golebiowskik 06.07.15, 11:55 Witam, Czy ktoś był już w tym roku w tym hotelu i mógłby się podzielić wrażeniami? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Kazik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Kadikale Resort Spa & Wellness IP: *.dynamic.chello.pl 06.07.15, 16:40 na Itace masz kilka opinii www.itaka.pl/wczasy/turcja/bodrum/hotel-kadikale-resort-spa-wellness,BJVKADI.html?ofr_id=d7ba1d0100107e13fbdf40c265ffa21ec15b3950ced91e9c12b9c55c71fad0f6 Odpowiedz Link Zgłoś
golebiowskik Re: Kadikale Resort Spa & Wellness 06.07.15, 18:32 Te opinie oraz ze stron typu holidaycheck lub wakacje.pl znam. Jestem ciekaw opinii osób z tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kadikale Resort Spa & Wellness IP: *.dynamic.chello.pl 06.07.15, 18:46 My będziemy dopiero 26 lipca , to po powrocie możemy dać opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Kadikale Resort Spa & Wellness IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.15, 13:42 Wróciłam z hotelu 9 lipca. Pokój mieliśmy na dole przy wjeździe nr 405, więc po schodkach nie biegałam. W pokoju schludnie, dość nowe białe meble, czysto. Obsługa bardzo uczynna i miła. Jedzenie urozmaicone, dużo świeżych warzyw i sałatek. Bardzo sympatyczna grupa animatorów tam pracuje. Leżaków dużo i na plaży i przy basenach. Generalnie te przy basenie gdzie prowadzone są animacje były rezerwowane przez ludzi rano albo w nocy. Na plaży zawsze jakiś leżak się znajdzie. Jak ktoś chce się do czegoś przyczepić to oczywiście się przyczepi, bo to nie 5 europejskich gwiazdek. Pierwszy raz byłam w Turcji i po raz pierwszy nie chciało mi się wracać do domu. Zawsze wybieraliśmy Egipt, po tych wakacjach już nigdy więcej. Hotel oczywiście godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
golebiowskik Re: Kadikale Resort Spa & Wellness 13.07.15, 08:19 Dziękuję bardzo za informacje. A czy jest w pobliżu bankomat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kadikale Resort Spa & Wellness IP: *.elblag.vectranet.pl 17.07.15, 22:40 wrocilam takze niedawno hotel cudowny , naprawde nie ma sie co przyczepic, ale bankomatu ani kantoru nie ma wiec albo wymien na lotnisku albo mozesz miec maly problem z lirami. Hotel naprawde wart ceny, jedzenie super, duzo miejsca kazdy znajdzie cos dla siebie, duzo Polaków i innych narodowosci takze. Widoki piekne, baseny dwa duze, dwa małe i zjezdzalnia, dodatkowo morze , pomoc z duż ilościa leżaków. Dla kazdego cos miłego. All inclisive na ktorym nie oszczędzaja, takze w barze. Wróce tam napewno nie wiem czy nie w tym roku jeszcze bo było to mój najlepszy wyjazd jak do tej pory. Jesli chcesz wycieczke fakultaywna polecam KLS Volages- biuro podrózy lokalne, ale sama sprawdziłam , zadna ściema a ceny wycieczek o połowę tansze niz u polskich rezydentów np. z Itaki więc warto. Zapłacisz połowe mniej, a komfort ten sam. Hotel naprawde wart polecenia kazdemu. Nie pożalujecie tak jak i my, a wieczni narzekajacy zawsze sie znajdą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
golebiowskik Re: Kadikale Resort Spa & Wellness 16.08.15, 15:33 Właśnie wróciłem. Jeśli ktoś ma jakiekolwiek pytania to służę pomocą. Jeśli ktoś zakwateruje się w pokoju 417 to w telewizorze jest włożony pendrive z bajkami. Miłego seansu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kr_ka_11 Re: Kadikale Resort Spa & Wellness 18.08.15, 12:52 my lecimy z prawie dwuletnią córą (mam nadzieję, bo trochę nam się ostatnio pochorowała) 27.08. Miałeś pokój z widokiem na morze? Sporo się naczytałam o hotelu i nie mam konkretnych pytań ale chętnie przeczytam Twoją opinie i ogólne wrażenia. Zadowolony jesteś? Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
golebiowskik Re: Kadikale Resort Spa & Wellness 18.08.15, 17:38 Nie miałem widoku na morze, bo za tarasem była ściana, ale za to dostaliśmy wielki pokój z 4 łóżkami zamiast standardowego z 2 dostawkami. Dzięki tej ścianie pokój był zacieniony i nie było konieczności ciągłego włączania klimatyzacji. Ogólnie jestem bardzo zadowolony. To już mój 3 pobyt w Turcji i najlepszy jak dotąd hotel. Jak tylko znajdę trochę czasu to dodam opinię na stronie Itaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcela Re: Kadikale Resort Spa & Wellness IP: *.internetia.net.pl 18.08.15, 19:42 Prosze mi powiedzieć, jaka w ogóle panuje tam sytuacja w Turcji? Cały czas sie zastanawiam czy warto tam lecieć i bez stresu wypocząć bo mam obawy przed tym terrozryzmem.... Rok temu byłam i wspominam super. Może ktoś się wypowiedzieć na ten temat? Z góry dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
golebiowskik Re: Kadikale Resort Spa & Wellness 18.08.15, 20:19 Temat był już wałkowany wielokrotnie na tym forum. Z perspektywy mojego pobytu nie ma się czego obawiać. Niebezpieczna sytuacja jest tylko na granicy z Syrią czyli setki kilometrów od kurortów. Zarówno obsługa hotelowa jak i sklepikarze w miasteczkach są przyjaźnie nastawieni i wczasy były zarówno dla mojej rodziny jak i znajomych wspaniałym wypoczynkiem. Oczywiście jeśli masz jechać i cały czas się obawiać zamachu to lepiej wybrać np. Grecję, Chorwację lub inny kraj i nie piszę tego złośliwie. Po prostu taka obawa może popsuć całą radość z pobytu a przecież nie o to chodzi. Ma to być wypoczynek i relaks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Kadikale Resort Spa & Wellness IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.15, 20:46 W Turcji w kurortach jest bezpiecznie jak co roku, wróciłam kilka dni temu z Turcji i w żadnym momencie nie czułam najmniejszego zagrożenia, życie toczy się zwykłym torem, wszędzie tłumy turystów z całego świata, w tym całe rodziny z dziećmi w różnym wieku, organizowane są normalnie wycieczki fakultatywne i ludzie na nie jeżdżą, w mieście mnóstwo ludzi, także na bazarach. Byłam już czwarty raz w Turcji i było tak jak zawsze, czyli super :). Odpowiedz Link Zgłoś