paulina7383 01.12.08, 14:22 Szukam fajnego najlepiej welurowego dresu, ale nie takiego zeby odslanial wiekszość brzucha no i zebym mogla go nabyć przez allegro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shellerka [...] 01.12.08, 14:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjm Re: Cieply dres 01.12.08, 16:14 ja sobie kupiłam taki dresik w hm - na dziale dzieciecym są w ciągłej sprzedaży we wszystkich kolorach tęczy. rozmiarówka do 170 cm wzrostu. Odpowiedz Link Zgłoś
shirin_gol Re: Cieply dres 01.12.08, 22:40 Ladyjm, a ile kosztuje? Bo ja widze w sklepach w porzadku dresy welurowe(m&s ostatnio, reserved, terranova nawet), ale jak za same spodnie mam zaplacic kolo 50 zl(w sumie zalezy mi na samych spodniach), to wychodze ze sklepu. Ja wiem, ze cena nie jest kolosalna... ale to tylko dresy, no:) Odpowiedz Link Zgłoś
paulina7383 Re: Cieply dres 01.12.08, 14:39 Chodzi mi o to zeby nie kupić cienkiego badziewia które po praniu sie rozleci Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: Cieply dres 01.12.08, 15:34 Up up! Też ostatnio przekopałam Allegro w poszukiwaniu fajnego welurowego dresu i większośc to właśnie łonówki z krótką bluzą prezentowane przez panią z borsukiem na głowie;)... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Cieply dres 01.12.08, 15:58 www.tchibo.pl/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/pl/-/PLN/TdPlDisplayProductInformation-Start;sid=VN-_nnrKM3G_nDP5r8m1- nlVBHTd8XAk1G8=?ProductSKU=M14606 Odpowiedz Link Zgłoś
dagusia333 Re: Cieply dres 02.12.08, 10:06 Całkiem porządne dresy z dobrej bawełny i weluru ma firma agi- ani.Ostatnio za spodnie dresowe z bawełny i elastanu zapłaciłam 46 zł, są w porządku,mają ładny krój, nie zeszmaciły, ani zdefasonowały się w praniu (jak wiekszość innych tańszych, gdzie wypychają się kolana i 'zwisa' tyłek).Nie interesowałam się welurowymi, ale pewnie też dobre. Odpowiedz Link Zgłoś