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: Prostytucja. 08.04.09, 17:15 u szympansów poligamia ma sens. najlepszy i najdorodniejszy samiec powinien przekazać jak najwięcej swoich dobrych genów. inni muszą dawać prezenty;) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Prostytucja. 08.04.09, 14:21 Błąd.Tylko ten co nie oddaje żarcia jest zaradny.Zanim gruby schudnie ,to chudy zdechnie.:-)Chcesz zadawać się ze zdychającym z głodu? :-) Odpowiedz Link
funny_game Re: Prostytucja. 08.04.09, 14:26 Nie mówię o oddawaniu, tylko o dzieleniu się. Jak się nie podzieli z młodymi, z potomstwem, to niech zdycha sam w domu starych szympansów, pszikro mi. Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Prostytucja. 08.04.09, 14:28 Dobrze że jest coś takiego, jak obiecanki.:-) Odpowiedz Link
bertrada Re: Prostytucja. 08.04.09, 14:21 A to u bonobów czy u normalnych szympansów? Bo te normalne to nie uprawiają seksu w celu rekreacyjnym i raczej żaden z nich nie oddałby żarcia za seks. No chyba, że to o ruję chodzi i trzeba się pokazać partnerce z jak najlepszej strony. ;D Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina U hien jest ciekawie 08.04.09, 14:58 Najwyzej stojacy w hierachii samiec jest ponizej najnizszej w hierarchii samicy. Chlopaki nie maja w stadzie nic do powiedzenia. Maja zrobic swoje i won. Zeby bylo ciekawiej damy zaznaczaja swoja dominujaca pozycje wobec innych dam (wobec samcow nie musza) prezentujac wysunieta lechtaczke (imponujacych rozmiarow u hien). www.youtube.com/watch?v=icx5TucPZpw Odpowiedz Link
milleniusz A obrazki są? 08.04.09, 16:01 Bo nie wiem, czy chce mi się wchodzić w tę prostytucję. Odpowiedz Link