natriks 29.08.06, 15:53 Moja kruszynka ma 2 latka. Od września idzie do żloba na Swobodną. Słyszałam same dobre rzeczy o tym żłobku. Czy są jakieś minusy? Co powinnam wiedzieć? Wszystkie mamy znające ten żłobek podzielcie się swoimi spostrzeżeniami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna_maruda Re: Wrocław - Promyk Słońca od września 29.08.06, 19:46 Wprawdzie moja córka będzie chodzić do innego żłobka, ale od ponad trzech lat chodzi tam mój siostrzeniec właśnie zaczął czwarty rok edukacji w Promyku Moja siostra jest bardzo zadowolona, mały nauczył tam się super mówić, śpiewać piosenki, wierszyki, szybciutko się zaadaptował, idzie z chęcią, nawiązał przyjaźnie. W końcu zaczął jeść (straszny niejadek) Moja siostra to panikara, więc skoro jej się podoba to musi być fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
renar78 Re: Wrocław - Promyk Słońca od września 29.08.06, 21:40 Mój synek jak na razie jest wpisane na listę oczekujących. Chciałabym się dowiedzieć jakie są miesięczne opłaty? Odpowiedz Link Zgłoś
natriks Re: Wrocław - Promyk Słońca od września 30.08.06, 16:00 Cieszę się, że tyle dobrego słyszę o tym żłobku. Opłaty? Jeśli dobrze pamiętam to czesne - 160 zł, 5 zł za rok - Rada Rodziców, 4,5 zł. stawka żywieniowa dzienna. Jest jescze angielski (ok. 20 zł/mc)i muzykoterapia (5 zł/mc). Wszystko razem miesięcznie nie przekracza 300 zł. Ponoć tak jest wszędzie. Ten żłobek jest niepubliczny, ale dotowany przez miasto i opłaty są zbliżone do tych w innych żłobkach. Odpowiedz Link Zgłoś