Dodaj do ulubionych

ile za żłobek??

19.05.05, 15:13
ile placicie za zlobek , a ile przecoetny koszt niani tak na 5 g w ciagu dnia
czekam na odpwiedzi
Obserwuj wątek
    • mp2610 Re: ile za żłobek?? 19.05.05, 15:20
      za złobek - 9zł za dzień (w tym jedznie i zajęcia dodatkowe).
      niania - 5 zł za godzinę + wyżywienie smile))
    • zakreta1881 roznica 19.05.05, 15:46
      fektycznie roznica i to duza ... czekam na odpowiadz o pracy zarobiek 800 zl
      wychowuje sama i co robic?? 500 zl na nianie cze 200 zl na zlobek liczac sie z
      ciaglym siedzeniem w domu (np.choroby ) ??
      • eska78 Re: roznica 20.05.05, 09:13
        Witaj!
        Ja tez wychowuję sama i przyjełam opcję żłobek plus Nianka.Nianka odbiera ze
        żłobka oraz w sytuacjach "awaryjnych " (których do tej pory praktycznie nie
        miałam) zostaje z małym na cały dzien.
        • grzalka Re: roznica 20.05.05, 09:50
          Za złobek około 220/ m-c, za nianię ok. 500 zł za m-c za jedno dziecko. Ja mam
          dwójke- czyli 440 złobek, a nianię by może udałoby mi się znaleźc za 600- tu już
          róznica nie jest aż tak duża. Więc mam dylemat, chociaż papiery do żłobka złozone.
          • justa75 Re: roznica 20.05.05, 10:11
            Za zlobek place w krakowie okolo 180zl/miesiac. Za dwojke dzieci 360 zl/miesiac
            z wyzywieniem. Jako ze w tygodniu nie jadamy w domu posilkow goracych, obiady
            gotuje tylko w weekendy a to duza oszczednosc. Za nianie musialabym zaplacic
            duuuzo wiecej a i dochodziloby wyzywienie. Ja jestem z tych mam, ktore chwala
            sobie zlobek ale nie tylko dlatego ze taniej.
            pozdrawiam, Justa
            • annafox Re: roznica 20.05.05, 13:17
              napisz jakie masz argument za zlobkiem. ja jeste w momencie decyzji co zrobicz -
              zlobek czy niani. mam corcie 1 i dwa miesiace od pazdziernika chce isc do
              pracy i mam DYlematy.
              napisz bardzo interesuje mnei Twoja opinia.
              Ania
              • zakreta1881 zlobek 20.05.05, 17:13
                szczerze ppwiem ze wolala bym siedziec w domu z dzieckime ale opcja zarobienia
                kasy jest silniejsza tym bardziej ze jestem na garnuszku rodzicow do tego
                studiuje a hehe alimentow nie dostaje narzie czekam czekam i juz nerwica !!!!
                ja bym wolala nianie ale kasa $ znow , a zloebk jakos nie bardzo mnie
                przekonuje dzieci okej kontak i wogole ale jak ich tam upilnuja ?? przecie
                zmoje dziecko ejst szalone heh choc ma dopiero 13 mieisacy mzoe sobie odpuscic
                ta prace ??
                • agulka04 Re: zlobek 27.05.05, 09:38
                  ja płacę ok. 150 zł za miesiąć (złobek) i jestem bardzo zadowolona, mała grupa,
                  dużo opiekunek, Aga zadowolona smile i przez 5 miesięcy chorowała tylko raz
    • thrier Re: ile za żłobek?? 27.05.05, 14:34
      Gorzów 80 zł opłata stała plus 3,50 zł za każdy dzień stawka żywieniowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka