nioma 09.01.07, 08:38 Mowa o Gisele Bundchen Za kazdym razem jak ja widze to mysle, ze jest idealna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cudak_bozy Re: Ona jest boooooska 09.01.07, 09:05 jeszcze pare kg i bedzie sie mogla zagrac role jednaj z wiezniarek w obozie w osw, jak zaczna krecic jakis film ;] Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Ona jest boooooska 09.01.07, 09:11 chyba jakas dziwna jestes akurat gisele nie jest chuda ma idealna figure, chcialabys zeby powiewala tluszczem po bokach? Odpowiedz Link Zgłoś
alela1 Re: Ona jest boooooska 09.01.07, 09:10 podoba mi sie jej figura, i wlosy ale buzka tak sobie, nie powala. Powala mnie natomiast Heidi Klum. Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Ona jest boooooska 09.01.07, 09:15 IMO ma za maly biust i twarz taka sobie. a poza tym fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Ona jest boooooska 09.01.07, 09:30 mi sie wlasnie podobaja dziewczyny z malym biustem Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Ona jest boooooska 09.01.07, 09:25 nioma napisała: > Mowa o Gisele Bundchen > Za kazdym razem jak ja widze to mysle, ze jest idealna. > > Ja mam to samo, jak widzę Millę Jovovich ;) A Gisele jest bardzo ładna, ale to nie mój ideał. Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: Ona jest boooooska 09.01.07, 09:53 Bardzo jej zazdroszczę zwłaszcza figury i włosów! Ale ostatnio był skandal z jakąś brazlijską modelką której filmy nakręcone w łóżku z chłopakiem ktoś wrzucił na You tube i był głośny proces, widziałam jej zdjecia w gazetach i tez wydaje się piękna! Odpowiedz Link Zgłoś
cudak_bozy Re: Ona jest boooooska 09.01.07, 09:57 no wlasnie - wydaje się :) poza tym, nie w lozku, tylko na plazy i w morzu :) trzeba jej to przyznac, ze pruje sie niezle :) video.google.pl/videoplay?docid=-7908230727441213427&q=Daniela+Cicarelli Odpowiedz Link Zgłoś
hanureku Re: Ona jest boooooska 09.01.07, 10:21 Daniela Cicarelli to chyba była żona Ronaldo? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtusia Re: Ona jest boooooska 09.01.07, 11:29 Pierwsze kobietę na oczy widzę, ale ma ooolbrzymi nos. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Ona jest boooooska 09.01.07, 11:37 wiec mozna podejrzewac ze nie poddala sie operacjom plastycznym i akceptuje siebie taka jaka jest :)) a nos ma duzy ale proporcjonalny i klasyczny Odpowiedz Link Zgłoś
ricemice Re: Ona jest boooooska 09.01.07, 11:51 no ok ma całkiem ładną twarz, figura może być choć na zdjeciach na plazy wcale niewygląda jakoś szczególnie apetycznie, cudak ma racje jest chuda. przyznam ze nie wiem w którym miejscu jest "booska" choć rozumiem nastoletnie fascynacje tyle że ja w tym wieku fascynowałam się przystojnymi(albo i nie:))) muzykami a nie modelkami.... ......no nie wiem, może miałam jakieś zboczenie :D Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Ona jest boooooska 09.01.07, 12:01 nie, nastolatka to ja juz dawno nie jestem :)) po prostu gisele wydaje mi sie idealna - moze takze przez to ze idealna nie jest - ma duzy nos, ma maly biust itp. ale calosc jest dla mnie fantastyczna. gdybym miala wybierac to znalazla by sie w czolowce najpiekniejszych kobiet, razem z agnieszka maciag i christy turlington. to jest typ kobiety ktory najbardziej mi sie podoba. a obsesje mam na punkcie jednego muzyka a nie gisele :)) i to mi zostalo z czasow nastoletnich Odpowiedz Link Zgłoś
ricemice Re: Ona jest boooooska 09.01.07, 12:08 no to sorry za nastolatke :) w takim razie niech pomysle, w moim dorosłym zyciu byłaby bliska określenia boska chyba catherine deneuve, susan sarandon i andie mcdowell to dla mnie idealy kobiecego piękna choć wcale nie muszą być śliczne chciałabym mieć taką klasę i tak wygladać w dojrzałym wieku Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Ona jest boooooska 09.01.07, 12:12 ale denevue i sarandon to zupelnie inna klasa to dojrzale, madre i przepiekne kobiety - chyle czola, natomiast wiekowo sa duzo starsze ode mnie i bardziej sa dla mnie pomnikiem niz wspolczesna kobieta. w szczegolnosci denvue natomiast bundchen czy maciag to takie kobiety z dnia codzienngeo, ladne, pogodne, fajnie wygladajace - wiesz, takie dziewczyny z sasiedztwa. i chyba to tak bardzo mi sie w nich podoba Odpowiedz Link Zgłoś
wojtusia Re: Ona jest boooooska 09.01.07, 11:55 No tak, wielki nos do wielkiej brody ( szczęki ). Wyjatkowo mi się ta pani nie podoba. Ale wszyscy znamy powiedzenie o gustach. Odpowiedz Link Zgłoś
perennou Re: Ona jest boooooska 09.01.07, 13:18 apropos oper.plastycznych Gisele -nos: www.goodplasticsurgery.com/archives/004911.html -biust: www.goodplasticsurgery.com/archives/005389.html mnie ona zupełnie nie przypomina typu A.Maciąg, ma taką miłą twarz, ale wg mnie nie jest pięknością.Natomiast figura świetna, ze starym biustem również. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Ona jest boooooska 09.01.07, 13:22 o kurcze a bylam zawsze przekonana ze ona nie pozbawilas mnie zludzen. Odpowiedz Link Zgłoś
perennou Re: Ona jest boooooska 09.01.07, 13:25 widocznie w pewnych kręgach już nikt nie jest w 100% dziełem natury.... Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Ona jest boooooska 09.01.07, 13:28 smutne ja rozumiem operacje jak sie jest bardzo brzydka osoba albo jest sie po wypadku ale poprawiac ladne na ladniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś
cudak_bozy Re: Ona jest boooooska 09.01.07, 14:03 hahaha i czym sie tu podniecac czy zachwycac? Nos jak bokser :P piersi jak 13-latka ;P Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: Ona jest boooooska 09.01.07, 14:56 Na zdjeciach powyzej i nos i biust juz poprawione przez plastyka. Bardzo, bardzo ładna kobieta. Znacznie ładniejsza niż wyzej wspominane Maciąg itp panie (z wyjątkiem Deneuve, która zawsze była piękna). Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Ona jest boooooska 09.01.07, 12:39 figure ma spoko, ale nie podoba mi się taki typ urody Odpowiedz Link Zgłoś
envy_me_baby Re: Ona jest boooooska 09.01.07, 16:41 na niektorych zdjeciach wyglada jak facet. szczegolnie na tych pierwszych wklejonych u gory... Odpowiedz Link Zgłoś
becikowe5 Re: Ona jest boooooska 09.01.07, 17:47 Zrobiony nos, biust i jeszcze usunięte dolne żebra przez najlepszych na świecie brazylijskich chirurgów plastycznych. Naprawdę nic tylko zazdrościć ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Ona jest boooooska 09.01.07, 18:23 Jest ładna,ma w sobie to "coś' choć jest patykowata,zero kobiecych krągłości. Boską bym jej nie nazwała.Bardziej podoba mi sie wspomniana tu Heidi Klum oraz Adrianna Lima(jak sie nie uśmiecha). Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ona jest boooooska 09.01.07, 19:19 biedna, wychudzona ofiara wzorców kulturowych ;-) a boski to może być Bóg - celebrity jedynie piękna, powalająca, świetna itd. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Ona jest boooooska 10.01.07, 08:33 Gisele widzialam boga jeszcze nie, wiec mi go trudno oceniac Odpowiedz Link Zgłoś
nadia_m Re: Ona jest boooooska 10.01.07, 00:20 no wlasnie- Heidi Klum, to modelka " nietypowa", "niewieszak" ale dobrze zbudowana kobieta, taka jak modelki z lat 90-tych (Banks, Evangelista, Campbell, Everhart) Odpowiedz Link Zgłoś
star105 Re: Masz rację, nioma, śliczna dziewczyna. 09.01.07, 20:30 www.super-hair.net/bundchen4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
h.e.r.m.i.o.n.a Re: Ona jest boooooska 10.01.07, 08:43 Gdyby tak połączyć jej ciało z tarzą Natalii Vodianowej to by był ideał. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Ona jest boooooska 10.01.07, 08:45 cialo bez zarzutow, twarz b.przecietna - nos jak zjazd do piekla- tylko kayah ma wiekszy Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Ona jest boooooska 10.01.07, 08:55 Dla mnie nie jest boska. Jest przede wszystkim za wysoka, zbyt chuda, a i twarze widuje się o wiele ładniejsze.Mało w niej kobiecości - zero bioder, biust jak u dwunastolatki. Nie mówię, że kobieta powinna być zbudowana jak włoska mamma, z ociężałymi biodrami i wielkim biustem, ale ta skrajność mi się też nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Ona jest boooooska 10.01.07, 08:58 no wlasnie, mi sie najbardziej podobaja szczuple kobiety doceniam piekno m. belluci, jej niesamowity seksapil i kobiecosc ale w zyciu nie zaakceptowalabym u siebie takiej figury z az takimi kraglosciami. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Ona jest boooooska 10.01.07, 08:56 ja tez mam wielki nos i zawsze go lubilam i nigdy nie myslalam o operacji plastycznej. Odpowiedz Link Zgłoś