olamortel 02.03.07, 09:08 chętnie poznam mamy krótych dzieci chodza do białostockich żłobków Ich opinie, rady, troski o dzieci. moja córeczka uczęszcza do żłobka na Broniewskiego, od 13 listopada 2006 obecnie ma 14,5 m-ca i jest w najmłodszej grupie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmm79 Re: żłobki -Białystok 02.03.07, 14:15 Cześć!! Jestem mamą 9 miesięcznego synka. JA zapisałam Michała do żłobka też na Broniewskiego ale dopiero od września 2007 r. Powiedziano mi że nie ma miejsc wcześniej. Czy mogłabyś mi napisac czy jesteś zadowolona z tego żłobka?? Jak jest tam opieka?? z góry dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olamortel Re: żłobki -Białystok 02.03.07, 14:22 powiem tak miejsc faktycznie brak, ale ma byc remont i maja otworzyć kolejną grupę, także moze masz szanse.A do ktorej grupyTwoje dziecko by poszło? i ktore jest na liscie? mam porównanie do żłobka z Wesołej, który jet po prostu wspaniały z wyglądu i opieki-niesty tam córka sie nie dostała poza tym daleko od nas reszta na priv Odpowiedz Link Zgłoś
bmm79 Re: żłobki -Białystok 02.03.07, 18:33 Jak zapisywała nas to byliśmy trzeci na liście. Nie wiem do której grupy będziemy należeć. We wrześniu Michaś miałby juz 15 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
olamortel Re: żłobki -Białystok 02.03.07, 19:24 to do pierwszej. mysle ze masz szanse na przyjecie mam nadzieje ze moja przejdzie na drugą grupę Odpowiedz Link Zgłoś
bmm79 Re: żłobki -Białystok 02.03.07, 21:14 W jakim przedziale wiekowym są dzieci w pierwszej grupie???A od jakiego wieku naleźy się do drugiej grupy?? Odpowiedz Link Zgłoś
olamortel Re: żłobki -Białystok 03.03.07, 09:42 dokladnie nie wiem ale przyjmuja od razu po skonczonym macierzynskim chyba do ok 2 lat Odpowiedz Link Zgłoś
ola7721 Re: żłobki -Białystok 07.03.07, 12:14 moja córeczka chodzi do żłobka już 2 lata na ul. Wesołej. jest bardzo zadowolona, nie płacze (no pomijając pierwszy tydzień ,miała wtedy 13 m-ęcy i nie bardzo chyba rozumiała dlaczego mama zostawia ją z obcym,i ludźmi) natomiast później nie zdarzyliśmy ja rozbierać tak się spieszyła, nauczyła się wiele rzeczy. jest o.k Odpowiedz Link Zgłoś
mamagabusi Re: żłobki -Białystok 08.03.07, 10:21 hej mam pytanie ile kosztuje żlobek na wesolej??moja ma 14 miesiecy , mam zamiar dac ja do zlobka dopiero po wakacjach Odpowiedz Link Zgłoś
mamagabusi Re: żłobki -Białystok 08.03.07, 10:22 acha..co sadzicie o zlobku na wasilkowskiej?? moze ktos z was cos slyszal? Odpowiedz Link Zgłoś
ola7721 Re: żłobki -Białystok 08.03.07, 13:13 Witam. opłata stała to 89 zł + opłata za wyżywienie - razem 149 zł.za m-ąc . na początku roku dochodzą dopłaty; we wrześniu na zakup zabawek 20, zł w październiku na wyprawki -20 zł. i w listopadzie ubezpieczenie -25 zł. ponadto raz na kwartał trzeba przynieś 2 rolki papieru toaletowego, i chusteczki hig. Każdy przynosi również swoje pampersy jeżeli dziecko jeszcze używa. na stronie internetowej można zobaczyć więcej informacji; wwww.zlobek.duna.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mamagabusi Re: żłobki -Białystok 08.03.07, 18:08 oj!! dziekuje slicznie i serdecznie podrawiam Odpowiedz Link Zgłoś