zakreta1881 19.05.05, 15:13 ile placicie za zlobek , a ile przecoetny koszt niani tak na 5 g w ciagu dnia czekam na odpwiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mp2610 Re: ile za żłobek?? 19.05.05, 15:20 za złobek - 9zł za dzień (w tym jedznie i zajęcia dodatkowe). niania - 5 zł za godzinę + wyżywienie )) Odpowiedz Link Zgłoś
zakreta1881 roznica 19.05.05, 15:46 fektycznie roznica i to duza ... czekam na odpowiadz o pracy zarobiek 800 zl wychowuje sama i co robic?? 500 zl na nianie cze 200 zl na zlobek liczac sie z ciaglym siedzeniem w domu (np.choroby ) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
eska78 Re: roznica 20.05.05, 09:13 Witaj! Ja tez wychowuję sama i przyjełam opcję żłobek plus Nianka.Nianka odbiera ze żłobka oraz w sytuacjach "awaryjnych " (których do tej pory praktycznie nie miałam) zostaje z małym na cały dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: roznica 20.05.05, 09:50 Za złobek około 220/ m-c, za nianię ok. 500 zł za m-c za jedno dziecko. Ja mam dwójke- czyli 440 złobek, a nianię by może udałoby mi się znaleźc za 600- tu już róznica nie jest aż tak duża. Więc mam dylemat, chociaż papiery do żłobka złozone. Odpowiedz Link Zgłoś
justa75 Re: roznica 20.05.05, 10:11 Za zlobek place w krakowie okolo 180zl/miesiac. Za dwojke dzieci 360 zl/miesiac z wyzywieniem. Jako ze w tygodniu nie jadamy w domu posilkow goracych, obiady gotuje tylko w weekendy a to duza oszczednosc. Za nianie musialabym zaplacic duuuzo wiecej a i dochodziloby wyzywienie. Ja jestem z tych mam, ktore chwala sobie zlobek ale nie tylko dlatego ze taniej. pozdrawiam, Justa Odpowiedz Link Zgłoś
annafox Re: roznica 20.05.05, 13:17 napisz jakie masz argument za zlobkiem. ja jeste w momencie decyzji co zrobicz - zlobek czy niani. mam corcie 1 i dwa miesiace od pazdziernika chce isc do pracy i mam DYlematy. napisz bardzo interesuje mnei Twoja opinia. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
zakreta1881 zlobek 20.05.05, 17:13 szczerze ppwiem ze wolala bym siedziec w domu z dzieckime ale opcja zarobienia kasy jest silniejsza tym bardziej ze jestem na garnuszku rodzicow do tego studiuje a hehe alimentow nie dostaje narzie czekam czekam i juz nerwica !!!! ja bym wolala nianie ale kasa $ znow , a zloebk jakos nie bardzo mnie przekonuje dzieci okej kontak i wogole ale jak ich tam upilnuja ?? przecie zmoje dziecko ejst szalone heh choc ma dopiero 13 mieisacy mzoe sobie odpuscic ta prace ?? Odpowiedz Link Zgłoś
agulka04 Re: zlobek 27.05.05, 09:38 ja płacę ok. 150 zł za miesiąć (złobek) i jestem bardzo zadowolona, mała grupa, dużo opiekunek, Aga zadowolona i przez 5 miesięcy chorowała tylko raz Odpowiedz Link Zgłoś
thrier Re: ile za żłobek?? 27.05.05, 14:34 Gorzów 80 zł opłata stała plus 3,50 zł za każdy dzień stawka żywieniowa. Odpowiedz Link Zgłoś