Gość: Iwo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 11:50 Czy ktoś może wie coś o tym przedszkolu ? Planuję wysłąć tam 2,5 letnią córkę. Trochę się obawiam "nieznanego". Moze Wasze dziecko tam chodzi lub chodziło ? Będę wdzięczna za info. Pozdr. Iwona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Re: przedszkole przy ul. Meander 11 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.03, 14:21 Droga Pani, yłem tam dzisiaj i zdębiałem - z dyrektorką coś było nie tak - nie wiem co konkretnie, ale wyglądała na pijaną a co najmniej niezrównoważoną psychicznie. Bardzo proszę o odpowiedź, czy Pani coś wie więcej ode mnie, bo mnie dzisiaj ciarki przeszły po plecach (bardzo bródno) .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania.b. Re: przedszkole przy ul. Meander 11 IP: *.chello.pl 08.11.03, 18:04 Chciałam zapisać do tego przedszkola synka, ale po rozmowie z dyrektorką (wyglądającą na ofiarę przemocy w rodzinie) zrezygnowałam. Warunki - tragiczne : brudne łazienki, zdezelowane sprzęty, brud w kuchni. Dziwię się, kto tu może zostawić swoje dziecko choćby na pięć minut. Stanowczo odradzam!!!!!! Na Ursynowie jest (zwłaszcza od tego sezonu) duży wybór naprawdę fajnych przedszkoli. Odpowiedz Link Zgłoś