Dodaj do ulubionych

sailors park w kiris

IP: *.ghnet.pl 30.01.10, 09:48
nie ma opnii o tym hotelu. może ktoś pomoże
Obserwuj wątek
    • grazynanowa Re: sailors park w kiris 30.01.10, 11:25
      Znalazlam jedna :(
      recenzje-hoteli.invia.pl/turcja/kemer/sailors-beach-club/58533-sailors-park-katastrofa/
      • Gość: lukasz Re: sailors park w kiris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 16:03
        również proszę o jakieś opinnie jeśli ktoś był bo wybieram się tam w
        lipcu
        • Gość: dzik Re: sailors park w kiris IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.10, 18:45
          I ja tam jade ,ale w sierpniu.Niestety też nic nie wiem.
          • Gość: ania Re: sailors park w kiris IP: *.ghnet.pl 01.02.10, 19:24
            rozmawiałam z Panią w biurze podróży i podobno to jest część wioski wakacyjnej
            sailors beach, tylko dalej od morza i gorszy standart
            • Gość: A.N. Re: sailors park w kiris IP: 81.21.200.* 02.02.10, 19:58
              Czy ja dobrze zrozumiałam to jest część hotelu sailors Beach ? No
              blady strach na nas padł bo jedziemy tam w połowie sierpnia,a opinie
              na innych portalach były fajne (www.holidaycheck.pl/hotel-
              opinie_Hotel+Sailor+s+Beach+Club-ch_hb-hid_36571.html)W naszym
              biurze nic takiego nie mówili.Proszę o odpowiedź
              • Gość: ania Re: sailors park w kiris IP: *.ghnet.pl 03.02.10, 17:57
                ja uzyskałam taką informację w biurze podróży, ale może to n ie do końca prawda?
                Może zadzwońcie do innego biura i poproście o opinię
                • Gość: graga123 Re: sailors park w kiris IP: *.telpol.net.pl 03.02.10, 22:17
                  ten hotel 3 * i jest gorszy i dalej od morza od sailirs beach
                • Gość: marcin Re: sailors park w kiris IP: *.ibd.gtsenergis.pl 26.05.10, 15:36
                  proszę o info kto tam był i jak wrażenia
                  • Gość: lukasz Re: sailors park w kiris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 13:00
                    jakoś raczej nie ma w internecie opinii o tym hotelu wiadomo tylko że jest z tej
                    samej sieci co Sailor's beach club tylko dalej do plaży ale i tak tam jade w
                    lipcu wiec po powrocie coś napisze
                    • Gość: Justyna Re: sailors park w kiris IP: *.play-internet.pl 04.02.11, 22:00
                      my w czwórke równiez tam lecimy w pierwszej połowie lipca.. na dwa tygodnie..i mam nadzieje ze wypoczniemy...a czy ważne co tam będzie..najważniejsze ze my tam będziemy:))) cała reszta jest mniej wazna..oczywyscie oprócz tego co wiedziec powinnismy...a czytajac na ten tematwiem ze różne są gusta... więc kto sam nie zobaczy i nie oceni to nie bedzie wiedziec..:) pozdrawiammm
                      • Gość: Marcin Re: sailors park w kiris IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 21:44
                        od 20 lipca 2 tyg w tym hotelu :)
                        wybiera się tam ktoś? :)
        • Gość: marta Re: sailors park w kiris IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.06.10, 22:17
          Rzeczywiście o tym hotelu niewiele wiadomo,ale też wybieram się tam w lipcu.
          • Gość: ania w. Re: sailors park w kiris IP: *.gdynia.mm.pl 20.06.10, 11:08
            z mojej pamięci to ten hotel leży na przeciwko hotelu Le Jardin i Joy World
            Palace (które leżą przy plaży)do Sailors beach jest 500 m :) pozdrawiam
    • Gość: lukasz Re: sailors park w kiris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.10, 13:41
      ja juz wruciłem z tego hotelu, i jak na hotel 3 gwiazdkowy było fajnie,
      super obsługa, moze troche jedzenie monotonne ale DOBRE :) , hotel czysty,
      pokoje codziennie sprzątane.
    • tix-on Re: sailors park w kiris 15.03.11, 22:06
      Czy może ktoś napisać jaki głęboki jest basen w tym hotelu. Wszędzie pisze 1,6 m, ale czy to jest stała głębokość na całym basenie, czy może największa lub najmniejsza?
      • Gość: Marcin Re: sailors park w kiris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.11, 10:44
        podejrzewam że stała głębokość a kiedy się tam wybierasz?
        • tix-on Re: sailors park w kiris 16.03.11, 11:53
          Czy się wybieram to zależy od tej głębokości, muszę się szybko zdecydować. Jeśli tak to od 8 lipca
          • Gość: Marcin Re: sailors park w kiris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.11, 13:55
            Takich danych raczej nigdzie nie znajdziesz. Wydaje mi się że 1,6 wszędzie. Ja jadę tam od 20 lipca na 2 tyg. Jak chcesz to dam Ci linka ze zdjęciami, których na polskich portalach nie ma.
            • tix-on Re: sailors park w kiris 16.03.11, 14:19
              Tak, poproszę o linka, może te zdjęcia ułatwią podjęcie decyzji
              • Gość: Marcin Re: sailors park w kiris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.11, 15:03
                www.tophotels.ru/main/gallery_rates/?categ=1&ID=28024&number=230502
                • tix-on Re: sailors park w kiris 16.03.11, 17:49
                  Dziękuję bardzo.
                  • tix-on Re: sailors park w kiris 17.03.11, 17:37
                    No i się dowiedziałem, wysłałem kilka maili do rosjan, którzy pisali opinie na tej stronce i odpisali, że na całym basenie jest jednakowa głębokość. Ponieważ wybieram się z dziećmi muszę poszukać hotelu z płytszym basenem.
                    • Gość: graga123 Re: sailors park w kiris IP: *.telpol.net.pl 17.03.11, 23:31
                      ludzie Sailors Beach i Sailors Park to dwa rózne hotele na róznych końcach Kiris ,Beach lezy przy plazy a Park po drugiej stronie ulicy i i nigdy nie były powiazae ze soba chyba tylko nazwą

s
                      • Gość: Marcin Re: sailors park w kiris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 08:19
                        Przeciez nikt tu nie mówi o Sailors Beach więc nie wiem o co chodzi?
                        • Gość: graga123 Re: sailors park w kiris IP: *.telpol.net.pl 18.03.11, 23:24
                          czytajac od poczatku wasze wątki doczytałam ze jakas pani z biura podróży mówiła ze jest to częsc wioski wakacyjnej Saliors Beach jak mozna tak ludzi wprowadzac w bład ,W Sailors Park nie bylismy ale za to samo Kiris jest super nie mozna sie nudzic,Fajne miasteczko tetnoiące zyciem wieczorem ,Pozaty góry i morze super widoki
                          • dylannn Re: sailors park w kiris 21.03.11, 08:44
                            a mozesz jeszcze kilka słów o Kiris napisać? Najlepiej na dylan@poczta.onet.pl ?
                          • Gość: johnny30 Re: sailors park w kiris IP: 201.238.226.* 21.03.11, 10:27
                            Tobie się chyba pomyliło z Kemer.Kiris, to mała dziura.Dwie ulice, trochę sklepów i hotele.Bez porównania z Kemer.
                            • Gość: dylannn Re: sailors park w kiris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 15:44
                              no włąśnie pytam o Kiris a nie o Kemer. Wiem że Kiris to mała wioska typu Mielno ale potrzebuję więcej opinii
                              • Gość: johnnyb Re: sailors park w kiris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 16:14
                                Nie ma co opisywać.To jest główna ulica i parę sklepów.
                                maps.google.pl/maps?hl=pl&ie=UTF8&ll=36.574577,30.580316&spn=0.003946,0.006899&t=h&z=17 reszta to hotele
      • Gość: lukasz Re: sailors park w kiris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.11, 22:42
        tak to stała głębokość
        • Gość: yellonek:) Re: sailors park w kiris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.11, 22:54
          siema siema,czy wybiera sie ktoś do sailor's park w czerwcu dokładnie 08.06-22.06.2011?bo poraz pierwszy wybieram sie tam z narzeczoną i ciekaw jestem czy niebedziemy tam sami z ruskami:D
    • dylannn Re: sailors park w kiris 04.05.11, 14:33
      Czytałem opinie na rosyjskiej stronie - sporo ich i bardzo dobrze oceniają hotel
      • Gość: turystka Re: sailors park w kiris IP: *.net.stream.pl 16.07.11, 14:03
        Witam.właśnie wróciłam z 14 dniowego pobytu w tym hotelu i mogę wiele powiedzieć na jego temat.Jak dla mnie hotel jest świetny,jedzenie bardzo dobre i dużo(nie ma szans na głód),obsługa bardzo dobra i pomocna.plaża też niczego sobie,strzeżona,bezpieczna.nie mam zastrzeżeń.jeżeli ktoś ma jakieś pytania chętnie pomogę:)
        • Gość: dylan Re: sailors park w kiris IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.11, 14:54
          Hej mozesz sie odezwac na dylan@poczta.onet.pl? :)
        • Gość: Marian Re: sailors park w kiris IP: *.kwsa.pl 05.12.11, 14:57
          Dzień dobry , mam pytanie : czy ten hotel jest w ramach Beach czy też jest osobno poza nim ? i w jakiej odległości od siebie.
          • Gość: aga56 Re: sailors park w kiris IP: *.net.stream.pl 05.12.11, 16:56
            hotel Sailor's Beach(skąd dowożone jest jedzenie) znajduje się jakieś 200m od Sailor's Park
        • Gość: martula Re: sailors park w kiris IP: *.toya.net.pl 18.04.12, 19:26
          wszędzie piszą że plaża koszmar, możesz cos więcej napisać? może dysponujesz zdjęciami? będę wdzięczna za odp
          • Gość: forum Re: sailors park w kiris IP: *.syrion.pl 08.06.13, 19:14
            po co to forum, jeżeli 30 odpowiedzi i nic ciekawego do tematu nie wnoszą.
            może wreszcie ktoś coś sensownego o tym hotelu napisze?
            • Gość: ola Re: sailors park w kiris IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.06.13, 17:57
              nie czekaj tu na forum ale bądź kreatywny w wyszukiwaniu informacji. Jest wiele portali oceniających hotele. Np.www.holidaycheck.pl/hi/a5ff8d83-f299-3625-9052-efa8bfed5482
        • gryjt Re: sailors park w kiris 09.06.13, 18:41
          Może coś o plusach i minusach hotelu? Jakie pokoje polecasz, czy do plazy daleko, jaka plaża i wejście do morza, co można zwiedzić w okolicy?
          Dzięki za info/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka