Dodaj do ulubionych

szukam fajnego hotelu dla dzieci

28.10.12, 16:12
Szukam jakiś Super hotel dla rodzin z dziećmi wieku 2,3,6 lat.
Planujemy wyjazd koniec maja początek czerwca.
Rejon: Obojętnie
Obowiązkowo :
* Hotel w 1 linii brzegowej przy plaży
* dużo piachu na plaży i czysto bez meduz :)
* z ciekawymi animacjami oczywiście w języku polskim na terenie hotelu
* z atrakcjami na plaży
* baseniki na terenie hotelu małe - nie głośny moloch aqapark ( za małe dzieci)
* minigolf, plac zabaw,
* atrakcje na terenie hotelu dla dorosłych
Szukam oferty dla wybrednych :)
Jest coś takiego?
Ktoś coś poleci?
Obserwuj wątek
    • Gość: Lenzi Re: szukam fajnego hotelu dla dzieci IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.12, 19:00
      Tylko nie Lukullus /Kemer/ !!!!!Nie dla dzieci !!!!
      • hugo43 Re: szukam fajnego hotelu dla dzieci 29.10.12, 16:36
        znajomi byli z dwojka przedszkolakow w ecco otium side,bardzo polecaja.
    • Gość: , Re: szukam fajnego hotelu dla dzieci IP: *.hfc.comcastbusiness.net 29.10.12, 19:10
      klo
    • Gość: Renia Re: szukam fajnego hotelu dla dzieci IP: *.dynamic.chello.pl 29.10.12, 19:33
      Byłam w tym roku w świetnym hotelu Felicia Village w Manavgat, położonym w przepięknym, zadbanym ogrodzie, hotel typowo familijny z polskimi animatorkami organizującymi dla dzieciaków super ciekawe zajęcia, przy ładnej plaży (wieczorem przy odrobinie szczęścia można spotkać żółwie), kompleks basenów ze zjeżdżalniami, oddzielny basen dla dzieci z malutką zjeżdżalnią, plac zabaw,bogate all inclusive, w ogóle olbrzymi wybór bardzo smacznego jedzenia, pokoje rodzinne duże (2 pomieszczenia) z dobrze działającą klimą, hotel szczerze polecam
      • syka7 Re: Renia dzieki sprawdzę 29.10.12, 19:37

• Gość: gość Re: Renia dzieki sprawdzę IP: *.jjs.pl 30.10.12, 08:29
          sprawdź jeszcze Joy Pegasos Planet - tylko nie ma animacje dla dzieci są po angielsku
          i jeszcze może Iberotel Palm Garden - tu animacje są po polsku
          • Gość: Aga Re: Renia dzieki sprawdzę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.12, 09:21
            Byłam czerwcu w Iberotel Palm Garden, hotel (a właściwie wioska wakacyjna) dla rodzin z dziećmi na wysokim poziomie, ale plaża piaszczysto-żwirkowa, rozległy, zadbany teren, bardzo dobre jedzenie właściwie non-stop, oprócz dużego basenu z kompleksem zjeżdżalni, mniejszy z małymi zjeżdżalniami dla dzieci, dodatkowo dla maluszków brodzik, częściowo zadaszony, plac zabaw (też zadaszony), dużo leżaków na plaży i przy basenie, o każdej porze były wolne. Dwie polskie animatorki (animacje w języku polskim rozpoczynały się od 15 czerwca) organizowały fajne zajęcia dla dzieci, dzieciaki chodziły na nie bardzo chętnie (były 2 grupy wiekowe 3-7, 8-12 lat), pokój rodzinny składa się z dwóch sypialni połączonych drzwiami, z sejfem i minibarkiem, wszędzie czysto, obsługa bez zarzutu, byliśmy z TUI i w przyszłym roku też planujemy wyjazd z nimi, bo mają świetne oferty familijne.
            • b-b1 Re: Renia dzieki sprawdzę 30.10.12, 12:02
              Widzę, że nie ograniczasz się do Egiptowa:D
              Podpisuję się pod powyższym postem. Sprawdź Iberotel Palm Garden.
            • Gość: stefcio to jest reklama tui IP: 195.149.64.* 03.12.12, 08:15
              UWAGA : REKLAMA TUI
      • Gość: Daniel Re: szukam fajnego hotelu dla dzieci IP: *.dynamic.mm.pl 30.11.12, 01:26
        Renia, na co ci klima na koniec maja? Ja byłem z dzieciakami w tym wieku co twoje ale w okolicach Alnyii. Plaża masakra, dla dzieciaków super zjeżdżalnie w hotelu, i pełen wypas z lodami dla maluchów (i dla starych). Fajna plaża to w Side, a jak moje bachorki zobaczyły Bałtyk i tee plaże, to zapomniały o tych luksusach. Tylko ta nieobliczalna pogoda.
      • Gość: Ewelina Re: szukam fajnego hotelu dla dzieci IP: *.play-internet.pl 31.01.13, 12:02
        Witam.
        Wybieram się w maju do hotelu felicia village z córką która będzie miała wtedy 7 miesięcy. Dlatego interesuje mnie to, czy w którymkolwiek basenie jest podgrzewana woda. Był ktoś z Was i może odpowiedzieć na moje pytanie?
        • Gość: GTI Travel Poland Re: szukam fajnego hotelu dla dzieci IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 31.01.13, 12:17
          Witam,

Tylko w basenie krytym jest podgrzewana woda.

Rezerwacja on-line bezpośrednio u organizatora na www.gtitravel.pl
    • Gość: Kasia Re: szukam fajnego hotelu dla dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.12, 11:39
      Idealnym hotelem dla rodzin z dziećmi jest Club Asteria Belek, byliśmy w nim w tym roku i z pewnością jeszcze wrócimy, hotel jest rewelacyjny, niestety nie było w nim polskich animacji, ale zespół animatorów starał się zapewnić ciekawe zajęcia dla wszystkich gości, dużych i małych. Hotel to 1-2 piętrowe wille rozmieszczone w cudownym, wypielęgnowanym ogrodzie, po którym spacerują żółwie. Jedzenie bardzo urozmaicone i pyszne, w pokoju barek codziennie uzupełniany i bezpłatny sejf, kilka basenów, w tym dwa dla dzieci (brodzik + basen ze zjeżdżalnią dla małych dzieci), nigdy nie brakowało wolnych leżaków, ładna szeroka plaża, najlepszy plac zabaw dla dzieci jaki widzieliśmy w hotelach (zadaszony), super obsługa, wszystko na najwyższym poziomie, ten hotel to raj dla dzieci i dorosłych. Byliśmy z TUI, organizacja bez zarzutu i bardzo atrakcyjne ceny dla dzieci za 2-tygodniowy pobyt w komfortowych warunkach z all inclusive. Polecam.
      • syka7 Re: serdecznie fziękuję za pomoc 03.11.12, 12:11

• Gość: stefciu reklama tui ? IP: 195.149.64.* 03.12.12, 08:14

Pani Kasiu vel Ago ile wam w tym tui płacą za pisanie pochwalnych postów na formach ?

UWAGA : REKLAMA TUI
        • sheeri Re: reklama tui ? 03.12.12, 08:41
          Czy nikt nie może opisać, że jest zadowolony z jakiegoś hotelu, bo zaraz jest posądzany o reklamę. Ja też jeżdżę z TUI i uważam ich za dobre biuro, i sama też byłam w Club Asteria Belek i mogę potwierdzić, że to świetny hotel, a może ty jesteś z jakiegoś konkurencyjnego biura, że próbujesz zdyskredytować czyjeś opinie?
    • syka7 Re: b-b1 03.11.12, 12:20
      Szukam w Tunezji, Turcji, i Egipcie
      Ja byłam:
      2009r Tunezja www.hotelscombined.pl/Hotel/Skanes_Serail.htm
      2011r. Turcja www.clubsidecoasthotel.com.tr/
      2012r. Egipt w marcu z Sky clubem :)
      www.google.pl/search?q=alf+leila+wa+leila&hl=pl&client=firefox-a&hs=QOI&rls=org.mozilla:pl:official&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=s_2UUJLeIMTetAaagoGQBQ&ved=0CEAQsAQ&biw=1024&bih=603
      ten był super
      Teraz chcemy ze znajomymi jechać i szukamy co by tu wybrać jak się napalimy na hotel to kraj nie ważny ;)
      syka7 Zabrze
      • tamerza a egejska? 03.11.12, 22:30
        czy polecicie cos dla dzieci, ale na egejskiej? tak zeby do miasta lub jakiejkolwiek cywilizacji mozna bylo pieszo sie dostac :)
        • Gość: gość Re: a egejska? IP: *.jjs.pl 04.11.12, 08:51
          W Bodrum
          www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Hotel+Comca+Manzara-hid_29696.html
          W Marmaris
          www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_NOA+Hotels+Club+Nergis+Beach-hid_60630.html
          • noa-75 Pine Bay Kusadasi 07.11.12, 15:55
            rewelacyjny hotel, pod kazdym względem, niestety drogi, ale ja nie miałąm tam do czego się doczepić, wszystko na 5+, byłam dwa tygodnie, codziennie inne animacje, w dzien na plazy i przy basenach animatorzy, hotel jak najbardziej dla rodzin z dziecmi, moze kiedys tam wrcócimy
        • kasia_dwa Re: a egejska? 12.11.12, 19:27
          Moi znajomi byli w Turunc (niedaleko Marmaris) w hotelu Turunc, wrócili bardzo zadowoleni, my też w tym roku rozważamy ten hotel, mamy 2,5 latkę, ten hotel ma niestety tylko Itaka. Hotel jest fajnie położony i w zasięgu spaceru do miasteczka, można popłynąć do Marmaris. Opinie też są dobre.
    • Gość: sainiri Kefaluka:) IP: 37.152.24.* 09.11.12, 13:37
      polecam gorąco, chcemy tam wrócić. Byliśmy z 3 dzieci (1,5, 4, 6 lat)
    • Gość: xxx Re: szukam fajnego hotelu dla dzieci IP: *.segafredo.pl 26.11.12, 11:19
      Właśnie wróciliśmy z hotelu Sea World Resort z dzieciakami w wieku 2 i 4 lata. Hotel świetny w pierwszej lini brzegowej, wiele atrakcji dla dzieci w basenach (statek piracki, grzybek, 2 wolne zjeżdżalnie, żabki) obok fajny plac zabaw i 4 duże zjeżdżalnie. Plaża przy samym brzegu z morzem kamienista ale w stronę lądu piaszczysta, animacje były po niemiecku i angielsku ale my byliśmy po sezonie więc pewnie dlatego. Menu i stoliki dla dzieci, animacje wieczorne i mini klub przez dzień. Ogólnie super hotel dla rodzin z dziećmi! Obok w hotelu karuzele ale czynne w sezonie.
      POLECAM!!!
    • ganiec Re: szukam fajnego hotelu dla dzieci 03.12.12, 16:40
      @ kasia_dwa. Potwierdzam - ten hotel Turunc ma dobre opinie i bardzo malowniczą lokalizacje niedaleko Marmais. Wybieram się do niego w czerwcu 2013 z dwójka dzieciaków 6 i 7 latkiem. Znajomi byli bardzo zadowoleni!
      • kasia_dwa Re: szukam fajnego hotelu dla dzieci 05.12.12, 18:38
        ganiec jak wszytko będzie ok, to my też w II połowie czerwca 2013 tam się wybierzemy, ale z 2,5 latką
        • e_podmiejska Re: szukam fajnego hotelu dla dzieci 07.12.12, 13:59
          Ja zdecydowałam się na Sueno Beach Side 5* - ma dobre opinie i rozbudowaną infrastrukturę, szczególnie tę dla dzieciaków:)
        • Gość: aga Re: szukam fajnego hotelu dla dzieci IP: *.bignet.zabrze.pl 18.03.13, 10:13
          My również od 21 czerwca z 5 i 4 latkiem
      • golebiowskik Re: szukam fajnego hotelu dla dzieci 25.12.12, 14:00
        Ja też polecam Turunc. Byłem tam w czerwcu z dwójką dzieci (2 i 6 lat). Plaża może nie zachwycała, ale z Mini Clubu moje córki nie chciały wychodzić. W drugim tygodniu pobytu była tam też animatorka z Polski.
      • ganiec Re: szukam fajnego hotelu dla dzieci 06.01.13, 20:14
        Jednak zarezerwowałem w terminie 19.06 - 03.07 hotel Paradise Side Beach z uwagi na m.in. wyloty z Lublina no i tez dobre opinie oraz klub dla dzieciaków.
        • kasia_dwa Re: szukam fajnego hotelu dla dzieci 09.01.13, 17:44
          ganiec my też z Lublina, ale jeszcze nie zdecydowaliśmy się na hotel, jednak Paradise Side Beach rozważamy również ;-) Niestety z Lublina mały wybór w tym roku...
    • Gość: Paula Re: szukam fajnego hotelu dla dzieci IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.12.12, 21:40
      Polecam hotel Delphin deluxe Resort, byliśmy w sierpniu z 2,5 latkiem.Hotel jak najbardziej dla wymagających. Poziom wysoki, nie było do czego się doczepić hihi W przyszłym roku też Delphin
    • Gość: iza Re: szukam fajnego hotelu dla dzieci IP: *.ip.netia.com.pl 11.01.13, 09:11
      Limak Lara de Lux :-)
    • Gość: Beata Re: szukam fajnego hotelu dla dzieci IP: *.dk.customer.tdc.net 04.02.13, 15:46
      Czesc! Polecam Ci Bodrum i hotel DIAMOND-jest tam wszystko czego oczekujesz a przy tym fajna atmosfera.Podaje namiary tlf.+902523160202 / info@diamondofbodrum.com.tr
      zycze powodzenia i fajnej zabawy.
      • Gość: Miechał :) Re: szukam fajnego hotelu dla dzieci IP: *.niles.pl 19.05.14, 12:45
        Jeśli poszukujesz jakiegoś fajnego hotelu w spokojnej okolicy to polecam wam Hotel Mercure Dosłońce który położony jest około 15km od E7 ogólnie jest położony w spokojnej okolicy mały ruch uliczny pozwala na dobry wypoczyek :) osobiście sprawdzałem a byliśmy tam z całą rodziną mają tam plac zabaw dla dzieci, basen przystosowany pod różne zabawy dziecięce ogólnie na wypad ze swoimi pociechami polecam ten hotel :) mam nadzieję że wam się bardzo tam spodoba my się wybieramy tam w następnym tygodniu :)
    • Gość: Iza Sz. Re: szukam fajnego hotelu dla dzieci IP: *.centertel.pl 05.02.13, 15:40
      Jeśli wyjazd ma być końcem maja, nigdzie nie będzie Polskich animacji bo zaczynają się dopiero od połowy czerwca.. wiem bo przepatrzyłam już wszystko, zdecydowaliśmy się na Titan Garden w Turcji. Bardzo dobre ma opinie i lecimy 29 maja na 14 dni a Wy zarezerwowaliście już coś?
    • aaa06 Re: szukam fajnego hotelu dla dzieci 26.02.13, 21:26
      Witam,
      bardzo polecam Incekum Beach Resort.
      Byliśmy dwa razy i z chęcią pojedziemy jeszcze raz. Byliśmy z dzieckiem 4 i 5 letnim
      pozdrawiam
      • mrozek20 Re: szukam fajnego hotelu dla dzieci 18.03.13, 01:19
        Więc i ja się podepne.
        Pierwszy raz do Turcji z dziećmi 4 i 6 lat - i szczerze mówiąc nie mam pojęcia gdzie i do jakiego hotelu, dlatego proszę o pomoc. Do tej pory cały czas była Hurghada na tapecie, ale przyszedł czas na zmianę, więc proszę o poradę
        Wylot 8-11 maja na 2 tygodnie z Warszawy, max co chce przeznaczyć na wakacje to 9-10k PLN
        Najważniejsze dla dzieci są baseny, z żoną lubimy spacerować. Zwiedzać Turcji nie będziemy tym razem. Z góry dziękuję tym co poświęcą swój czas na poradę.
        • Gość: Ala Re: szukam fajnego hotelu dla dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.13, 07:18
          My co roku wyjeżdżamy dziećmi z TUI, i zawsze jesteśmy bardzo zadowoleni, ja mogę Ci polecić hotel Incekum Beach lub Champion Holiday Village w Kemer, oba hotele są bezpośrednio przy plaży, mają bardzo dobrą infrastrukturę dla rodzin z dziećmi, baseny ze zjeżdżalniami, place zabaw i klub dla dzieci z polskimi animatorkami, gdzie dzieciaki mogą korzystać z bardzo ciekawych zajęć (hotele z all inclusive). Jeżeli chodzi o koszty to najtaniej było przy rezerwacji w first minute, teraz przy wylocie 11 maja koszt to ok 10300-10700.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka