mason_i_cyklista 15.08.09, 13:24 dzisiaj to święto jakieś jest a ja se chleba nie kupiłem:/ to mi katole życie skomplikowali:/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konto.online Re: nosz faken 15.08.09, 13:27 polecam zażalenia do lobbujących za ustawą (nie wiem kto, ale wątpię w pobudki religijne) ewentualnie poszukiwania stacji benzynowej ze sklepikiem bo o tym, że ustawa obowiązuje od kilku lat i warto o tym pamiętać przez wrodzoną grzeczność nie wspomnę :) Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: nosz faken 15.08.09, 13:33 pamiętam pamiętam kto wprowadzał. i że to od początku był bubel prawny. aż mi się agresor włącza jak se o tym pomyślę. Odpowiedz Link
konto.online Re: nosz faken 15.08.09, 14:00 musisz być nerwowy człowiek chyba, że mało myślisz o polskim prawie :) Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: nosz faken 15.08.09, 13:32 Ja zaraz idę zrobić rundę po osiedlu, może sklepy 24h sa czynne. Mam misję, coby kupić mineralną połamanej koleżance i alkohol sobie. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: nosz faken 15.08.09, 13:34 no masz faktycznie alkoholu też nie mam;/ ale z tymi osiedllowymi to jest niezły pomysł może sklepik naprzeciwko będzie otwarty... idę obadać sprawę. Odpowiedz Link
konto.online Re: nosz faken 15.08.09, 14:02 ciekawe jak żabki w zeszłym roku był awantur, bo sieć uznała, że właściciele punktów mają stanąć do pracy Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: nosz faken 15.08.09, 13:51 No, ja wczoraj w pracy skumałam, i w przerwie pędem biegłam po zakupy ... Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: nosz faken 15.08.09, 14:06 Mi w nocy siostra powiedziała, że dzisiaj wszyscy mają wolne i wszystko zamknięte. Odpowiedz Link
konto.online Re: nosz faken 15.08.09, 14:13 nie wszystko tylko pracownicy najemni mają wolne no i pracują obiekty użyteczności publicznej jak restauracje i stacje benzynowe :) Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: nosz faken 15.08.09, 14:07 A ja nie skumałam i właśnie, całkowicie przez siebie rozgrzeszona, wciągam zachomikowane na czarną godzinę krówki milanowskie :) Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: nosz faken 15.08.09, 14:26 na koncercie Madonny nie będą sprzedawać piwa i chipsów. nie moje zmartwienie:) Odpowiedz Link
zoofka Re: nosz faken 16.08.09, 13:40 e tam nie :) interes kręcił się znakomicie. Ja nawet na Hotdoga się załapałam :) a w ursusie co drugi sklepik osiedlowy otwarty wczoraj był Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: nosz faken 16.08.09, 13:41 za to dzisiaj najazd na tesco. cały dziennik zdążyłem przeczytać zanim dotarłem do kasy. i srajtaśmy zapomniałem kupić więc mam red alert Odpowiedz Link
zoofka Re: nosz faken 16.08.09, 13:45 to ty nie wiesz, że dzień przed i dzien po takim święcie nie chodzi się do Tesco? :) wystarczy jeden dzień, w którym ludzie nie mogą nacieszyć się supermarkietem. I robią najazdy szwedzkie nań :) Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: nosz faken 16.08.09, 13:50 tesco mam 200 metrów od domu, nawet mi nie przyszło do glowy łazić i szukać jakiegoś innego sklepu Odpowiedz Link
baba_krk Re: nosz faken 16.08.09, 16:49 było otwarte? bo ja też muszę tesco nawiedzić... Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: nosz faken 15.08.09, 14:25 ożeszty. zapomniałam. a, miałam kupić sobie loda i coś jeszcze:( może w moim przydomowym sklepiku pracują dzisiaj właściciele:) ale, to coś jeszcze będę musiała kupić jutro. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: nosz faken 15.08.09, 19:22 W stolicy sklepy osiedlowe działają, rano kulturalnie poszedłem po śniadanie. Odpowiedz Link