fuzzy7 27.12.06, 13:06 Gdzie mogę kupić grube skarpety na zimę? Czy zaniechano już ich produkcji ze względu na ocieplanie się klimatu w Polsce :))) Szampańskiego Sylwestra i Szczęśliwgo Nowego 2007 Roku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
horpyna4 Re: Proza życia 2.... 27.12.06, 16:15 Bywają u ulicznych, "stolikowych" handlarzy. Nawet spory wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy7 Re: Proza życia 2.... 28.12.06, 00:30 A...faktycznie o tym nie pomyślałem, dzięki za odpowiedź, tylko gdzie są te stoliki na Ursynowie, mieszkam na Kabatach i w pobliżu swojego osiedla niczego takiego nie widzę? Pzdr, Fuzzy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Proza życia 2.... 28.12.06, 10:03 fuzzy7 napisał: > A...faktycznie o tym nie pomyślałem, dzięki za odpowiedź, tylko gdzie są te > stoliki na Ursynowie, mieszkam na Kabatach i w pobliżu swojego osiedla niczego > takiego nie widzę? > > Pzdr, > Fuzzy :))) nie wiem, jak z cenami, ale możesz zajrzeć jeszcze do sklepów sportowych, tam też jest wybór...a właściwie na razie mamy tak lekką jesień, że chyba nie jest to coś bardzo pilnego?:) Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy7 Re: Proza życia 2.... 28.12.06, 10:50 Nie nie pilna sprawa, po prostu zużyły mi się stare, nie ma sensu ich cerować, bo nowe są tanie... Nawet w Szwajcarii nie ma za dużo śniegu a na narty jeździ się na lodowce... Pzdr, Fuzzy :))) PS. Dzięki za odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
rubeus Re: Proza życia 2.... 28.12.06, 17:14 zajrzyj do CH Land na Służewcu, a stoiska uliczne możesz uświadczyć przy metrze Wilanowska - stoją przy wyjściu w kierunku pętli autobusowej Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia100 Re: Proza życia 2.... 29.12.06, 18:20 Dzisiaj cieple skarpety nie sa wcale grube. Kupowalam takie na stacji metra Sluzew (w podziemiach), to byly skarpety narciarskie, super cieple. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Proza życia 2.... 02.01.07, 09:10 W Realu są stoiska Tchibo, tam powinny być ;-) Odpowiedz Link Zgłoś