magdaan1 18.03.09, 08:12 poszukuję żłobka dla mojej 8 miesięcznej córeczki najlepiej okolice pruszkowa, ursusa, komorowa, piastów. Proszę o informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamakrzynia Re: poszukuję żłobka ursus, pruszków,komorów 22.03.09, 13:39 Witam serdecznie, zapraszam do naszej nowej placówki na ul. Baranowskiej w Ursusie.Klub otwarty jest od marca, także pierwsze maluchy mają do dyspozycji sporo miejsca mama Krzysia www.krzysiprzyjaciele.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mamakrzynia Re: poszukuję żłobka ursus, pruszków,komorów 22.03.09, 13:41 Przepraszam, w tej chwili przyszło mi do głowy, że właściwie to bardziej po drodze miałaby Pani chyba nasz pierwszy klub, na ul. Prawniczej, również w Ursusie mama Krzysia Odpowiedz Link Zgłoś
achaja17 Re: poszukuję żłobka ursus, pruszków,komorów 22.03.09, 15:28 w Pruszkowie na Żbikowie jest Elfik a w Komorowie Misie-Patysie Odpowiedz Link Zgłoś
poemat125 polecam Bajkowe Nutki 22.03.09, 19:20 jako mama dziecka, które tam uczęszcza polecam serdecznie najlepiej przyjść i zobaczyć, bo opinie niektórych osób na forum są niezwykle nieadekwatne Najlepiej podjąć własną niezależną opinię ja i moje dziecko jesteśmy zadowoleni i chętnie tam co poniedziałek rano wracamy)) Odpowiedz Link Zgłoś
cirilla85 Re: polecam Bajkowe Nutki 27.02.17, 16:26 A czy ktos wiec cos o przedszkolu Źródełko w Pruszkowie? Jakie są o nim opinie? Odpowiedz Link Zgłoś