Dodaj do ulubionych

Klub malucha Słoneczny kąt, kraków

10.01.11, 12:00
Czy ktoś coś wie, jakieś opinie na temat tego miejsca??

Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • ania_zaba2 Re: Klub malucha Słoneczny kąt, kraków 18.02.11, 20:59
      Mój syn chodzi do tego żłobka od maja 2010 - miał wtedy 6 miesięcy. Żłobek jest rewelacyjny. Widać, że panie lubią dzieci, a dzieci lubią panie(ciocie). Każde dziecko jest inne i takie jest też podejscie pań ze żłobka. Synek rozwija sie super. Dla nas ważne jest to, że w żłobku jest duuużo miejsca i jest plac zabaw przy domku. Oglądaliśmy kilka żłobków na Ruczaju, ale niestety dzieci nie mają takiej przestrzeni jak w Słonecznym Kącie i takich możliwości by bezpiecznie się bawiły na zewnątrz. Ja gorąco polecam Sloneczny Kąt.
      • kasia1302 Re: Klub malucha Słoneczny kąt, kraków 20.02.11, 08:13
        Słyszałam dużo dobrego od Rodziców i lektorów języka angielskiego. Jeden z nielicznych, które istnieją nie od wczoraj.
        • sloniaa Re: Klub malucha Słoneczny kąt, kraków 29.11.11, 12:47
          "Żłobek" rewelacyjny. Mój synek chodził tam przez 2 lata. Ciocie serdeczne, dzieci zaopiekowane i zabawione. Jak tylko pogoda pozwala, to dzieci bawią się w ogródku (z huśtawkami, zjeżdżalnią, piaskownicą, plastikowymi zabawkami - bujaki, domek, mini-zjeżdżalnia) lub chodzą na spacery. Zimą starszaki nawet na sanki wychodziły. No i rewelacyjny kontakt opiekunek z rodzicami - zawsze mogłam liczyć na szczegółową informację, co synek robił, jak się czuł itp.
          Polecam w 100%

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka