Dodaj do ulubionych

Portalm nie ruszy

10.03.08, 11:06
"Drodzy użytkownicy, z powodu przeprowadzki oraz aktualnego braku dostępu do internetu nie jestem w stanie ukończyć projektu portalu..." Takimi słowami dzisiaj napisał na jednym z forum jeden użytkownik "Suzos". Strona jeszcze dzisiaj miała ruszyć ale widocznie nie ruszy. Czy to znaczy ze "Portalm" ma duże kłopoty.
Obserwuj wątek
    • Gość: ktoś Re: Portalm nie ruszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 17:32
      główny admin to frajer, banuje ludzi za to, że udzielają sie na innych forach oraz za napisanie czegoś, co stawia portal w złym świetle(np ja napisałem że z 5 modów jest może 2 aktywnych, więc ban odrazu)
      odradzam ten badziew
      • Gość: siwymilek Re: Portalm nie ruszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 20:46
        Jestem jednym z moderatorów portalu młodych. Użytkownik wyżej stawia portal w
        złym świetle. Chciałbym zdementować plotki o tym co pisze @up. To stek kłamstw -
        na portalu nigdy nie bylo banów za udzielanie sie na innym forum itp. ja sam
        udzielam się na wielu różnych forach. Pozdrawiam Cię Junior
        • Gość: ehh Re: Portalm nie ruszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.08, 17:04
          PortalM to jedna wielka ŚCIEMA.
          Suzos - Rafal Rula to oszusta.
          Portal rusza juz 3 lata jak nie wiecej ;)
          Jest to naciagacz internetowy...
          Odradzam..
          • Gość: lelekl Re: Portalm nie ruszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.08, 21:24

a co On takiego złego zrobił? Co to znaczy naciąfacz internetowy ? Jak on i co
            wyłudził. Trollu !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka