Dodaj do ulubionych

Hotel Aska Baran

IP: *.khw.pl 27.06.11, 14:20
Czy był ktoś w tym hotelu po "remoncie", który odbył się w 2010 roku? Proszę o Wasze opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Ewa Re: Hotel Aska Baran IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.11, 22:56
      Właśnie wróciłam w czwartek z Turcji a przebywałam w tym właśnie hotelu. Mam mieszane uczucia co do tego hotelu. Bo - z jednej strony nie mam zastrzeżeń co do samego hotelu (a właściwie jego głównego budynku), z drugiej zaś strony mam poważne zastrzeżenia co do traktowania w nim Polaków.
      Hotel składa się z budynku głównego, budynku bocznego i szeregu budynków bocznych - bungalowów. Budynek główny jest b. ładny - odremontowany, pokoje dość duże, ładnie umeblowane,wszędzie balkony - część z widokiem na morze,ładna restauracja wewnątrz i druga na zewnątrz budynku, czyściutko i elegancko. W drugim budynku - bocznym - nie byłam, ale widać było że standard podobny do budynku głównego. Najgorzej przedstawia się sprawa z bungalowami - są straszne. Standard hotelu najwyżej 2*. Niestety, tu właśnie przyszło nam (trojgu Polakom) spędzić pół dnia i noc, gdyż po przyjeździe do hotelu okazało się, że nie ma dla nas pokoi w budynku głównym.
      Polaków w tym hotelu się lubi, ale dobre pokoje przydziela Niemcom, których w hotelu pełno.
      Stąd nie wpadam w zachwyt nad tym hotelem mimo, że poza pierwszym dniem i nocą byłam bardzo zadowolona.
      • Gość: magnus69 Re: Hotel Aska Baran IP: *.khw.pl 28.06.11, 07:20
        Dziękuję bardzo za opinię. Teraz mam nadzieję, że dostanę pokój w budynku głównym. Przynajmniej wiem o co walczyć :)). Jeszcze raz dziękuję i serdecznie pozdrawiam.
    • Gość: magnus69 Pytanie do Ewy IP: *.khw.pl 28.06.11, 08:30
      Mam jeszcze jedno pytanko. Jedziemy razem z 1,5 rocznym bobasem. Czy w pokojach są czajniki (przygotowanie mleka dla malucha).
      • Gość: Gość Ewa Re: Pytanie do Ewy IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.11, 19:20
        Nie, w pokojach nie ma czajników. I w ogóle jest kategoryczny zakaz (jest to wyraźnie zaznaczone -wypisane) używania w pokoju jakichkolwiek urządzeń elektrycznych, w tym właśnie czajników, żelazek, itp. Nawet gniazdka elektryczne w moim pokoju były pochowane. Tylko w łazience jest suszarka do włosów.
        Natomiast myślę,że nie będzie problemu z tym mlekiem, zapytaj o to w recepcji - na pewno znajdą jakieś rozwiązanie. Może w restauracji hotelowej lub w barze to mleko będzie można przygotować? Na pewno Ci jakoś pomogą. Personel jest bardzo miły i uczynny, a dzieci to Turcy wprost uwielbiają! Dzieci są uprzywilejowane.
        • Gość: magnus69 Re: Pytanie do Ewy IP: *.khw.pl 29.06.11, 06:06
          Jeszcze raz dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
    • Gość: Gość Ewa Do magnus69 IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.11, 01:14
      No i co - byliście już w tym hotelu, czy dopiero jedziecie? Jestem ciekawa Waszych opinii o hotelu i obsłudze. I jak było z przydzieleniem pokoju. Odezwij się, proszę. Pozdrawiam.
    • Gość: Gość Ewa Do magnus69 IP: *.dynamic.chello.pl 06.08.11, 10:02
      Ponawiam pytanie: czy byliście już w tym hotelu? Jaka jest Wasza opinia? Jak z przydzieleniem pokoju? Odezwij się, proszę, bo jestem bardzo ciekawa. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka