ers01 19.10.10, 12:06 Czy ciuchy z tej firmy są pożądne? Chcę kupić sweter i bezrękawnik ale ceny jak dla mnie bardzo wysokie, jednak jeśli jest to pożądna firma której ciuchy nie są na jeden sezon to kupię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martalis30 Re: Abercrombie&Fitch 19.10.10, 14:25 Po rzeczach, które mam mogę powiedzieć, że to raczej nic specjalnego i na pewno nie są to ubrania na lata. Niektóre koszulki nosiłam 2 sezony, jedna rozpadła się po kilku tygodniach. Bluza szybko straciła pierwotny kolor. Ubrania były kupowane w USA. Na allegro często spotkać można jak nie podróbki to rzeczy z odrzutu, także gdybyś się decydowała czytaj komentarze, mnie one zniechęciły do kupowania w tym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Abercrombie&Fitch 19.10.10, 16:01 moi synowie i mąż mają po kilka swetrów i bluz. Ja mam koszulę i sweter. Kilka jakiś drobiazgów jeszcze, na żadną z tych rzeczy nie narzekam, wszystko solidne, starszy nosi rzeczy po młodszym i jest ok... Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: Abercrombie&Fitch 19.10.10, 17:35 Jak GAP mniej wiecej, moze troche gorsze. Nie warte swojej ceny jesli chodzi o jakosc. Placisz za wzornictwo glownie. Odpowiedz Link Zgłoś