perennou 19.02.06, 06:09 macie już jakieś plany "zakupowe"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hyacinth.bucket Re: Wiosna idzie...... :) 19.02.06, 06:28 Mamy ! Marzanny trzeba zakupic i ladnie je przybrac . Z braku stoiska w temacie " Marzanna" mozna zrobic samemu i wsztstkie trendy z poprzedniego sezonu zalozyc na nia a potem Utopic ! Witamy nowe trendy i kolory Wiosna 2006 pozbywajac sie starych ! Ja utopie wszystkie ciuchy z zeszlego sezonu a WY ? Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: Wiosna idzie...... :) 19.02.06, 06:30 Postanowilam nawet sama sie utopic bo coz ja warta w tym nowym nadchodzacym sezonie ? Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Wiosna idzie...... :) 19.02.06, 11:13 a ja uwazam ze hyacinth.bucket powinna utopic kapelusz (tez z synaturki) juz niemodny i ten kolor, grrr;) a ja utopie kozaczki i balerinki kupie;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: Wiosna idzie...... :) 19.02.06, 14:49 moje kozaczki już się utopiły w odwilżowych kałużach :/ Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: Wiosna idzie...... :) 19.02.06, 18:55 Kapelusz jest koloru koralowego. Jak mam sie go pozbyc ? Jak pojde sie utopic musze go zalozyc bo przeciez jest niemodny . I jak mnie juz nie bedzie to kapelusz dalej bedzie plywal po rzekach , morzach i oceanach moze go spotkacie pamietajcie zeby mu " pomahac husteczka " !!! Odpowiedz Link Zgłoś
patama Re: Wiosna idzie...... :) 19.02.06, 11:40 całą amsę planów nie wiem czy mi kaski wystarczy ;) przydałaby się fajna kurteczka jeansy 2 pary buty w brązie okulary przeciwsłoneczne Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Wiosna idzie...... :) 19.02.06, 11:54 planów nie mamy. Zawsze robimy zakupy ciuchowe spontanicznie Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Wiosna idzie...... :) 19.02.06, 11:55 Poczynione - trzy koszulki, spódnica, gacie, okulary przeciwsłoneczne i kaszkiet. Na jakiś czas będzie musiało wystarczyć. Dużo podróży w tym roku, pierwsza już za 2 tygodnie, więc wolę kasy na szmatki nie wydawać :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Wiosna idzie...... :) 19.02.06, 12:46 U nas wiosna pelna para, wiec raczej wszystko mam juz pokupione. Moje ulubione zakupy na towy sezon to buty w kolorze perlowego bezu z wycieciem na palce, solidnym obcasem i platforma pod palcami - bede nosic z kolorowymi azurowymi rajstopami, i dzersejowa sukienka w bialo-szare prazki, dlugosc do pol uda, do noszenia z leggingsami i waskimi jeansami. Odpowiedz Link Zgłoś
weronikaa89 Re: Wiosna idzie...... :) 19.02.06, 14:47 Oczywiście :) Mam zamiar uzupełnić szafę w kolor zielony. Dlatego też chcę kupić zielony sweter, najlepiej wkładany przez głowę (może ktoś widział gdzieś w Krakowie?), zieloną kurtkę wiosenną (też szukam i znaleźć nie mogę, pocieszam się, że dopiero wchodzi nowa kolekcja) i kilka par kolorowych rajstop, zielone oczywiście, ale też fioletowe.. Odpowiedz Link Zgłoś
sara_87 Re: Wiosna idzie...... :) 19.02.06, 15:13 > macie już jakieś plany "zakupowe"? obiecałam sobię, że jak nie schudnę ze 4 kilo to nic sobie nie kupię Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Wiosna idzie...... :) 19.02.06, 19:12 wlasnie wczoraj skonczylam nowa sukienecze w lamparcika, z czarna koroneczka przy ramiaczkach a teraz biore sie za koszulke z szyfonu w kwiatki i jeszcze mam skonczyc garniturek z kremowej skorki zdaze przed kwietniem, bo przedtem i tak bedzie za zimno na takie ciuchy Odpowiedz Link Zgłoś
maly.wredak Re: Wiosna idzie...... :) 20.02.06, 13:12 > macie już jakieś plany "zakupowe"? czarna skórzana kurtka ramoneska czarna skórzana spódnica ołowek czarna zamszowa maryarka czarna zamszowa spódnica ołówek czarny kaszmirowy sweterek z dekoltem w łódkę dom auto na razie zostaje, bo w tym roku nie ma nic ciekawego na rynku, poczekam do przyszłej wiosny Odpowiedz Link Zgłoś
ewalala Re: Wiosna idzie...... :) 21.02.06, 21:15 ale kolory wiosny to nie czarny: sama zobacz: "Kolory wiosna 2006, na pokazach mody dominowały kolory cieplejsze, czyste i jasne, a nawet nieco jaskrawe. Biały jest kolorem bazowym, przewodnim. Występuje albo solo, albo jest łączony z jasnymi, wyrazistymi pastelowymi tonami. Również beż i wszystkie jego pochodne są widoczne na pokazach. Intensywna pomarańcz, zostaje zastąpiona przez odcienie miedziane, kolor żółty zdobywa stopniowo coraz większe znaczenie, podczas gdy niebieski wydaje się odchodzić powoli w zapomnienie. Kolory naturalne i kredowe dodają wyrafinowania oraz wrażenia luksusu wiosennej palecie barw. Jaskrawe, świetliste żywe barwy zdominują koloryt naszych letnich kreacji, a przewodnie tonacje to turkus, pomarańczowy i fuksja. Inne zestawienia kolorystyczne to zimne, kredowe kolory naturalne; zestawione z najjaśniejszymi z pasteli, czyli biały z zaledwie kroplą koloru. W delikatnych pastelach prym wiedzie lawendowy oraz kolory wody. Do powiewnych bluzek w tych kolorach pasują dżinsy w kolorze indygo oraz białe, luźno skrojone spodnie. Inne zestawienie kolorystyczne, np. w stylu safari, gdzie dominują ciemne tony będące kombinacja brązów i khaki, kolorów ziemi noszone często warstwowo. " Odpowiedz Link Zgłoś
malgoniak Re: Wiosna idzie...... :) 21.02.06, 13:09 byłam dziś w tatuum-jak zwykle sportowo, ale fajnie, bo kolorowo!!!podobie w jackpot, (czylko czemu cieniutki trenczyk zieloniutki podad 700?!); esprit tak sobie jakoś mnie nic nie powaliło poza jeansami i spódnicami jeansowymi, za którymi tam przepadam:))ogólnie to -ja już chcę wiosny!!! a tej wiosny będzie kolorowo, niebeski, turkusy, błękity, zielenie, koralowa czerwień,no i jak zawsze beże, kremy ja zamierzam kupić beżowe bojówki; kremową sportową kurteczkę lub marynarkę; jakieś buty; jeansową spódnicę i jakieś fajne jeansy może.......no i 100 innych rzeczy po drodze pewnie; kilka dłuuuugich szali, sportowe butki czarne, torbę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: Wiosna idzie...... :) 21.02.06, 13:19 Żadnych planów na razie. Pewnie i tak coś tam kupię spontanicznie a potem się ędę martwić do czego to założyć :-) Na razie uszyłam sobie ciepłą spódnicę bo w pracy mam 16 stopni i nie zanosi się na poprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
ewalala Re: Wiosna idzie...... :) 21.02.06, 21:13 pytanie do tych co topia ciuchy w Wisle :-) wlasnie zauwazylam to info na stronie forum, EVENT BILIONEUROBAB - MODA TRENDY WIOSNA 06, NIE ZAPOMNIJ O RSVP,ZAPRASZAMY czy znacie te imprezy? chce sie wybrac, wyglada na ze maja swietne marki. Odpowiedz Link Zgłoś