Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 20:27 Bardzo proszę o informacje jakie kolwiek o tym hotelu plaza jedzenie, basen Z góry dziękuje za wszelkie informacje udzielone na temat tego hotelu. Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Bardzo prosze o informacje o hotelu Saritas? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 20:28 Hotel znajduje sie w Alanya. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Bardzo prosze o informacje o hotelu Saritas? IP: *.dip.t-dialin.net 04.01.05, 10:13 Dokladnie,to hotel znajduje sie w Obagol.Stad masz jeszcze 3-4 km do Alanya. Dolmus zatrzymuje sie przed hotelem,wiec komunikacyjnie nie ma problemu. Poza tym hotel ten oceniany jest jak na swoje 3* pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala666 Re: Bardzo prosze o informacje o hotelu Saritas? IP: *.aster.pl 03.01.05, 21:08 Aniu ten opis znalazłam w watku Turcja -hotele, opisałam też hotel Oz Side o który pytałaś wczesniej. Autor: etrusek Data: 06.09.2004 14:32 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Spedzilam w hotelu SARITAS kilka dni po tym jak przenieslismy sie z Melani. Saritas to hotel godny polecenia i wart swoich 3*. Jest tam czysto, o wszystko dbaja, mila obsluga, ladne pokoje, duzy basen, duzo zieleni na terenie hotelu, piaszczysta plaza no i oczywiscie swieze jedzonko. Żałowalismy ze stamtąd wyjezdzamy. W przyszlym roku ma byc to hotel 4*. autor: Agness Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Bardzo prosze o informacje o hotelu Saritas? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 11:59 Ja czytalam ten wątek, dzięki ale opis jest krótki i coś wiecej o opcji all czy malo jedzenia czy dużo jaki hotel obskórny bo na niemieckim forum to slabe 3 ma. A ja wole dolożyć do innego niż być nie zadowolonym. Czy basen jest duży may , lezaków malo duzo czy trzeba się o nie bić Jesli ktoś może nich coś od siebie dooda wiecej otym hotelu bardzo proszę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kmed Re: Bardzo prosze o informacje o hotelu Saritas? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 18:44 Na co można liczyć w wersji all w tym hotelu - proszę o info. Hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajko Re: Bardzo prosze o informacje o hotelu Saritas? IP: 85.97.144.* 26.02.05, 12:52 sarıtas to fajne 3 gwıazdeczkı jezenıe jak na 3 gwaızdkı w turcjı jest dobre ı urzmaıocone duzo hotel czysty basen duzy lezakow tak jak ı w kazdym ınnym w sezonıe brakuje ı to bez znaczenıa czy 3 4 5 gwıazdek zawsze jest mnıej nız turystow w hotelu plaza zwırowa tam lezakı sa bo sa dodatkowo platne nıe wıem jak w tym roku polozony w duzym ogrodzıe calkıem przyjemny hotelık napısz jakı masz hotel alternatywny to doradze co wybrac pozdrawaım Odpowiedz Link Zgłoś
etrusek Forum TURCJA - HOTELE 04.01.05, 14:28 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=15528514 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: westman Re: Bardzo prosze o informacje o hotelu Saritas? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 15:55 Też bym chcial cos wiedziec zamierzam wybrac sie do tego hotelu w sierpniu z biurem Itaka.Mozecos wiecej dobrzy ludziska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEATA Re: Bardzo prosze o informacje o hotelu Saritas? IP: 195.85.249.* 26.01.05, 16:13 hej, wejdz w ten link, ja tez wybieram sie do tego hotelu z itaka,ale w maju.. pozdrawiam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=660&w=19291822&a=19761365 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbin Re: Bardzo prosze o informacje o hotelu Saritas? IP: *.chello.pl 13.03.05, 16:59 bylam w zeszłym roku z Wezyrem w Saritasie. Było ok, tylko dopłacilismy do kliatyzacji, bo jest limit. Bez zastrzezeń! Odpowiedz Link Zgłoś