magda80poznan 08.06.09, 11:00 mam zamiar od wrzesnia zapisac mojego maluch do tego Klubu , prosze o opinie rodziców dzieci które już uczęszczają do "Żabulinek" Z góry dziękuje kontakt : nan1980@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaja80ka Re: Klub Malucha - Żabulinki- Plewiska 17.03.10, 01:22 Witam. Zdecydowanie nie polecam tego żłobka.Panie choć na początku sympatyczne są nastawione głównie na wyciąganie pieniędzy od rodziców,za to zupełnie wobec nich nie elastyczne.Od początku maja problemy z wytłumaczeniem na co pobierają tak wysokie wpisowe(500zł-taniej jest nawet w centrum).Dzieci nie mają opieki medycznej,Panie są jedynie po kursie.Jedna opiekunka przypada na dziesięcioosobową grupę maluszków co sprawia że nie jest ona w stanie dopilnować każdego dziecka(mój 14miesięczny synek juz po pierwszym dniu wrócił do domu z mocno porysowaną widelcem buźką-widać Pani nie dopatrzyła).Przyjmują do żłobka dzieci chore-po trzech dniach w żłobku Żabulinki synek dostał kataru a w rezultacie ciężkiej trzytygodniowej anginy którą przechorowaliśmy również i my.Za tak duże pieniądze jakie trzeba tam zapłacić oczekiwałabym lepszej opieki i wyższej jakości usług.Moje dziecko już tam nie wróci. Odpowiedz Link Zgłoś
agatamm81 Re: Klub Malucha - Żabulinki- Plewiska 29.03.10, 23:45 Totalnie się z Panią nie zgadzam do klubu maluszka moje dziecko uczęszcza od samego początku jestem bardzo zadowolona dziecko jest zawsze czyste, zadbane uśmiechnięte ciocie są bardzo miłe,sympatyczne.Dbają o nasze pociechy nie tylko ja tak uważam moich znajomych dzieci też nic żabulinką nie mają do zarzucenia!Życze szczęścia w poszukiwaniu odpowiedniego przedszkola w których na grupe przypada ok. 25 dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
julita245 Re: Klub Malucha - Żabulinki- Plewiska 30.03.10, 12:06 Mam zupełnie inne wrażenia moje dziecko od listopada uczęszcza do klubu maluszka z którego jesteśmy z męzem bardzo zadowoleni.Dzieci w grupie jest MAKSYMALNIE dziesięcioro a oprócz Pani opiekunki prowadzącej są dwie ciocie do pomocy.Mam wrażenie,że nie zapoznała się Pani do końca z umową jest tam wyraznie napisane,a zresztą Panie wszystko dokładnie tłumaczą i wyjaśniają wszystkie wątpliwości!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia11689 Re: Klub Malucha - Żabulinki- Plewiska 28.04.10, 21:59 Polecam Żabulinki miła atmosfera moje dziecko bardzo lubi chodzić do klubu ciocie są przecudowne,doświadczone i bardzo miłe troszczą się o każdego maluszka jednym słowem profesionalna opieka godna polecenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
baska1987 Re: Klub Malucha - Żabulinki- Plewiska 10.05.10, 20:48 Od niedawna moja córka uczęszcza do klubu ....jestem bardzo zadowolona i moje dziecko nie może się doczekać kolejnego dnia kiedy znów tam wróciwszystkie ciocie i szefowe rewelacja aż chce tam się przebywaćPolecam sredecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda0019 Re: Klub Malucha - Żabulinki- Plewiska 12.05.10, 20:39 O tym klubie to by można dużo pisać...a mianowicie lepszej opieki dla mojego dziecka bym nie znalazła ciocie super dbają o nasze pociechy jestem bardzo zadowlona !!polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kaja80ka Re: Klub Malucha - Żabulinki- Plewiska 13.05.10, 10:20 Zadziwiające jak nagle po mojej opinii ten wątek rozkwitł-mam wrażenie że "ciocie" z Żabulinek czuwają)) Żeby dowiedzieć się prawdy o opinii tego żłobka najlepiej przejść się po okolicy i po prostu popytać mam bo tak się składa że okazuje się że zdania najlepszego nie mają tyle że jest to niestety jedyna taka placówka w okolicy więc i wyboru za dużego nie ma a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: Klub Malucha - Żabulinki- Plewiska 13.05.10, 11:38 No, faktycznie postów kupa. Ale skoro tam tak fatalnie, to czemu nikt z tym nic nie robi? Odpowiedz Link Zgłoś
saszaaa Re: Klub Malucha - Żabulinki- Plewiska 09.07.10, 10:11 No cóż, jak to się mówi "każdy sądzi po sobie". Jestem mamą trzylatka, i jestem bardzo zadowolona z Żabulinek i mój synek również. I wcale nie jest to jedyna placówka w okolicy... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Klub Malucha - Żabulinki- Plewiska 06.01.11, 21:28 Saszaaa- jesteś jedyną osobą chwalącą, która ma na forum gazety jakiekolwiek inne posty... Reszta nicków to "mamy", które zalogowały się tylko raz, wyłącznie po to, żeby wychwalać żłobek... Innych ich wypowiedzi nie uświadczysz- nigdzie. Szukam żłobka prywatnego dla mojego dziecka, ale takie akcje nie wzbudzają mojego zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: Klub Malucha - Żabulinki- Plewiska 07.01.11, 11:27 "jesteś jedyną osobą chwalącą, która ma na forum gazety jakiekolwiek inne posty... Reszta nicków to "mamy", które zalogowały się tylko raz" I co z tego wynika? Odpowiedz Link Zgłoś
ollamonolla Re: Klub Malucha - Żabulinki- Plewiska 22.11.10, 18:58 prosze o wymienienie wszystkich zlobkow w Plewiskach. Czy w poblizu jest tez jakis panstwowy czy tylko same prywatne? Co sadzicie o Tuptusiach... tylko te dwa narazie zauwazylam:Zabulinki i tuptusie, dziecko ma 7 miesiecy a ja bym chciala juz do pracy bo swira w domu dostaje Odpowiedz Link Zgłoś
lee_a Re: Klub Malucha - Żabulinki- Plewiska 23.11.10, 14:55 Tuptusie działają od jakichś 3 tygodni, więc nie sądzę, żeby ktoś mógł się wypowiedzieć. Innych placówek w samych Plewiskach nie uświadczysz. W Komornikach jest Balonik i za przejazdem spory wybór juz w Poznaniu. Ja bym brała jeszcze pod uwagę Lubon i Skórzewo jakbym szukała opieki dla swojego dziecka. Z Żabulinkami miałam doświadczenie i to bardzo dobre. Mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
jania0022 Re: Klub Malucha - Żabulinki- Plewiska 16.05.10, 22:08 widze że forum dyskusyjne się powiększyło wypowiem się szczerze ,oczywiście każdy ma swoje zdanie jedni sobie chwalą to przedszkole inni nie, ja osobiście jestem zadowolona i nie przeniosłabym swojego dziecka do innego przedszkola nie widze takiej potrzeby dziecko jest zadowolone ja również Odpowiedz Link Zgłoś
magnolia2014 Re: Klub Malucha - Żabulinki- Plewiska 28.12.10, 22:29 o żabulinkach moge się troche wypowiedzieć gdyż chodzi tam moja 2 letnia córcia miała roczek gdy została zapisana do tej placówki same pozytywy na temat tego klubu można by tu pisać ja jestem zadowolona!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1010 Re: Klub Malucha - Żabulinki- Plewiska 04.01.11, 15:57 Zapisałam swoje dziecko do klubu maluszka z polecenia koleżanki której dziecko chodzi już ponad rok do Żabulinek i z którego jest bardzo zadowolona panie bardzo miłe jak i również pani prowadząca grupe ,sale kolorowe i bardzo ładne, duży ogród z tyłu domu jak dla mnie rewelacja pozytywnie odbieram klubik Odpowiedz Link Zgłoś