bunny.tsukino 07.12.06, 09:18 Jakie macie doświadczenie z przyjmowaniem do żłobka? Chciałabym od września 2007. Trzeba jakoś specjalnie się zapisywać, długie kolejki chętnych są czy jak? Będę wdzięczna za informację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rjr Re: Krakowianki-hutniczki 07.12.06, 10:15 Ja osobiście polecam żłobek na II Pułku. Zapisałam córkę w czerwcu, były wtedy jeszcze trzy wolne miejsca. Ale słyszałam, że mamy już na początku roku zapisują dzieci. Oczywiście pierwszeństwo mają dzieci, które już chodzą do żłobka (chodzi o przechodzenie do starszych grup). pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Krakowianki-hutniczki 07.12.06, 12:07 Moja córka też chodzi na II Pułku i zapisałam ją tam w maju. A z tego żłobka jesteśmy bardzo zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
mija281 Re: Krakowianki-hutniczki 10.12.06, 21:58 mój synek chodzi do żłobka na kazimierzowskim zapisałam go niemal z dnia na dzień w maju, a od 1 czerwca zaczęliśmy się aklimatyzować wówczas nie było problemu z zapisaniem, ale już od września pojawiła się lista rezerwowa a zapisy do żłobka zaczynają się od kwietnia p.s. ja i marcelini jesteśmy zadowoleni z tego żłoba Odpowiedz Link Zgłoś