Dodaj do ulubionych

Jakie ursynowskie pizzerie polecacie?

IP: 81.15.160.* 03.02.04, 14:54
Od niedawna mieszkam na Kabatach. Proszę o informacje o pizzeriach. Gdzie
warto, gdzie smacznie itd... Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dod Re: Jakie ursynowskie pizzerie polecacie? IP: *.nfosigw.gov.pl / 194.181.191.* 03.02.04, 15:00
      Chyba najlepsza pizzeria na Ursynowie to Rimini, obok centrum onkologii. Pizze
      są naprawde pyszne i niedrogie. Niestety tylko długo trzeba czekać, bo mają
      naprawde wielu klientów. W każdym razie z czystym sumieniem polecam!!!! Warto
      czekać!!!!
      • Gość: Olaf Re: Jakie ursynowskie pizzerie polecacie? IP: 62.233.164.* 03.02.04, 20:52
        Zgadza się Rimini jest naprawdę debeściarskie. Uwaga na zakup piwa duże piwo =
        litrowy fufel.
        • Gość: karolek Re: Jakie ursynowskie pizzerie polecacie? IP: *.chello.pl 03.02.04, 21:17
          Żeby ciasto na pisse było ścisłe to trzeba poślinić blat na którym
          się wałkuje placki.
          No , ale niema co takich i innych tajemic zdradzać...
          :-))
          • Gość: jangcy te, karolek! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 14:24
            Mam nadzieje ze nie pracujesz w Riminii, co?
            Bo jak tak, to bylem tam ostatni raz ;)
    • Gość: Kabat Re: Jakie ursynowskie pizzerie polecacie? IP: *.starnettelecom.pl 05.02.04, 14:08
      Ja zamawiam na telefon bo chodzić to lubiłem dawniej do Vesuvio, ale ostatnio
      lepiej mi w chałupie. Po "sprawdzeniu" wszystkich na Ursynowie ostatnio
      zamawiam już tylko z Telepizzy (tej z Nugat) ...
    • Gość: dmagdad1 Re: Jakie ursynowskie pizzerie polecacie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.02.04, 22:29
      a ja goraco polecam pizzerie Parma przy metrze stokosy,obok vis-a-vis,ceny
      bardzo przystepne,a jedzenie...pyszne,nigdzie nie jadlam tak slodkiej pizzy-tzn
      na tak slodkim ciescie;)pozdrawiam
    • Gość: Peppers Dereniowa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.02.04, 16:39
      PizzaHUt na Dereniowej

Pozdrawiam!
    • Gość: Pizza lover Positano IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.02.04, 17:42
      Zdecydowanie Positano, która się mieści, za przeproszeniem, w Tesco. :)

Zdecydowanie najlepsza pizza (też z opcją dostawy do domu)!
    • Gość: ania Re: Jakie ursynowskie pizzerie polecacie? IP: *.chello.pl 22.02.04, 17:19
      polecam Vesuvio, jest ok, i szybko dowoza do domu!
      • Gość: Pepe Re: Jakie ursynowskie pizzerie polecacie? IP: *.acn.pl 22.02.04, 18:41
        A ja polecam Pizzerie Al Dente przy Surowieckiego 10A obok Megasamu jak się
        idzie na bazarek. Jest to taki mały baraczek ale obsługa bardzo się stara, są
        sympatyczni,jest czysto, jedzenie jest bardzo dobre i tanie jak na ursynowskie
        pizzerie, które przetestowałem już chyba wszystkie (lubię jeść na mieście.
        Pizza tzw. mała wystarczy w zupełności dla 2 osób, sałatki (ja zawsze biorę
        szynką&ser) są świeże i dobre i polecam zamawiać z pieczywem czosnkowym.
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka