lupus76 29.08.09, 02:41 @ godziny halówki jedną zmianą spowodowały, że pod koniec meczu się czołgałem. Wiek ze mnie wychodzi :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zloty.strzal Re: Kurde za dużo 29.08.09, 05:48 A mój wiek pozwala mi właśnie wrócić do domu i do niedzieli lecieć na pełnych obrotach;) Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Kurde za dużo 29.08.09, 10:17 Cofam. Zaraz muszę wychodzić, a łeb mi pęka:/ Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Kurde za dużo 29.08.09, 11:17 Proszę, minęły 4 i pół godziny a zupełnie inne spojrzenie na życie :) Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Kurde za dużo 29.08.09, 11:27 mi też pęka, ale nie muszę nigdzie iść... wczoraj trafiłem na... 18:D siostry dziewczyny kolegi chłopaka siostry mojej A.:D niestety była zadyma jakaś, kolega chłopaka siostry A. dostał w twarz, zaczęły się jakieś dymy i sie zabawa skonczyla:( potem zaliczylismy jeszcze kilka klubów i wybawilismy za wszystkie czasy:) Odpowiedz Link
wilowka Re: Kurde za dużo 29.08.09, 12:44 Mason, Ty się chyba zajebiście musisz orientować w Dynastii i Modzie na Sukces :D Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Kurde za dużo 29.08.09, 17:32 trochę mi to zajęło, ale dałem rade:D Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Kurde za dużo 29.08.09, 14:31 Nie przejmuj się, dziadku;) Po 30-tce jak nic nie boli to znaczy, że nie żyjesz, więc powinieneś się cieszyć;) Pauli -- "Cogito ergo sum -> myślę, więc sumuję" [T.P.] Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Kurde za dużo 29.08.09, 15:03 bo trza na dworzu kopac, na hali mozna sie zajechac latem ja w tym tygu grałem dosc intensywnie sroda 3h, czw 1 h z hakiem plus rower stówka z hakiem no i w piatek miałem tylko solidne zakwasy co mi sie dawno nie zdarzyło ale dzis rozbiegałem podczas 1 h meczyka i juz jest ok do hali wchodze w pazdzierniku, blizej listopada Odpowiedz Link
lupus76 Re: Kurde za dużo 29.08.09, 16:45 Zakwasów nie mam, ale wczoraj czułem się jak ryba wyjęta z wody. No i koszulkę mogłem wykręcić. Odpowiedz Link