Gość: Lotka IP: 81.15.160.* 03.02.04, 14:54 Od niedawna mieszkam na Kabatach. Proszę o informacje o pizzeriach. Gdzie warto, gdzie smacznie itd... Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dod Re: Jakie ursynowskie pizzerie polecacie? IP: *.nfosigw.gov.pl / 194.181.191.* 03.02.04, 15:00 Chyba najlepsza pizzeria na Ursynowie to Rimini, obok centrum onkologii. Pizze są naprawde pyszne i niedrogie. Niestety tylko długo trzeba czekać, bo mają naprawde wielu klientów. W każdym razie z czystym sumieniem polecam!!!! Warto czekać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olaf Re: Jakie ursynowskie pizzerie polecacie? IP: 62.233.164.* 03.02.04, 20:52 Zgadza się Rimini jest naprawdę debeściarskie. Uwaga na zakup piwa duże piwo = litrowy fufel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek Re: Jakie ursynowskie pizzerie polecacie? IP: *.chello.pl 03.02.04, 21:17 Żeby ciasto na pisse było ścisłe to trzeba poślinić blat na którym się wałkuje placki. No , ale niema co takich i innych tajemic zdradzać... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jangcy te, karolek! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 14:24 Mam nadzieje ze nie pracujesz w Riminii, co? Bo jak tak, to bylem tam ostatni raz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kabat Re: Jakie ursynowskie pizzerie polecacie? IP: *.starnettelecom.pl 05.02.04, 14:08 Ja zamawiam na telefon bo chodzić to lubiłem dawniej do Vesuvio, ale ostatnio lepiej mi w chałupie. Po "sprawdzeniu" wszystkich na Ursynowie ostatnio zamawiam już tylko z Telepizzy (tej z Nugat) ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dmagdad1 Re: Jakie ursynowskie pizzerie polecacie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.02.04, 22:29 a ja goraco polecam pizzerie Parma przy metrze stokosy,obok vis-a-vis,ceny bardzo przystepne,a jedzenie...pyszne,nigdzie nie jadlam tak slodkiej pizzy-tzn na tak slodkim ciescie;)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peppers Dereniowa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.02.04, 16:39 PizzaHUt na Dereniowej Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pizza lover Positano IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.02.04, 17:42 Zdecydowanie Positano, która się mieści, za przeproszeniem, w Tesco. :) Zdecydowanie najlepsza pizza (też z opcją dostawy do domu)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Jakie ursynowskie pizzerie polecacie? IP: *.chello.pl 22.02.04, 17:19 polecam Vesuvio, jest ok, i szybko dowoza do domu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pepe Re: Jakie ursynowskie pizzerie polecacie? IP: *.acn.pl 22.02.04, 18:41 A ja polecam Pizzerie Al Dente przy Surowieckiego 10A obok Megasamu jak się idzie na bazarek. Jest to taki mały baraczek ale obsługa bardzo się stara, są sympatyczni,jest czysto, jedzenie jest bardzo dobre i tanie jak na ursynowskie pizzerie, które przetestowałem już chyba wszystkie (lubię jeść na mieście. Pizza tzw. mała wystarczy w zupełności dla 2 osób, sałatki (ja zawsze biorę szynką&ser) są świeże i dobre i polecam zamawiać z pieczywem czosnkowym. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś