Dodaj do ulubionych

Hotel Meryan-Turcja

28.04.11, 11:31
Witam, zakupiłam wczasy w/w hotelu na portalu www.martravel.pl (akurat oni są sprawdzeni bo jadę już 3 raz za ich pośrednictwem) ale zapytam o hotel czy może ktoś był może już tam? bo jakoś mało o nim w internecie.
Obserwuj wątek
    • Gość: beti Re: Hotel Meryan-Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.11, 20:22
      hej;) ja byłam w zeszłym roku w tym hotelu i szczerze polecam Meryan !!! Kuchnia rewelacyjna , nie polecam osobom na diecie haha :) pozdrawiam i zazdroszczę bo było extra !!!
    • Gość: emc Re: Hotel Meryan-Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.11, 21:40
      Witam.mam pytanie ,czy dolmusze zatrzymujące się przed hotelem dojeżdżają bezpośrednio do Side czy do Alanyi,a może i tu i tu? Bardzo proszę o odpowiedz i z góry dziękuję.
      • Gość: beti Re: Hotel Meryan-Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.11, 13:42
        Jesli chodzi o dolmusze to niestety nie korzystaliśmy z tej formy transportu ale z tego co powiedziano nam w recepcji hotelu jeżdżą napewno gdzie tylko chcemy , kwestia ceny i ilości chętnych :) My zamawialiśmy taksówkę w recepcji i jeżdzilismy na duży bazar, niedaleko Meryana. Pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka