Dodaj do ulubionych

Bardzo prosze o informacje o hotelu Saritas?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 20:27
Bardzo proszę o informacje jakie kolwiek o tym hotelu plaza jedzenie, basen
Z góry dziękuje za wszelkie informacje udzielone na temat tego hotelu.
Ania
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Bardzo prosze o informacje o hotelu Saritas? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 20:28
      Hotel znajduje sie w Alanya.
      • Gość: Pawel Re: Bardzo prosze o informacje o hotelu Saritas? IP: *.dip.t-dialin.net 04.01.05, 10:13
        Dokladnie,to hotel znajduje sie w Obagol.Stad masz jeszcze 3-4 km do Alanya.
        Dolmus zatrzymuje sie przed hotelem,wiec komunikacyjnie nie ma problemu.
        Poza tym hotel ten oceniany jest jak na swoje 3* pozytywnie.

• Gość: ala666 Re: Bardzo prosze o informacje o hotelu Saritas? IP: *.aster.pl 03.01.05, 21:08
      Aniu ten opis znalazłam w watku Turcja -hotele, opisałam też hotel Oz Side o
      który pytałaś wczesniej.
      Autor: etrusek
      Data: 06.09.2004 14:32 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
      Spedzilam w hotelu SARITAS kilka dni po tym jak przenieslismy sie z Melani.
      Saritas to hotel godny polecenia i wart swoich 3*. Jest tam czysto, o wszystko
      dbaja, mila obsluga, ladne pokoje, duzy basen, duzo zieleni na terenie hotelu,
      piaszczysta plaza no i oczywiscie swieze jedzonko. Żałowalismy ze stamtąd
      wyjezdzamy. W przyszlym roku ma byc to hotel 4*.

autor: Agness

• Gość: ania Re: Bardzo prosze o informacje o hotelu Saritas? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 11:59
        Ja czytalam ten wątek, dzięki ale opis jest krótki i coś wiecej o opcji all czy
        malo jedzenia czy dużo jaki hotel obskórny bo na niemieckim forum to slabe 3
        ma. A ja wole dolożyć do innego niż być nie zadowolonym. Czy basen jest duży
        may , lezaków malo duzo czy trzeba się o nie bić
        Jesli ktoś może nich coś od siebie dooda wiecej otym hotelu bardzo proszę .
        • Gość: Kmed Re: Bardzo prosze o informacje o hotelu Saritas? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 18:44
          Na co można liczyć w wersji all w tym hotelu - proszę o info. Hej
        • Gość: jajko Re: Bardzo prosze o informacje o hotelu Saritas? IP: 85.97.144.* 26.02.05, 12:52
          sarıtas to fajne 3 gwıazdeczkı jezenıe jak na 3 gwaızdkı w turcjı jest dobre ı
          urzmaıocone duzo
          hotel czysty basen duzy
          lezakow tak jak ı w kazdym ınnym w sezonıe brakuje ı to bez znaczenıa czy 3 4 5
          gwıazdek zawsze jest mnıej nız turystow w hotelu
          plaza zwırowa tam lezakı sa bo sa dodatkowo platne nıe wıem jak w tym roku
          polozony w duzym ogrodzıe calkıem przyjemny hotelık
          napısz jakı masz hotel alternatywny to doradze co wybrac
          pozdrawaım
      • etrusek Forum TURCJA - HOTELE 04.01.05, 14:28
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=15528514
      • Gość: westman Re: Bardzo prosze o informacje o hotelu Saritas? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 15:55
        Też bym chcial cos wiedziec zamierzam wybrac sie do tego hotelu w sierpniu z
        biurem Itaka.Mozecos wiecej dobrzy ludziska!!!
        • Gość: BEATA Re: Bardzo prosze o informacje o hotelu Saritas? IP: 195.85.249.* 26.01.05, 16:13
          hej, wejdz w ten link,
          ja tez wybieram sie do tego hotelu z itaka,ale w maju..
          pozdrawiam

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=660&w=19291822&a=19761365
    • Gość: balbin Re: Bardzo prosze o informacje o hotelu Saritas? IP: *.chello.pl 13.03.05, 16:59
      bylam w zeszłym roku z Wezyrem w Saritasie. Było ok, tylko dopłacilismy do
      kliatyzacji, bo jest limit. Bez zastrzezeń!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka